s
Διελαύνων πλανήτης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3
  1. Διελαύνων πλανήτης

Καλησπέρα και απο μένα
    Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πεί τι σημαίνει όταν ο διελαύνων ουρανός περνάει ακριβώς επάνω απο γενέθλια Αφροδίτη κ Ερμή στους Ιχθείς???? 5ος οίκος. Κάτι ουρανοκατέβατο ας πούμε??? Ευχαριστώ πολύ!

Όνομα:
    Ράνια

Re: Διελαύνων πλανήτης

Quote Originally Posted by Αφροδίτη View Post
    Καλησπέρα και απο μένα
    Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πεί τι σημαίνει όταν ο διελαύνων ουρανός περνάει ακριβώς επάνω απο γενέθλια Αφροδίτη κ Ερμή στους Ιχθείς???? 5ος οίκος. Κάτι ουρανοκατέβατο ας πούμε??? Ευχαριστώ πολύ!
    Θα έλεγα οτι ο Ουρανός πανω στην Αφροδίτη, μπορεί να φέρει κατι απρόοπτο, σε σχέση με την κοινωνική ζωη.Και αφού ειναι σύνοδος θα μπορούσε να είναι απο μια νεα συναρπαστική σχεση ή το ξεκίνημα ενος ενδιαφέροντος, που θα διευρύνει τον κοινωνικό σου κυκλο, εως και μια ρήξη με αγαπημένα προσωπα.
    Τωρα ο Ουρανός πανω στον Ερμή, μπορεί να σε κάνει πιο εφευρετική αλλα και πιο εκκεντρική.
    Νομίζω, ο συνδιασμός στο συνολο του, πρέπει να δημιουργεί μια απότομη αναγκη για αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπιζεις τις σχέσεις σου, αλλά και γενικότερα ανάγκη αλλαγής τρόπου σκεψης και νοοτροπίας.

3. Re: Διελαύνων πλανήτης

Σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Ισως κάπως έτσι να είναι τα πράγματα :bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)