s
ωροσκόπιο και τύχη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

ωροσκόπιο και τύχη

Γεια σας. Είμαι η Evangeline. Έχω γεννηθεί στις 25 Μαρτίου 1960 στις 11.30 π.μ. στη Λευκωσία. Διάβαζα σε κάποια αστρολογικά sites για το θέμα της τύχης και επιτυχίας του κάθε ατόμου. Στα άρθρα που διάβασα υπήρχε ο ισχυρισμός ότι ένας καλός αστρολόγος μελετώντας τον γενέθλιο χάρτη και κάποια άλλα στοιχεία μπορεί να διαπιστώσει αν το συγκεκριμένο άτομο θα έχει τύχη στη ζωή του και πότε. Αν δεν κάνω λάθος όλη η μελέτη είχε να κάνει με τον Ήλιο, τον Δία και το Ζενίθ. Σας παρακαλώ, αν μπορείτε, δώστε μου κάποια απάντηση και αν στο δικό μου ωροσκόπιο υπάρχει αυτό το φαινόμενο;
    Αλλά και σαν θεωρητικό θέμα θα ήταν ενδιαφέρον για τους φίλους του site.
    Σας ευχαριστώ πολύ
    evangeline

Όνομα:
    Κωστής

Re: ωροσκόπιο και τύχη

Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Αγαπητέ φίλε,
    δεν καταλαβα ποιό είναι το πρόβλημα. Το όνομα μου το γραφω από την αρχή με λατινικούς χαρακτήρες. Υπάρχει κάτι άλλο για το οποίο πρέπει να υποστώ "ξυλοδαρμό"?
    Evangeline

Όνομα:
    Κωστής

Μόνο η ανοησία και και η κακή χρήση του φόρουμ ξυλοφορτώνεται. Η άγνοια, η παρόρμηση και η έλλειψη χιούμορ ποτέ!
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)