s
κατω από το φως των εκλείψεων.....
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10
    Όνομα:
    ΕΦΗ

κατω από το φως των εκλείψεων.....

Είμαι γεννημένη 13/6/85 1:00πμ και εκεινος 7/9/80 16:30 καταρχήν θα ήθελα να μου πείτε πως φαίνεται η συναστρία μας και εν συνεχεία να σας ρωτήσω αν επηρεάζει καθόλου τη σχέση μας το γεγονός ότι γνωριστήκαμε και τα φτιάξαμε σε εποχή εκλείψεων...και αν ναι τι μπορεί να φέρει κάτι τέτοιο?

ευχαριστώ πολύ όλους σας

Όνομα:
    cancerian

Re: κατω από το φως των εκλείψεων.....

Quote Originally Posted by stabie View Post
    Είμαι γεννημένη 13/6/85 1:00πμ και εκεινος 7/9/80 16:30 καταρχήν θα ήθελα να μου πείτε πως φαίνεται η συναστρία μας και εν συνεχεία να σας ρωτήσω αν επηρεάζει καθόλου τη σχέση μας το γεγονός ότι γνωριστήκαμε και τα φτιάξαμε σε εποχή εκλείψεων...και αν ναι τι μπορεί να φέρει κάτι τέτοιο?

ευχαριστώ πολύ όλους σας

Eλα το μαντειο των (α)Δελφων να απαντησει .... :toung:

Αν δεν κανω λαθος θα πρεπει να κοιταξεις την επιροη της εκλειψης ( ποσο δυνατη ειναι η δυναμη της (μοιρες) και που γινεται ), συνηθως οι σχεσεις αυτες εχουν ημερομΗνια ληξης αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος
    ( Σημερα ΔΙΑΒΑΖΩ για τις εκλειψεις ) Αν βρω κατι διαφωτιστικο θα στειλω ... :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Απο οτι εχω ακουσει..σε μια συναστρια ρολο παιζει η υπαρξη του Κρονου και οι αρνητικες οψεις που σχηματιζονται με τη συμμετοχη του συγκεκριμενου πλανητη.Οπως επισης ο Πλουτωνας μπορει να δωσει μεν μεγαλο παθος αλλα τελειωνει γρηγορα..Με μια πρωτη ματια και γνωριζοντας ελαχιστα..θα ελεγα οτι υπαρχει μια αρκετα καλη σχεση ...και μαλιστα με ενα ευνοικοτατο τριγωνο Σεληνης με Σεληνη που θεωρειται ενα απο τα "δυνατα" κομματια μιας καλης συναστριας..:bigsmile::bigsmile::bigsmil e:Αυτα τα ολιγα...

Όνομα:
    ΕΦΗ

α!!! ωραία καλό αυτό!
    τώρα όσο αφορά τις εκλείψεις...ζωντας τη σχέση φοβάμαι πως οι τότε εκλείψεις είναι υπέυθυνες για τις εντάσεις που δημιουργούνται συχνα...
    τι να πω? μιλάω τελείως θεωρητικά έτσι? το θέμα συναστρία δυστυχώς δυσκολέυομαι πάρα πολύ να το καταλάβω...

Όνομα:
    ΕΦΗ

θα ήθελα μιας και άνοιξα το συγκεκριμμένο θέμα να σας πως τελείωσε...

δεν γνωρίζω τίποτα από συναστρία αλλά τελικά μας νίκησαν οι εκλείψεις μάλλον...

σας ευχαριστώ...

σας ευχαριστώ...
    Κριμα..αλλα no worries..ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ.:bigsmile:

Όνομα:
    cancerian

σας ευχαριστώ...
    Ρεεεεε οντως κριμα ... :embarrest
    Βλεπουμε οσο μπροστα μπορουμε να δουμε διχως να ξεχναμε να βλεπουμε τι συμβαινει γυρω απο τα ποδια μας ...

Όνομα:
    ΕΦΗ

ποιος ξέρεις ίσως να έφταιγε και ο Κρόνος που διαβαζα και ξαναδιάβαζα πως τις καλές σχέσεις θα τις επιβραβεύσει ενώ τις "κακές" θα τις θάψει...
    (αποφεύγω να πάρω ευθύνη απ'οτι βλέπετε...):blink::embarrest

και πραγματικά θα ήθελα να ξέρω αν θα ξαναγίνει κίνηση από εκείνον πια γιατί εγω το κυνήγησα πολυ(αν και εγωίστρια) αλλά τι μπορεί να πει ένα ωροσκόπιο πάνω σε αυτό?

Όνομα:
    Σέβη

ποιος ξέρεις ίσως να έφταιγε και ο Κρόνος που διαβαζα και ξαναδιάβαζα πως τις καλές σχέσεις θα τις επιβραβεύσει ενώ τις "κακές" θα τις θάψει...
    (αποφεύγω να πάρω ευθύνη απ'οτι βλέπετε...):blink::embarrest

και πραγματικά θα ήθελα να ξέρω αν θα ξαναγίνει κίνηση από εκείνον πια γιατί εγω το κυνήγησα πολυ(αν και εγωίστρια) αλλά τι μπορεί να πει ένα ωροσκόπιο πάνω σε αυτό?
    Οτι μια γυναίκα δεν κυνηγάει έναν άντρα γιατί όταν ένας άντρας τη θέλει δε χρειάζεται να κάνει τίποτα εκείνη.
    Το λέει η Σέβη, όχι το ωροσκόπιο

Γενικές παρατηρήσεις :bigsmile:

και
    ¶μα τα φορτώνουμε στον Κρόνο και στις εκλείψεις και δεν κοιτάμε να δούμε αν είχαμε ΕΜΕΙΣ την δυνατότητα να κάνουμε κάτι (ή να μην κάνουμε), να είσαι σίγουρη ότι είμαστε αναγκασμένοι να το ξαναζήσουμε, όσο άσχημο κι αν είναι.

Οτι μια γυναίκα δεν κυνηγάει έναν άντρα γιατί όταν ένας άντρας τη θέλει δε χρειάζεται να κάνει τίποτα εκείνη.
    Το λέει η Σέβη, όχι το ωροσκόπιο
    Υπερβολές, υπερβολές. Το λέει ο Μητσάκος :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)