s
Β.και Ν. Δεσμός στη Συναστρία. - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 46
    Όνομα:
    cancerian

Re: Β.και Ν. Δεσμός στη Συναστρία.

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Φαντάσου...

Όντως, η Αστρολογία σου είναι μεγάλο πράγμα.... Ειδικά όταν σου δίνει π.χ. ενδείξεις για προηγούμενες ζωές μέσω της τροχιάς τη Σελήνης, ενώ ως "καρμικό" πλανήτη δέχεται τον Κρόνο, αντί για την Σελήνη.

Πραγματικά, τι σου είναι η Αστρολογία...:bigsmile:

Μ'αρεσεις !!!! Μπορεις να αποτελεις συνεχεια του λογου μου ...... Αλλα μην το κανεις παραπανω απο μια φορα στην ιδια προταση , θα φανει κουραστικο ... Μπορεις να επαναλαμβανεσαι και να με συμπληρωνεις στις επομενες !

Όνομα:
    Ράνια

Α, ωραία, εφόσον έχουν από μέσα ήδη, ας κάνουν τον κόπο να μου πουν και από που το βρήκαν.
    Δεν φαντάζομαι να εννοείς οτι μέσα μας υπάρχει ...ενα κενό που μεγαλώνει ;
    Για να μπορέσεις φυσικά να κοιτάξεις μέσα σου(στην μικρογραφία αυτή,του κόσμου),βασική προυπόθεση είναι να υπάρχει κατι αξιόλογο... εκεί!Σ'αυτό συμφωνούμε !
    Αν και εγώ πιστεύω οτι απ' τα χειρότερα καμμιά φορά βγαίνει το καλύτερο!Απόψεις βλέπεις!

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Μ'αρεσεις !!!! Μπορεις να αποτελεις συνεχεια του λογου μου ...... Αλλα μην το κανεις παραπανω απο μια φορα στην ιδια προταση , θα φανει κουραστικο ... Μπορεις να επαναλαμβανεσαι και να με συμπληρωνεις στις επομενες !
    Δηλαδή, σας προβλημάτισε και σας το γεγονός πως υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ των όσων δηλώνονται για τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και στο ότι ο "καρμικός" πλανήτης είναι ο Κρόνος; Πολυ χαίρομαι. Σε ποιο θέμα έχετε τοποθετηθεί επ'αυτού, για να το κοιτάξω;
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Δεν φαντάζομαι να εννοείς οτι μέσα μας υπάρχει ...ενα κενό που μεγαλώνει ;
    Για να μπορέσεις φυσικά να κοιτάξεις μέσα σου(στην μικρογραφία αυτή,του κόσμου),βασική προυπόθεση είναι να υπάρχει κατι αξιόλογο... εκεί!Σ'αυτό συμφωνούμε !
    Αν και εγώ πιστεύω οτι απ' τα χειρότερα καμμιά φορά βγαίνει το καλύτερο!Απόψεις βλέπεις!

Όχι, εννοώ πως μου λέει περισσότερα το tabula rasa.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Ράνια

"¶γραφο χαρτί" γιατι πολλοί δεν ειναι ξενογλωσσομαθείς κιολας!Ως προς αυτό ειναι δικαιωμά σου να πιστεύεις πως ήρθες αγνή κι αμόλυντη σαν το απάτητο χιόνι!Χωρίς υποσυνειδησιακές μνήμες κλπ.Δεν πρόσεξα κανείς να σου στέρησε αυτό το δικαίωμα!Θα μου επιτρέψεις,ευγενικά όμως να πιστευω κι εγώ οτι θέλω.

"¶γραφο χαρτί" γιατι πολλοί δεν ειναι ξενογλωσσομαθείς κιολας!Ως προς αυτό ειναι δικαιωμά σου να πιστεύεις πως ήρθες αγνή κι αμόλυντη σαν το απάτητο χιόνι!Χωρίς υποσυνειδησιακές μνήμες κλπ.Δεν πρόσεξα κανείς να σου στέρησε αυτό το δικαίωμα!Θα μου επιτρέψεις,ευγενικά όμως να πιστευω κι εγώ οτι θέλω.
    Μπα, αυτές οι ερμηνείες περί αγνότητας και τα συναφή δεν έχουν να κάνουν με ότι κινούνταν γύρω από το ότι εννοείται με τη φράση. Οι υποσυνειδησιακές μνήμες ή ότι άλλο τελοσπάντων, δεν σχετίζονται αποκλειστικά με αυτά τα ζητήματα. Π.χ. μπορεί να έχουμε μνήμες από την εμβρυακή κατάσταση, αυτό είναι υπό εξέταση ακόμη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχουν προηγούμενες ζωές.

Δεν νομίζω πως σου στέρησα το δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις. Είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε όποιον άλλο ασπάζεται τα ίδια πίστευω με σένα.

Αυτό που με απασχολεί είναι το αποτέλεσμα τέτοιων θεωρήσεων.

¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Ράνια

Μπα, αυτές οι ερμηνείες περί αγνότητας και τα συναφή δεν έχουν να κάνουν με ότι κινούνταν γύρω από το ότι εννοείται με τη φράση. Οι υποσυνειδησιακές μνήμες ή ότι άλλο τελοσπάντων, δεν σχετίζονται αποκλειστικά με αυτά τα ζητήματα. Π.χ. μπορεί να έχουμε μνήμες από την εμβρυακή κατάσταση, αυτό είναι υπό εξέταση ακόμη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχουν προηγούμενες ζωές.

Δεν νομίζω πως σου στέρησα το δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις. Είτε σε εσένα προσωπικά είτε σε όποιον άλλο ασπάζεται τα ίδια πίστευω με σένα.

Αυτό που με απασχολεί είναι το αποτέλεσμα τέτοιων θεωρήσεων.
    Eπείδή είσαι όλο υπόνοιες μηπως μπορείς να μας πεις για τα αποτέλεσματα τέτοιων θεωρήσεων;Ίσως αν έχεις προσωπική εμπειρία να γλυτώσεις πολλους απο μας απ'τον κακό δρόμο.Προσωπική ομως!

Μια ερωτηση για τους Δεσμους στη συναστρια θα ηθελα να κανω και ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε..

Τι θα μπορουσαν να σημαινουν οι παρακατω οψεις

Η Λιλιθ του ανδρα σε συνοδο με το ΝΔ της γυναικας?
    αλλη περιπτωση
    Η Αφροδιτη του Ανδρα σε συνοδο με το ΝΔ της γυναικας?

εχουν αυτα τα ζευγαρια "παλιους λογαρισμους"?:bigsmile:

Eπείδή είσαι όλο υπόνοιες μηπως μπορείς να μας πεις για τα αποτέλεσματα τέτοιων θεωρήσεων;Ίσως αν έχεις προσωπική εμπειρία να γλυτώσεις πολλους απο μας απ'τον κακό δρόμο.Προσωπική ομως!
    Υπόνοιες; Προφανώς αστειεύεσαι... Ολόκληρο θέμα έχει γίνει κατά πόσο μπορεί κανείς να θεωρεί προδιαγεγραμμένα πράγματα, προδιαγεγραμμένα χρέη που υποδηλώνουν συγκεκριμένες σωστές συμπεριφορές ώστε να επιλυθούν κι εσύ ακόμη έχεις υπόνοιες;

Αλλά προφανώς εσύ το θεωρείς φυσιολογικό το να έρχεσαι με χρέη σ'αυτό ή όποιο άλλο κόσμο. Αλήθεια, πιστεύεις πως υπάρχουν "μοιραία γεγονότα"; Γεγονότα που δεν μπορεί να τα αποφύγει κανείς; Και δεν αναφέρομαι φυσικά στο γενικό "τούτη η γη που την πατούμε, όλοι μέσα θε να μπούμε". Αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ. Ένα παράδειγμα σχετίζεται με το θεματάκι "μοιραίες συναντήσεις". Υπάρχουν "μοιραίες συναντήσεις"; Που ότι και να κάνεις, δεν τις αποφεύγεις;

Επίσης, στο είπα και στο άλλο θέμα, ψάξε λίγο καλύτερα πολλά που έχουν γραφτεί σχετικά με το Κάρμα. Έχει ένα ωραιότατο θεματάκι, όπου υποβάλλεται η τυπική ερώτηση για τα παιδιά που υποφέρουν στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον...

¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Ράνια

Υπάρχουν "μοιραίες συναντήσεις"; Που ότι και να κάνεις, δεν τις αποφεύγεις;
    Ναι, υπάρχουν!Οχι με την συγκεκριμένη ψυχή αλλά με αυτό που έχει να σου προσφέρει ή συνάντηση.
    Επίσης, στο είπα και στο άλλο θέμα, ψάξε λίγο καλύτερα πολλά που έχουν γραφτεί σχετικά με το Κάρμα. Έχει ένα ωραιότατο θεματάκι, όπου υποβάλλεται η τυπική ερώτηση για τα παιδιά που υποφέρουν στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον...
    Το έχω διαβάσει!

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)