s
Οι καρμικές συναντήσεις. - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 18 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 178
    Όνομα:
    Σόφη

Re: Οι καρμικές συναντήσεις.

Quote Originally Posted by nak View Post
    Το χειροτερο ομως ειναι στο ψαξιμο να μη βρισκεις ψεγαδι...!!! ισως γι αυτο και οι... καρμικες συναντησεις... πληρωνεις κατι χωρις να ξερεις τι και γιατι... Ομως το σιγουρο ειναι οτι σε τετοιες περιπτωσεις ανοιγει ο δρομος για κατι πολυ καλυτερο!!!
    Μα εδώ βρίσκεται το κλειδί. ΄Perfect
    Μιλάμε για το ψάξιμο του εαυτού μας και υποτίθεται πως θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, τουλάχιστον με τον εαυτό μας. Αν έχουμε ψεγάδια και δεν τα βλέπουμε (ή δε θέλουμε να τα δούμε), κοροϊδεύουμε τον ίδιο μας τον εαυτό..leasantry:

Καλή σας μέρα!!!!!!!!!!! :horoscope:
    "Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Απλως και μονο απο τα ζωδια η απαντηση θα ειναι επιφανειακη αλλα ναι ειναι ιδιατερη η σχεση...με την εννοια οτι υπαρχει πολυ παθος
    αν σας πω κ ωροσκόπους και θέσεις πλανητών όπως τις θέσεις της Αφροδίτης μας εμένα και του κριού που σας έλεγα θα μπορούσατε να μου εξηγήσετε αν ταιριάζουμε ή όχι? ευχαριστώ πολύ.

Αν ταιριαζεις ή οχι θα το καταλαβεις απο μονη σου...Αν υπαρχει καποια οψη που σε προβληματιζει και θες να τη συζητησεις ή μια συγκεκριμενη κατασταση που θες να την δεις πως εξηγειται αστρολογικα μπορεις να ρωτησεις... εγω απο συναστριες δε ξερω και παρα πολλα υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που ξερουν πολυ περισσοτερα...Επισης αν θες να δεις τι σημαινει η αφροδιτη σε ζωδιο και οικο υπαρχουν αρθρα εδω μεσα που θα σε βοηθησουν και μπορεις να δεις τα ζητουμενα της αφροδιτης σου και της δικιας του ή του ωροσκοπου...
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Η αφροδίτη μου είναι στον Τοξότη και εκείνου στον Υδροχόο. Γνωρίζετε κατά πόσο υπάρχει αντί8εση η' ταίριασμα αναμεσά τους? Ευχαριστώ πολύ..

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by *Μαίρη* View Post
    Η αφροδίτη μου είναι στον Τοξότη και εκείνου στον Υδροχόο. Γνωρίζετε κατά πόσο υπάρχει αντί8εση η' ταίριασμα αναμεσά τους? Ευχαριστώ πολύ..
    Διαβασε στούς Πλανήτες και Πλανητοειδείς το άρθρο Αφροδίτη η θεά του έρωτα.Εκεί θα βρείς τις ιδιότητες της, στα ζώδια,και θα καταλήξεις απο μόνη σου σε κάποιο συμπέρασμα...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Ηταν πράγματι πολύ ενδιαφέρον!

Όνομα:
    Αγγέλα

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Ο εγωισμος "σπαει" μόνο μεσα απ'τον πόνο.Γι'αυτό χάνεις το αντικείμενο του πόθου σου,για να πονέσεις και να αναγκαστείς να ψαχτείς!
    Συμφωνώ απόλυτα!Όταν μια σχέση τελειώνει συμβαίνει γιατί δεν έχει να μας διδάξει κάτι άλλο...Μόνο όταν συμφιλιωθούμε με τον πόνο και πάψουμε να τον φοβόμαστε θα είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τα μαθήματα που προσπαθεί να μας δώσει το σύμπαν (για όσους δέχονται αυτή τη θεωρία) όχι επειδή είναι κακό και θέλει να μας τιμωρήσει,αλλά για να βελτιωθούμε και να μάθουμε από τα λάθη μας!Είναι επώδυνο βέβαια όσο και απαραίτητο!Πάνω απ' όλα όμως είναι εμπειρία,και στη ζωή χρειαζόμαστε και τις καλές και τις κακές...
    sorry άν το παραφιλοσόφησα....:dizzy:

Όνομα:
    Ντίνα

Quote Originally Posted by skorpio View Post
    Συμφωνώ απόλυτα!Όταν μια σχέση τελειώνει συμβαίνει γιατί δεν έχει να μας διδάξει κάτι άλλο...Μόνο όταν συμφιλιωθούμε με τον πόνο και πάψουμε να τον φοβόμαστε θα είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τα μαθήματα που προσπαθεί να μας δώσει το σύμπαν (για όσους δέχονται αυτή τη θεωρία) όχι επειδή είναι κακό και θέλει να μας τιμωρήσει,αλλά για να βελτιωθούμε και να μάθουμε από τα λάθη μας!Είναι επώδυνο βέβαια όσο και απαραίτητο!Πάνω απ' όλα όμως είναι εμπειρία,και στη ζωή χρειαζόμαστε και τις καλές και τις κακές...
    sorry άν το παραφιλοσόφησα....:dizzy:
    Εμείς μάλλον έχουμε να μάθουμε πολλά από αυτή τη σχέση γιατί κανείς δε λέει να δώσει τέλος όσο κι αν είναι ψυχοφθόρα η κατάσταση που ζούμε. Εκείνος δε μιλά καθόλου (Αιγόκερως ως το κόκκαλο!!!'Ηλιος,Ωροσκόπος,Ε ρμής & Αφροδίτη) και δε θέλει το συναίσθημα (Σελήνη στους Διδύμους) κι εγώ όταν αποφασίσω να το ανοίξω το στόμα μου (καθότι, Σελήνη στον Αιγόκερω με Ήλιο και Ερμή στο Ζυγό και Ωροσκόπο στον Κριό) γίνομαι πολύ συναισθηματική και μελοδραματική και κτητική (Αφροδίτη στον Σκορπιό) ή βάζω σε δράση τον Ωροσκόπο μου στον Κριό και μας παίρνει όλους και μας σηκώνει η παρορμητική φωτιά!!! Αχ τί θα κάνω;;;

Οι σχέσεις των ανθρώπων δεν είναι πίστες βιντεοπαιχνιδιών. Περνάς τη μία και ανάλογα με τα κρέντιτς πας στην επόμενη κι αν έχεις μαζέψει αρκετά θα πας καλά στην επόμενη δοκιμασία που θα σου φέρει το πάνσοφο σύμπαν για να "εξελιχθείς".

Καλώς ή κακώς, τό τέλος μιας σχέσης το αποφασίζει συνήθως ο ένας από τους δύο. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο συνηθέστερος είναι γιατί από την αρχή, καθώς σύναψε τη σχέση δεν θεωρούσε ότι θα κρατήσει και για πάντα (είναι πάρα, μα πάρα πολλές αυτές οι περιπτώσεις και το ξέρουμε όλοι). Κι όχι επειδή του ήρθε η συμπαντική εντολή πως δεν έχει να πάρει κάτι άλλο από αυτήν την σχέση. Μπορεί να έχει και να παραέχει, αλλά να μην θέλει. Τι να κάνουμε τώρα. Έχει ο καθένας το δικαίωμα να επιλέγει τι θέλει και τι όχι, χωρίς αυτό να συνδέεται με "άνωθεν εντολές".
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    tsabika

Σοφακι δεν υπαρχει ανθρωπος χωρις ψεγαδι απλα δε τα βλεπουμε.
    ( αυτα τα λεμε για τους αλλους ετσι; γιατι εμεις ξερουμε οτι οι κριοι τουλαχιστον εχουν 1 αντε 2 ψεγαδακια το πολυ χαχαχαχαα)
    Εκτος πλακας τωρα εγω πιστευω οτι το καρμα υπαρχει κ πιστευω οτι εχω δημιουργησει μια τετοια σχεση στη ζωη μου
    Η οποια ειναι σχεση δυνατης φιλιας
    αυριο ξημερωνει μια αλλη μερα

Page 3 of 18 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)