- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 61
Thread: Επίδραση Ωροσκόπου στον χάρτη.
-
28-03-2008, 07:37 PM #31
-
29-03-2008, 04:10 AM #32
Re: Επίδραση Ωροσκόπου στον χάρτη.
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
29-03-2008, 10:42 PM #33
Ζετα ευχαριστω πολυ :bigsmile:
Τα αρθρα ειναι ολα χρησιμα και διαφωτιστικα. Η συνθεση ομως ειναι δυσκολη υποθεση !
Δυστυχως, οταν γεννηθηκα, κανεις δε κρατησε την ωρα ( ) και δε βρηκα τα αρχεια στο μαιευτηριο... (παλιας κοπης!)
Ετσι, παιζω αναμεσα σε αιγοκερω- υδροχοο- ιχθυ...Ενας καλος αστρολογος, μου ειπε οτι μοιαζω με ιχθυ..(αλλα δε θελω καθολου!) και ετσι κανω συνδυασμους προσπαθωντας να καταληξω σε ενα αποτελεσμα που να μου μοιαζει (και...χμ χμ να μ αρεσει) ..οποτε καταλαβαινεις...:nuts:
-
29-03-2008, 10:47 PM #34
-
29-03-2008, 10:52 PM #35
απο ότι εχω διαβάσει, συνήθως έχουμε ιδιαιτερη έλξη προς τα άτομα που έχουν τον ήλιο τους στο ζώδιο του ωροσκόπου μας. μήπως ο ωροσκόπος δεν εκδηλώνεται ποτέ σε κάποια άτομα...και μήπως τελικά δεν υπάρχουν και πολλά κοινά ανάμεσα σε κάποιον που έχει τον ωροσκόπο του σε ένα ζώδιο με έναν που έχει τον ήλιο του στο ίδιο ζώδιο...
-
29-03-2008, 10:52 PM #36
-
30-03-2008, 06:22 PM #37
Και ληξιαρχείο όπως λέει η friary αλλά και ένας καλός αστρολόγος...Γιατί όπως μου λές ότι σου είπε πως μοιάζεις με ιχθύ...Δεν μαρέσει!Ένας έμπειρος αστρολόγος θα σου βρεί τον ωροσκόπο σύμφωνα με γεγονότα της ζωής σου...Και όχι απλά με χαρακτηριστικά που έχεις εσύ.:weird:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
30-03-2008, 06:26 PM #38
Μπορείς να δείς το θέμα που είχα ανοίξει εγώ,έχοντας την ίδια απορία!Ελπίζω να σε βοηθήσει!:bigsmile:
-
30-03-2008, 10:27 PM #39
-
31-03-2008, 09:39 PM #40
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.