s
Σύνοδος Vertex με ¶ρη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3
    Όνομα:
    Μαριάννα

Σύνοδος Vertex με ¶ρη

Καλησπέρα σας!Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με την ερμηνεία της συνόδου του Vertex με τον ¶ρη στον Κριό στον έβδομο οίκο;Διάβασα ότι όταν ενεργοποιείται το vertex γίνονται πράγματα πολύ σημαντικά στην ζωή μας.Σε εμένα που υπάρχει στον γενέθλιο χάρτη μου;;:blink:Ευχαριστώ πολύ!:bigsmile:

Re: Σύνοδος Vertex με ¶ρη

Δώσε μας τα απαραίτητα στοιχεία, ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης για να σου πούμε που βρίσκεται το Βέρτεξ σου

Όνομα:
    Μαριάννα

Re: Σύνοδος Vertex με ¶ρη

Quote Originally Posted by kia View Post
    Δώσε μας τα απαραίτητα στοιχεία, ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης για να σου πούμε που βρίσκεται το Βέρτεξ σου
    To vertex μου το έχουν βρεί και είναι στις 9,23 του Κριου σε συνοδο με τον ¶ρη μου που βρίσκετε επίσης στον Κριό!Διάβασα σε ένα άρθρο εδώ ότι όταν ενεργοποιείται το vertex συμβαίνουν καθοριστικά γεγονότα.Επομένως έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία,η σύνοδος με τον ¶ρη;;Τα στοιχεία μου είναι 6-12-1988 Σπάρτη Λακωνίας,01:45 την νύχτα!Σας ευχαριστώ για τν απάντηση σας!:bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)