s
Εμμονες + η δυναμη της αυθυποβολης - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 20 of 20
    Όνομα:
    cancerian

Re: Εμμονες + η δυναμη της αυθυποβολης

Quote Originally Posted by dream_on View Post
    Cancerian, πρεπει να μου πεις ποια ειναι η αλλη ερωτηση!
    Χρεωνω την ψυχαναλυση 10e/h και αν αρχισεις συνεντευξη μαζι μου ισως δεν τελειωσουμε ποτε ... (ελπιζω να εχεις περιουσια ) :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: :toung:

Ρε συ το θεμα δεν ειναι να σου πω εγω την ερωτηση το θεμα ειναι να καταλαβεις γιατι την παραθετεις και ψαχνεις να βρεις απαντησεις !!! :embarrest

Καλησπερα. Για να ειμαι ειλικρινης, δεν εχω κατι με τις εμμονες, αντιθετα τις βρισκω πολυ ενδιαφερουσες και ιδιατερες ανθρωπινες αδυναμιες, γιατι βασικα θεωρω τον ανθρωπο ενα πολυ ευαλωτο πλασμα .
    Αυτο που με προβληματιζει, ειναι πώς μπορει καποιος να διαφυλαξει την αντικειμενικη του σκεψη οταν καλειται να ερμηνευσει προσωπικα δεδομενα.
    Πώς μπορει να δει καποιος τον εαυτο του στον καθρεφτη χωρις να παραμορφωσει το ειδωλο;
    Μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν :bigsmile: Η πρακτική πλευρά αυτών που σου λέει ο Cancerian (για το ανοιχτό μυαλό) είναι να μην θεωρείς ποτέ ότι ξέρεις κάτι. Ακόμα και όταν νιώθεις πχ ότι σου ταιριάζει μια όψη, να έχεις υπόψιν σου ότι κατά πάσα πιθανότητα κάποιος παράγοντας σου έχει διαφύγει και ότι το πράγμα θέλει ακόμα ψάξιμο.
    Η ματιά σου δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αντικειμενική, όπως και κανενός. Ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο για να βλέπει το ίδιο πράγμα που κάποιος άλλος το βλέπει αλλιώς. Οι αλήθειες είναι πολλές και είναι αυτές που συνθέτουν το πραγματικό που είναι το μοναδικό αντικειμενικό. Όσο περισσότερες "αλήθειες" μαζέψεις στο μυαλό σου τόσο αντικειμενικότερη θα γίνεσαι. Απλώς να ξέρεις ότι αυτό είναι εξελικτική διαδικασία, μακρόχρονη.
    Το γεγονός τώρα ότι θεωρείς τις εμμονές ...ενδιαφέρουσες ως ιδιαίτερες ανθρώπινες αδυναμίες, μάλλον υποστηρικτικό των ερμηνειών που θέλουν προσκολλήσεις-νεφελώματα να δημιουργούνται εξαιτίας των ¶ρη-Ποσειδώνα μου φαίνεται, οπότε ξανακοίταξε την έννοια της λέξης "εμμονή" (με ανοιχτό μυαλό, εννοείται)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Φωτεινή

Πολύ ωραίες όλες οι απόψεις:bigsmile:

Απο όσα έχω διαβάσει όμως εμμονές, γενικά μιλώντας παντα ,θα εδινε ένα τετράγωνο Πλούτωνα- Σελήνης.

Η σκληρή όψη ανάμεσα σε Αρη και Ποσειδώνα, μάλλον έχει να κάνει περισσότερο με μυθοποιηση προσώπων, άρνηση να δούμε τους ανθρώπους η την πραγματικότητα όπως είναι, αυταπάτες δηλαδή και ίσως και τάση να μην προβάλλουμε τον πραγματικό μας εαυτό μέσα απο τις ενέργειες μας αλλά αυτές να είναι αποπροσανατολιστικές και για εμας και για τους άλλους.
    Επίσης μπορεί να δώσει την τάση να ξεκινάμε κάτι αλλά να μην το τελειώνουμε ποτέ

Σε προσωπικό επίπεδο τώρα ερμηνείας, βρίσκω πως αυτά που έχω διαβάσει τόσο για τις "εμμονες" (σχέση Σεληνης- Πλούτωνα) όσο και για τις αυταπάτες κτλ (σχεση Αρη-ποσειδώνα) εχω βρεί πως σε μεγάλο μέρος ισχύουν στο χάρτη μου...ωστόσο θεωρώ πως μια και ειναι γενέθλιες όψεις , έχω μάθει να τις διαχειρίζομαι αρκετά καλά και πιστευω γενικά πως όσοι διαθέτουν "σκληρές" όψεις στον γενέθλιο χάρτη μαθαίνουν απο μικρή ηλικία να χειριζονται καλυτερα το δυναμικό αυτό,σε σχέση με όσους το ζούν απο διέλευση και τους έρχεται κάπως ξαφνικό .

Σε γενικές γραμμές - σε αυτο συμφωνω με τον Μητσάκο- νομίζω πως τελικά ο καθένας θα προσεγγίσει με διαφορετικό τρόπο το γενέθλιο και άρα ίσως διαφοροποιηθεί η ερμηνεία.Παντως η αλήθεια είναι ότι προσωπικά βρίσκω δυσκολότερο να ερμηνευσω αντικειμενικά τον χάρτη μου σε σχεση με χάρτη ενός τριτου ανθρώπου.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Βασίλης

Καλησπερα.
    Καπου διαβασα οτι κακη θεση αρη - ποσειδώνα δημιοργει ταση για εμμονες.
    Θα ηθελα να ρωτησω κατι...σαν αρχαρια στην αστρολογια, προσπαθω να την κατανοησω με "πειραματοζωο" το γενεθλιο χαρτη μου, οπως φανταζομαι και πολλοι αλλοι αρχαριοι σαν κι εμενα.
    Ομως ποσο αντικειμενικός μπορει να ειναι ενας ανθρωπος σε μια τοσο υποκειμενικη υποθεση, και ποσο κινδυνυει να αυτο-υποβληθει ωστε να "πραγματωσει" τις ερμηνειες; Φυσικα, ανεξαρτητα απο οψεις
    Θα με ενδιεφερε η γνωμη σας
    Ο Ποσειδώνας δεν ξέρω αν φέρνει εμμονή (ο Πλούτωνας περισσότερο όπως λέει κι η roadrunner) αλλά ίσως σου αποκρύπτει πληροφορίες. Ειδικά αν κάνει κάποια όψη με ωροσκόπο ή Ερμή. Ένας Ερμής σε ζώδιο του Νερού επίσης πιθανόν να παραβλέπει κάποιο στοιχείο επιμελώς. Η απόκρυψη φαίνεται στους άλλους σαν εμμονή, γιατί οι άλλοι βλέπουν αυτό που εμείς δε βλέπουμε και δεν καταλαβαίνουν γιατί επιμένουμε. Νομίζουν ότι έχουμε εμμονές.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Καλημερα!
    Σας ευχαριστω ολους πολυ, και βασικα συμφωνουμε (εκτος απ τον cancerian που πρεπει να ανεβασει τις τιμες!)
    Προσωπικα δεν εχω αυτες τις οψεις, αλλα μου χτυπησε καμπανακι αυτο που ειπε ο κΠαπαδολιας, εχω συνοδο ερμη - ποσειδωνα στον 10ο (με τον ποσειδωνα στις κρισιμες μοιρες) και ισως αυτο να φταιει που δυσκολευομαι να ειμαι αντικειμενικη.

Όνομα:
    cancerian

Καλημερα!
    Σας ευχαριστω ολους πολυ, και βασικα συμφωνουμε (εκτος απ τον cancerian που πρεπει να ανεβασει τις τιμες!)
    Προσωπικα δεν εχω αυτες τις οψεις, αλλα μου χτυπησε καμπανακι αυτο που ειπε ο κΠαπαδολιας, εχω συνοδο ερμη - ποσειδωνα στον 10ο (με τον ποσειδωνα στις κρισιμες μοιρες) και ισως αυτο να φταιει που δυσκολευομαι να ειμαι αντικειμενικη.
    Αχ υπερκαταναλωτικη εποχη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ιt's all about the money ....

:bigsmile:

Συμφωνω με τον cancerian. Απλα δε πιστευω οτι το μυαλο ειναι παντα καθαρο. Θελετε να το πειτε ποσειδωνα; εχει αλλο ονομα; αλλα τοτε, ενα εργαλειο σαν την αστρολογια μπορει να γινει επικινδυνο στα χερια του χρηστη...

Θελουν ιδιαιτερη προσοχη...και ΠΡΕΠΕΙ να αποβαλλονται.
    Το θεμα των εμμονων καλυτερα να δουλευεται με τη βοηθεια ειδικου..

Ειδαλλως μπορει να εχει δυσαρεστα αποτελεσματα και σε αυτον που τις εχει αλλα και στο "αντικειμενο της εμμονης"..πολλες φορες οι εμμονες εχουν να κανουν και με ανθρωπους

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Το μυαλο μας παιζει τρομερα παιχνιδια. Οταν κοιτας το ειδωλο σου στον καθρεφτη απο εσενα εξαρταται για το αν θα εχεις τα ματια σου ανοιχτα η απλα θα τα κλεισεις και θα αφησεις την φαντασια σου να φτιαξει ενα διαφορετικο ειδωλο απο αυτο που εισαι στην πραγματικοτητα.
    Αυτο σημαινει οτι τα ποδια σου πρεπει να ειναι στη γη και οχι να κοιτας απλα τον ουρανο. (Μου αρεσε αυτο !!!!!! :blink
    εαν μου επιτρεπεται να συμετασχω κι εγω σε αυτη τη συζητηση, θα ηθελα να πω ενα ευχαριστω στον αγαπητο cancerian για το παραπανω. Εχεις απολυτο μα απολυτο δικαιο! Perfect
    Πολλες φορες κοιταζοντας τον εαυτο σου στον καθρεφτη (και πατωντας στην γη) βλεπεις πολυ περισσοτερες αρετες απ'οτι νομιζες οτι ειχες. Τοτε αντλεις τετοια δυναμη και αυτοπεποιθηση που οχι απο εμμονες δεν καταλαβαινεις αλλα και ο κοσμος να γυρισει αναποδα εκεινη την ωρα, σιγουρα μπορεις να το αντιμετωπισεις.
    Με αλλα λογια πιστευω οτι η εμμονη ειναι απορροια της ανασφαλειας. Αν καποιος εχει ανασφαλεια σε καποιο τομεα, τοτε η αστρολογια μπορει να γινει εμμονη..

νομιζω... :embarrest

Quote Originally Posted by nak View Post
    εαν μου επιτρεπεται να συμετασχω κι εγω σε αυτη τη συζητηση, θα ηθελα να πω ενα ευχαριστω στον αγαπητο cancerian για το παραπανω. Εχεις απολυτο μα απολυτο δικαιο! Perfect
    Πολλες φορες κοιταζοντας τον εαυτο σου στον καθρεφτη (και πατωντας στην γη) βλεπεις πολυ περισσοτερες αρετες απ'οτι νομιζες οτι ειχες. Τοτε αντλεις τετοια δυναμη και αυτοπεποιθηση που οχι απο εμμονες δεν καταλαβαινεις αλλα και ο κοσμος να γυρισει αναποδα εκεινη την ωρα, σιγουρα μπορεις να το αντιμετωπισεις.
    Με αλλα λογια πιστευω οτι η εμμονη ειναι απορροια της ανασφαλειας. Αν καποιος εχει ανασφαλεια σε καποιο τομεα, τοτε η αστρολογια μπορει να γινει εμμονη..

νομιζω... :embarrest
    Συμφωνω- και γενικευω- : οταν εισαι αδυναμος, κινδυνευεις να εξαρτηθεις απο οτι σε στηριζει. Και η εξαρτηση ειναι κοντα στη εμμονη.

Δεν είμαι ειδικός για να σου απαντήσω περί εμμονών και αστρολογικών όψεων αλλά θα σε συμβούλευα αν έχεις έντονο Ποσειδώνα και γενικά θεωρείς ότι ίσως είσαι επιρρεπής στις εμμονές (επειδή αναφέρεσε στο δικό σου χάρτη) και στις αυθυποβολές ή υποβολές να μην το "διαφημίζεις".................

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)