s
Κυκλοθυμία - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 31

Re: Κυκλοθυμία

Δε ξερω αν ειναι εντυπωση κυκλοθυμιας, για μενα παντως ειναι real life!

Quote Originally Posted by dream_on View Post
    Όσον αφορά το ποσοστό του υδάτινου στοιχείου στο χάρτη σου??!!

Το γεγονος οτι το εχεις εντοπισει το "προβλημα" ειναι ηδη ενα μεγαλο βημα...ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ προτεινω ..γιατι και το να στεκομαστε απο πανω και να φερνουμε γυρω γυρω...δεν κανουμε κατι...
    Οπως λεει και η ψυχαναλυτρια μου...το να νομιζεις οτι εισαι ο Μ.Ναπολεων δεν ειναι τοσο κακο..οταν ομως αρχιζεις και εφαρμοζεις τις τακτικες του στους γυρω σου ..τοτε υπαρχει προβλημα..:bigsmile::bigsmile:

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Όσον αφορά το ποσοστό του υδάτινου στοιχείου στο χάρτη σου??!!
    αυτο το σημειο ειναι καπως μπερδεμενο

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Το γεγονος οτι το εχεις εντοπισει το "προβλημα" ειναι ηδη ενα μεγαλο βημα...ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ προτεινω ..γιατι και το να στεκομαστε απο πανω και να φερνουμε γυρω γυρω...δεν κανουμε κατι...
    Οπως λεει και η ψυχαναλυτρια μου...το να νομιζεις οτι εισαι ο Μ.Ναπολεων δεν ειναι τοσο κακο..οταν ομως αρχιζεις και εφαρμοζεις τις τακτικες του στους γυρω σου ..τοτε υπαρχει προβλημα..:bigsmile::bigsmile:
    Χα χα! Και η δικια μου κατι τετοια λεει :bigsmile:

αυτο το σημειο ειναι καπως μπερδεμενο
    Πόσους πλανήτες έχεις στο υδάτινο στοιχείο??!! Ποιοί οίκοι ανήκουν στο ύδωρ επίσης??!!

Πόσους πλανήτες έχεις στο υδάτινο στοιχείο??!! Ποιοί οίκοι ανήκουν στο ύδωρ επίσης??!!
    Εχω τον ηλιο στο σκορπιο , και Αρη Αφροδιτη Ουρανο + Πλουτωνα στον 8ο. (ζυγος)
    Δε ξερω ποιοι αλλοι οικοι ανηκουν στο νερο :embarrest , αλλα από πλανητες αυτα

ΑΑΑΑ! Μαλλον εννοεις τον 4ο και τον 12ο? :embarrest
    Σ αυτη την περιπτωση, στον 4ο εχω κρονο (μλπιαχ) στους διδυμους και στον 12 τον βορειο δεσμο (στον αιγοκερω) και σε μερικα site, μου βγαζουν στον 12ο και τη σεληνη (παλι αιγοκερω) αλλα σε αλλα τελος 11ου

Εννοούσα...αθροιστικά...πλαν ήτες στον Σκορπιό + πλανήτες στους Ιχθύεις + πλανήτες στον Καρκίνο...όπως επίσης και οι ακμές ποιών οίκων πέφτουν σε αυτά τα ζώδια...

Το ότι οι 4ος, 8ος και 12ος ασχολούνται με υδάτινα θέματα δεν άλλάζει ότι και ζώδιο να έχουν στην ακμή τους...το θέμα είναι πώς εσύ και με βάση το δικό σου ωροσκόπιο αντιμετωπίζεις αυτά τα θέματα...

Εννοούσα...αθροιστικά...πλαν ήτες στον Σκορπιό + πλανήτες στους Ιχθύεις + πλανήτες στον Καρκίνο...όπως επίσης και οι ακμές ποιών οίκων πέφτουν σε αυτά τα ζώδια...

Το ότι οι 4ος, 8ος και 12ος ασχολούνται με υδάτινα θέματα δεν άλλάζει ότι και ζώδιο να έχουν στην ακμή τους...το θέμα είναι πώς εσύ και με βάση το δικό σου ωροσκόπιο αντιμετωπίζεις αυτά τα θέματα...
    οκ, εδειξα το μεγεθος της ασχετοσυνης μου! :embarrest
    Λοιπον! Μονο τον ηλιο εχω στο σκορπιο, σε καρκινο και ιχθυ τιποτα. Στο σκορπιο εχω την ακμη του 9ου, στον καρκινο την ακμη του 6ου και ο ιχθυς εμπεριεχεται στον 1ο οικο.
    Επισης, σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)