- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 18
-
14-11-2005, 02:42 PM #1
Συγγένεια και αστρολογικός χάρτης
θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που το έχω απορία δεν ξέρω αν βρίσκομαι σε λάθος ενότητα που κάνω αυτη την ερώτηση ....
θα ήθελα να μου πείτε (με την πεποίθηση που έχω οτι η αστρολογια έχει αρκετή ''δύναμη'' ) να μου πείτε αν ειναι δυνατόν για εναν αστρολογο που έχει αναλάβει να κάνει τη συναστρία 2 ατόμων να αντιληφθεί απο κάποιες όψεις οτι είναι συγγενείς αδέρφια - ξαδέρφια ...
δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό ...αλλά πιστεύω οτι θα μπορούσε η αστρολογία να το δεί αυτό ...
αυτη την ερώτηση ήθελα να κάνω επλίζω να μην είμαι εκτός ενότητας αν είμαι ζητώ συγνώμη ...
-
14-11-2005, 03:22 PM #2
Re: συγγενεια και αστρολογικος χάρτης
Με ένα κλικ ήρθε στη σωστή ενότητα
Δες
Και περιμένω κι εγώ με αγωνία να διαβάσω απόψεις γιατί φαίνεται ενδιαφέρουσα ερώτηση. Δεν θα προδικάσω :noworry: αλλά φαντάζομαι οι υπερασπιστές της αστρολογίας θα έχουν κάτι να πουν και οι "μη" ότι αυτό είναι θέμα dna και μόνο.Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
14-11-2005, 04:03 PM #3
Υπαρχει η δυνατοτητα. Αλλωστε οπως εχω γραψει Ascedant σημαινει κληρονομω ( αλλα με την βιολογικη εννοια). Το απιδι θα παρει καποια στοιχεια απο το χαρτη της μαμας και του μπαμπα. Καποια στιγμη θα αναπτυξω μια τετοια συναστρια. Ισως λιγο πριν τα χριστουγεννα
Ακης ΑντωνιουΟ Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου
-
14-11-2005, 04:39 PM #4
Ωραια η ερωτηση και για να ειμαι ειλικρινης,με προβληματισε πολυ!
Κ.Ακη,θα περιμενουμε το αρθρο σας,αλλα αν θα ηταν ευκολο πειτε μας το εξης:
Λογικα θα πρεπει να εξεταστει εκτος απο το AC,ηλιος(πατερας)Σεληνη(μητε ρα) , 3ος οικος & 4 ος οικος;επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
14-11-2005, 06:29 PM #5
περιμένω κι εγω με ανυπομονησία γιατί νομίζω οτι ειναι και μια σοβαρη απόδειξη για τη δύναμη της αστρολογίας ..
ευχαριστω
-
16-11-2005, 10:51 AM #6
Φοβερή ερώτηση Μαράκι,και ποτέ δεν την είχα σκευτεί ως τώρα...μπράβο...
Εχω ακούσει αστρολόγο να λέει < μελετώντας χάρτες γνωστών μου, που όμως μεταξύ τους είναι τελείως άγνωστοι, βρήσκω πάντα τον κοινό τους σύνδεσμο, εμένα..>
Ποτέ δεν ρώτησα κάτι παραπάνω...ούτε ξέρω κατά πόσο ισχύουν...Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
16-11-2005, 07:59 PM #7
Θα μπορούσε σίγουρα να το υποψιαστεί αλλά δεν θα μπορούσε ποτέ να ήταν σίγουρος ότι αυτό ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα.
Το σίγουρο είναι ότι παρουσιάζονται πάντα ισχυροί "δεσμοί" στους χάρτες ατομών τα οποία συνδέονται με κάποιο βαθμό συγγένειας μεταξύ τους. Αυτοί οι "δεσμοί" αναφέρονται συνήθως σε συνδυασμούς όψεων κυρίως ανάμεσα στα "φώτα" (Ήλιος και Σελήνη) και στα "προσωπικά ευαίσθητα σημεία" του χάρτη (κυρίως στον Ωροσκόπο και το Μεσουράνημα).Τα πράγματα είναι όμως γενικά περιπλοκα γιατί αυτοί οι συνδυασμοί δεν είναι πάντα τόσο εμφανείς.Πολύ συχνές είναι οι συνδέσεις μέσω όψεων 8ης αρμονικής σειράς (πχ το Μεσουράνημα του πατέρα στις 10 Ταύρου και του γιού στις 25 Παρθένου) ή η εμφάνιση τους με μορφή μεσοδιαστημάτων (πχ η Σελήνη μου΄βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης του αδελφού μου)
Σε σχέση τώρα με τους οίκους και τους παράγωγους οίκους,πιστεύω ότι αυτό που υποδεικνύουν είναι οι ποιότητα και το επίπεδο της σχέσης που υφίσταται με το υπο εξέταση συγγενικό πρόσωπο,παρά τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του προσώπου καθαυτού. Πχ στο χάρτη μου,η ακμή του 3ου οίκου μου βρίσκεται στο Σκορπιό και ο μόνος πλανήτης εκεί είναι ο Ποσειδώνας. Όμως ο αδελφός μου δεν έχει τίποτα ούτε στο Σκορπιό ούτε στους Ιχθείς,ενώ οι Πλούτωνας και Ποσειδώνας είναι σχετικά αδύναμοι στο χάρτη του. Παρόλαυτα θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τη σχέση μου μαζί του ως "Σκορπίσια/Ποσειδώνια" μιας και χαρακτηρίζεται τόσο από ζηλοφθονεία αλλά και από "αδυναμία ουσιαστικής επαφής" (δεν έχουμε κανένα κοινό ενδιάφερον,και βλεπόμαστε μόνο όταν οι περιστάσεις το απαιτούν)
Θα πρέπει επίσης να συνυπολογίσεις ότι οι μελέτες της συναστρίας αφορούν κυρίως άτομα που έχουν ήδη κάποιου είδους δεσμό μεταξύ τους (ερωτικό,φιλικό,επαγγελματ κό) και ως εκ τούτου θα πρέπει ούτως ή άλλως να υφίστανται κάποιοι συνδυασμοί όψεων οι οποίοι "λειτούργησαν" στο "ταίριασμα" τους.Όπως καταλαβαίνεις το γεγονός αυτό κάνει την οποια εξαγωγη συμπερασμάτων ακόμα πιο δύσκολη, και την όποια "γνωματευση" ακόμα πιο επίφοβη ως προς την αξιοπιστία της.
Originally Posted by maraki_1975
-
18-11-2005, 04:23 PM #8
Γεια σας αγαπητά μέλη και συνεργάτες
Να προσθέσω κι εγώ το δικό μου "λιθαράκι" στο ενδιαφέρον θέμα που συζητείται. Η βαθύτερη σχέση μεταξύ δύο ατόμων, φαίνεται κυρίως με την καρμική συναστρία, η οποία δεν είναι μόνο σχετική με τη σύνδεση των Δεσμών της Σελήνης μεταξύ δύο ατόμων, αλλά και με ένα πλήθος άλλα στοιχεία.
Όσον αφορά τη συγγένεια μεταξύ δύο ατόμων, θα φανεί σε ένα μεγάλο βαθμό, από τον σταυρό των ιδιοτήτων στον οποίο ανήκουν το Ηλιακό Ζώδιο και το ζώδιο του Ωροσκόπου (και της Σελήνης δευτερευόντως), σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα ζώδια του συγγενούς. Ο κλάδος της Ιατρικής Αστρολογίας, έχει μελέτες και στατιστικές, καθώς και το ζεύγος Γκογλελέν, που έχει παραδόσει μία θαυμάσια στατιστική εργασία πάνω σε διάφορους τομείς, καθώς κι αυτόν της κληρονομικότητας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
18-11-2005, 04:28 PM #9
παιδιά θα ήθελα λίγο να σας εξηγήσω πως μου γεννήθηκε αυτη η απορία που την έχω εδω και 7 χρόνια περίπου μέσα στο κεφάλι μου και χάρηκα που βρέθηκε αυτο το φορουμ...να την μοιραστώ μαζί σας !
λοιπόν πριν απο 7 χρόνια περίπου γνωρίζω ενα παιδί και κάνω μια σχέση μαζί του και πρέπει να τονίσω οτι η σχέση ήταν και πολυ έντονη!!!
πήγα λοιπόν σε μια αστρολογο στην Αθήνα γνωστή μου , στο γραφείο της με ραντεβου για μια συναστρία !!!
αποτέλεσμα της συναντησης...μου είπε οτι βλέπει εναν ''δεσμό αίματος '' μεσα στον χάρτη .
σας παραθετω επ' ακριβως τισ κουβεντες τις ...
μια σχέση καρμική μια σχέση πολυ δυνατή που κράτησε 3 χρόνια ...
μου είπε λοιπόν να ψάξω αν αυτο το παιδί είχε κάποιο δεσμό αίματος με μενα ...
παιδιά κουφάθηκα το παιδί ήταν 3ος ξαδερφός μου απλά δεν γνωριζόμασταν...η σχέση συνεχίστηκε για 3 χρόνια και διαλύθηκε απο αυτόν ακριβώς τον λόγο μιας και η οικογενεια του δεν ηθελε με τίποτα μια τέτοια σχέση (αφου υπήρχε η συγγενεια μεταξύ μας ) ...
απο τότε λοιπόν είχα μέσα στο μυαλό μου πως ήταν δυνατόν αυτη η γυναίκα να είδε μέσα στη συναστρία αυτο που πράγματι επιβεβαίωσα εγω !!
αν θέλετε(για σας τους αστρολογους τις παρεας μας) να σας παραθέσω τα στοιχεία του ατόμου και τα δικά μου για να το δείτε...
έτσι λοιπόν ...επιβεβαιώθηκα εντελώς για την αστρολογία αλλά μου έμεινε αυτο το αναπάντητο ερωτημα ...
μπορεί και πως γίνεται αυτο!!!
ευχαριστω πολυ !!!
-
18-11-2005, 08:08 PM #10
Originally Posted by maraki_1975
Είπα και πιο πάνω ότι θα πρέπει να θεωρείτε ως δεδομένη η ύπαρξη κοινών στοιχείων και πλανητικά συγγενών θέσεων σε αυτού του τύπου τις συναστρίες,αλλά οι μορφές και οι τρόποι με τους οποίους αυτά παρουσιάζονται χαρακτηρίζονται απο τόσο μεγάλη ποικιλία και πολυπλοκότητα έτσι ώστε να καθιστούν αδύνατη την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων. Είναι αυτό που στη νομική αποκαλούν "αποχρώσες ενδείξεις" σε αντιπαράθεση με τις "ατράνταχτες αποδείξεις".
Αν ή φίλη σου λοιπόν πράγματι κατάφερε να διαπιστώσει με απόλυτη βεβαιότητα την ύπαρξη συγγένειας, και μάλιστα τρίτου βαθμού, από την σύγκριση και μόνο δύο χαρτών, τότε κατάφερε κάτι πραγματικά εκπληκτικό...
Το θέμα είναι αν η φίλη σου μπορεί να επαναλαμβάνει το επιτευγμα της κατα βούληση ή όχι. Αν μπορεί και έχει πράγματι ανακαλύψει μια τέτοια θαυμαστή μέθοδο, τότε ούτε λίγο ούτε πολύ κρατάει την επιστημονική απόδειξη της αστρολογίας στα χέρια της...Δεν υπερβάλλω καθόλου...
Παρόλα αυτά θα μου επιτρέψεις να διατηρώ τις αμφιβολίες μου.
Θα μπορούσες, αν ήθελες,να μας παραθέσεις τους δύο χάρτες αλλά και να ρωτήσεις τη φίλη σου με βάση ποιά κριτήρια οδηγήθηκε στο εν λόγω συμπέρασμα...Προσωπικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση η όλη ιστορία.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.