s
απορια 8 οικου - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Re: απορια 8 οικου

Τι μπερδεμα ειν αυτο τωρα?Δεν πρεπει να κοιταξει πρωτα την τοποθετηση του πλουτωνα ως παραδοσιακου κυβερνητη του ογδοου?

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Τι μπερδεμα ειν αυτο τωρα?Δεν πρεπει να κοιταξει πρωτα την τοποθετηση του πλουτωνα ως παραδοσιακου κυβερνητη του ογδοου?
    Ο Πλούτωνας είναι ο κυβερνήτης του Σκορπιού στη σύγχρονη αστρολογία, ενώ ο ¶ρης στην παραδοσιακή...αν οι 7ος και 8ος είναι στον Υδροχόο τότε θα πρέπει να εξεταστούν ο Κρόνος (παραδοσιακός Υδροχόου) και ο Ουρανός...ο σύγχρονος!!!

Ελπίζω να βοήθησα στη λύση του δεσμού...:nuts:

Όνομα:
    μαγια

(ασχετο- σχετικο,συμφωνω με τον τσεχωφ που διαλεξες! :clapping

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    βρε γινεται !
    να εχουν την ιδια ακμη σε διαφορετικες μοιρες του ιδιου ζωδιου . δεν θυμαμαι ρε γαμωτο ομως πως λεγεται αυτο !!!!

πχ η ακμη του 7ου να ειναι στις 2* του ζυγου και η ακμη του 8ου στις 26* του ζυγου και το ιδιο θα συμβαινει και για τον ωροσκοπο και τον 2ο οικο !!!
    αν θυμάμαι και εγώ καλά πρέπει να λέγονται διαδοχικοί οίκοι!
    Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by maria-zoi View Post
    αν θυμάμαι και εγώ καλά πρέπει να λέγονται διαδοχικοί οίκοι!
    Σε ευχαριστω ! Ειχε κολλησει τραγικα το μυαλο μου !

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Σε ευχαριστω ! Ειχε κολλησει τραγικα το μυαλο μου !
    τίποτα, άλλωστε τόσες έννοιες δεν είναι δυνατόν να τις θυμόμαστε!
    έχω και εγώ 1ο-2ο και 7ο-8ο διαδοχικούς!
    υπάρχει κάποια ερμηνεία για τους διαδοχικούς οίκους αλλά δεν τον θυμάμαι αυτή τη στιγμή! το βράδυ που θα είμαι σπίτι αν θέλετε μπορώ να τη δω και να σας πω!
    Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς

Quote Originally Posted by VAFIKOS View Post
    (ασχετο- σχετικο,συμφωνω με τον τσεχωφ που διαλεξες! :clapping
    Συγνωμη,ειχα μπερδευτει λιγακι, δεν το ειχα ξανακουσει αυτο για τον κρονο και τον ζυγο.....πολυ ενδιαφερον!:toung::toung:

Όνομα:
    Βασίλης

Συγνωμη,ειχα μπερδευτει λιγακι, δεν το ειχα ξανακουσει αυτο για τον κρονο και τον ζυγο.....πολυ ενδιαφερον!:toung::toung:
    Υπάρχουν άρθρα στην ενότητα Ινδική - Εσωτερική Αστρολογία του site που μπορείτε να διαβάσετε. Εκεί αναφέρονται αναλυτικά όλοι οι κυβερνήτες. Αν και έχω κάποια αμφιβολία αν μπορούμε εμείς οι κοινοί θνητοί να χρησιμοποιήσουμε για τις δικές μας υποθέσεις τους ιεραρχικούς κυβερνήτες. Ίσως μόνο τους εσωτερικούς κι αυτούς εάν και εφόσον...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Υπάρχουν άρθρα στην ενότητα Ινδική - Εσωτερική Αστρολογία του site που μπορείτε να διαβάσετε. Εκεί αναφέρονται αναλυτικά όλοι οι κυβερνήτες. Αν και έχω κάποια αμφιβολία αν μπορούμε εμείς οι κοινοί θνητοί να χρησιμοποιήσουμε για τις δικές μας υποθέσεις τους ιεραρχικούς κυβερνήτες. Ίσως μόνο τους εσωτερικούς κι αυτούς εάν και εφόσον...
    Δεν είχα αυτην την πρόθεση μιας και δεν ξέρω και εγω σχεδόν τίποτα...Απλώς υπέθεσα μήπως έχει διαβάσει κατι σχετικό και εχει εμπλέξει τον Κρονο λόγω 7ου.Παρεξήση και μπέρδεμα τελικά!:dizzy:

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Ευχαριστω πολυ.Να τολμησω να ρωτησω κατι αλλο.Τι γινεται στην περιπτωση που υπαρχει εμπεριεχομενο ζωδιο σε οικο? Γνωριζω οτι εξεταζουμε την ακμη,οσο και το ζωδιο που ειναι "κρυμμενο" αλλα...μηπως γνωριζετε κατι παραπανω,δηλαδη τι συμβολιζει,τι δειχνει ο χαρτης σε εκεινο το σημειο.(Ενδιαφερομαι γιατι εχω ακμη εκτου στον ζυγο και εβδομου στον τοξοτη,ο σκορπιος ειναι αναμεσα).Ευχαριστω!:bigsmile:

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)