Εγω θα βασιστώ σε αληθινά γεγονότα,για να πώ ποια χαρακτηριστικά των ζώδίων στην αρνητική τους εκφραση, τα βρίσκω προσωπικά παρατραβηγμένα.
Αντρες Αιγόκεροι:αυταρχικοί και κάθετοι.Δεν ανέχονται με τιποτα η γυναικα τους,να είναι πιο "φτιαγμένη" επαγγελματικά,είτε σε τιτλους ειτε ως προς την μισθοδοσια.Γνωρίζω τετοια περιπτωση Αιγόκερου,που χωρισε γι'αυτον τον λογο.Δεν καθότανε λεει σπιτι της ,να κανει παιδιά(ευτυχως γι'αυτην),ηθελε να κανει τον αντρα του σπιτιου.Και τα λεγε αυτά ενώ υπήρχε και οικον.προβλημα!:nea:
Παρθένοι:Αν και ομολογώ, πως δεν το χω δει σε εντονο βαθμό σε αρκετους(γιατι ξέρω και πολλους),ξερω δύο που μου την σπαει αφάνταστα η εμμονή τους με την τάξη.Σε υπερβολικό βαθμό ομως!Ο ενας,ιδιοκτήτης γνωστής αλλυσίδας καταστημάτων και συγγενης μου,κυνηγάει ολη μερα τις καθαρίστριες,και τους κανει την ζωη κόλαση."Τραβα την γλάστρα,δεν καθαρισες απο κατω.Ε;Που πας;Δεν την έβαλες ακριβώς όπως ήτανε."Και αλλα τετοια εκνευριστικά και κουραστικά.
Γονείς Λεοντες:Κακομαθαίνουν σε σημείο αηδείας τα παιδιά τους, απο το φόβο τους μην πάθουν τιποτα ή μην τους λύψει τιποτα.Είχα μια φίλη,Σκορπιός αυτή,και οι δυο της γονείς Λεοντες.Η χαρα του παιδιού.Ειμαστε 3 τα ξημερωματα εξω,και μου λέει: "μην ανησυχείς,θα'ρθει το ραδιο-ταξι Ρένα να πας πάρει.Αυτή καθεται με τις πυτζαμες μεχρι ότι ώρα θελω, και περιμένει κλήση!":weird:
Θα συμφωνήσω και με την Roadrunner ως προς αυτούς με το έντονο Ποσειδώνιο στοιχείο.Οχι για τους Ιχθυες,το διευκρινίζω-αυτοί ειναι απλά λιγο ονειροπόλοι.
ΥΓ.Το χειροτερό μου είναι να βγαίνω για φαγητό με Ταύρο.Τα πιατα αδειάζουν σε χρόνο dt και μετά σε ρωτάει αθώα:"Ουφ!Σκασαμε,ε;Θες να παραγγείλουμε ένα καφεδάκι για την χώνεψη;".
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.