s
Ο Δίας στον Σκορπιό
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Oct 2004
    Όνομα:
    Λίλιαν
    Location
    Αθήνα
    Posts
    2,323

    Ο Δίας στον Σκορπιό

    Ο Δίας μπαίνει στον Σκορπιό, στις 26 Οκτωβρίου 2005 και θα μείνει στο ζώδιο αυτό ως τις 24 Νοεμβρίου του 2006. Για να κατανοήσουμε τι θα προσφέρει, πρέπει πρώτα να σκεφθούμε τι έννοιες παρουσιάζει μέσα στο ζώδιο αυτό.

    Στον τομέα της θρησκείας και της φιλοσοφίας, υπάρχει μια τάση έλξης προς όλα τα πράγματα που κρύβονται και μυστήρια. Θα επεκτείνει λοιπόν τη δράση μας, προς το κρυμμένο, το μεταφυσικό στοιχείο, το σκοτεινό ή και το ψυχολογικό μας κομμάτι, ακόμη και τον ερωτισμό και τα πάθη μας. Ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να μας δώσει "την τύχη" όσον αφορά στα χρήματα και τους πόρους άλλων ανθρώπων, που μπορούν να μας στηρίξουν όταν τους χρειαζόμαστε.

    Εκείνο που δεν πρέπει να αγνοούμε, είναι πως ο Δίας είναι επεκτατικός. Επομένως πολλαπλασιάζει ό,τι υπάρχει στον χάρτη μας και το αγγίζει. Είναι αφελές να λέγεται, πως το έτος αυτό θα ευνοήσει τους Σκορπιούς, ή όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στον Σκορπιό. Το αν θα ευνοηθούν ή όχι, θα εξαρτηθεί από τους πλανήτες που ο Δίας αγγίζει.
    Το ζώδιο του Σκορπιού είναι εσωστρεφές, επομένως δεν θα γίνει άμεσα αντιληπτή η επιρροή του Δία. Δεν θα έχει την εξωτερίκευση του Ζυγού. Η εσωστρέφεια αυτή, θα κάνει πιο δύσκολη την συνειδητοποίηση του τι θα φέρει.
    Αν αγγίζει πλανήτες αδύναμους ή με αρνητικές όψεις, ο Δίας δεν θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Αντίθετα, θα φέρει επέκταση σε μία ήδη ευαίσθητη περιοχή του ωροσκοπίου μας. Αν είμαστε λοιπόν, με τον Ήλιο στον Σκορπιό κι ο Ήλιος αυτός έχει τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό, ο Δίας θα επεκτείνει την νευρικότητα και την επαναστατικότητα που μας διακρίνει. Προσοχή, λοιπόν, κι όχι υπέρμετρη αισιοδοξία με την παρουσία του Δία στον χάρτη μας.

    Αν δούμε την εσωτερική αστρολογία, πληροφορούμαστε πως εδώ ο Δίας θα μας προσφέρει μία ικανότητα δύναμης που θα παλέψει για την απαραίτητη μεταμόρφωση ή μετουσίωση συνειδητότητας. Ο ιδεαλισμός θα είναι δυνατός, βαθύς και ουσιαστικός. Το επίπεδο της ψυχικής και των δονήσεων μπορεί να ανέβει και εκείνο που πρέπει να αποφύγουμε, είναι τον δογματισμό και τον φανατισμό στα «πιστεύω» μας. Αντίθετα, μπορούμε να κάνουμε την εσωτερική μας αναγέννηση και να ανακαλύψουμε το προσωπικό μας μονοπάτι. Θα μπορέσουμε να διδαχθούμε τον τρόπο αναγέννησής μας, μέσα από τη διδασκαλία και τη γνώση. Θα έχουμε αναγέννηση των ηθικών αξιών. Αυτό βέβαια, θα συμβεί, μέσα από πιέσεις, καθώς θα έχουμε για δύο σχεδόν μήνες, το μεγάλο σταυρό στα σταθερά, όπου ο Δίας θα πιέζεται από τον Κρόνο στον Λέοντα, (ισχυροποίηση ή συντριβή του Εγώ της εξουσίας και της έπαρσης), τον Άρη στον Ταύρο (ζωική δύναμη και υλισμός) και του Ποσειδώνα στον Υδροχόο (σύγχυση ιδεαλισμού και ανεξαρτησίας).

    Περίοδοι κατά τις οποίες ο Δίας ήταν στον Σκορπιό έφεραν:
    • μετασχηματισμό στα οικονομικά και τα αποθέματά μας
    • ερωτικές σχέσεις πάθους
    • εσωτερικό μαγνητισμό
    • αγάπη για την έρευνα
    • ανάγκη να συμφιλιωθούμε με την ιδέα του θανάτου
    • μεταφυσική αναζήτηση
    • θέματα ασφαλιστικών διεκδικήσεων και υγείας
    • ζητήματα αποταμιευτικών του κράτους

    Σε ένα ευρύτερο πεδίο, ο Δίας κυβερνά τις διακυμάνσεις της οικονομίας. Επομένως πρέπει να δούμε λίγο τι συμβαίνει λίγο πριν εισέλθει στον Σκορπιό. Δύο χρόνια πριν, ενώ είναι στη Παρθένο, έχουμε δυσκολίες, μιζέρια οικονομική και ανασφάλεια (είναι σε αδυναμία). Όταν είναι στον Ζυγό, γίνονται συνεργασίες, αναζητούνται λύσεις, επαφές με άλλους για τα βελτιωθούν τα οικονομικά. Αν αυτές οι συνεργασίες είναι ή όχι καλές, θα φανεί όταν εισέλθει στον Σκορπιό. Εκεί θα υπάρξει η αναγέννηση ή η καταστροφή των οικονομικών ενός κράτους.

    Το χιούμορ του Δία, εδώ γίνεται κυνικό, ίσως και σόκιν. Θα φαίνεται κάπως μακάβριο, σαρκαστικό ή σκληρό. Ας θυμηθούμε πως ο Χίτσκοκ είχε τον Δία στο Σκορπιό.

    Με τους μεγάλους πλανήτες, ενδιαφέρον έχει πάντα η ιστορική αναδρομή:

    • Με τον Δία στον Σκορπιό, είχαμε τη σφαγή στο Σαράγεβο, την γενοκτονία στη Ρουάντα, καθώς και τον φόνο εκατοντάδων Χριστιανών Παλεστινίων, στα στρατόπεδα προσφύγων της Παλεστίνης.
    • Πιο φρικιαστική ανάμνηση, είναι αυτή του 1899, στις Φιλιππίνες, όπου οι Αμερικανοί στρατιώτες, θέλοντας να κυριαρχήσουν πάνω στους αντάρτες που υποστηρίζονταν από τον λαό, πήραν εντολή από την κυβέρνηση των ΗΠΑ (!) να σκοτώσουν κάθε άντρα, γυναίκα ή παιδί, άνω των 10 ετών! Κάτι που δεν μας δίνει ευχάριστη εικόνα, καθώς ακόμη και σήμερα, ο ίδιος στρατός, σε διάφορα μέρη του κόσμου, προσπαθεί να επιβάλει την «ειρήνη» με τα δικά του μέτρα και σταθμά�.
    • Το 1947, είχαμε τα πρώτα γενετικά κατασκευασμένα τρόφιμα, που εγκρίθηκαν από την FDA, (εργασία γενετικής για τους σπόρους) και οι πρώτοι μόσχοι κλωνοποιήθηκαν τότε. Ο Σκορπιός ευνοεί την μετάλλαξη.
    • Το 1982, ο Μάικλ Τζάκσον, παρουσίασε τη μεγάλη του επιτυχία «Θρίλερ», για όσους το θυμούνται, το βίντεο και η παρουσίαση είχε έντονα σεξουαλικά υπονοούμενα και σε κάποιο σημείο μιλά για «μία γυναίκα με τα έντονα σεξουαλικά, μαγνητικά μάτια».
    • Το 1994, όταν είχαμε πάλι τον Δία στον Σκορπιό, ο Κλίντον κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ ήταν κυβερνήτης του Αρκάνσας.


    Επιστημονικά επιτεύγματα που έχουν σχέση με τον Δία στον Σκορπιό είναι:
    • Οι θεωρίες της ακτινοβολίας περιόδου (1898), της ατομικής δομής (1911) και του μαγνητισμού. Η πρόοδος στη μαγνητική καταγραφή του ήχου (1923). Για παράδειγμα, οι πρώτες μαγνητικές διαγνωστικές μηχανές απεικόνισης της αντήχησης εισήχθησαν στην Αγγλία, το 1982. Ενώ νωρίτερα, το 1947, η κρυσταλλολυχνία, που λειτουργεί με μαγνητισμό σε ατομικό επίπεδο, εφευρέθηκε στα εργαστήρια κουδουνιών (τότε ήταν πάλι ο Κρόνος στον Λέοντα).
    • Σε παγκόσμιο οικονομικό επίπεδο, το σχέδιο Μάρσαλ αναλήφθηκε με τον Δία στον Σκορπιό, κι είχε σαν στόχο την επανοικοδόμηση των λαών της Ευρώπης μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Κίνα, έκανε την οικονομική της ανανέωση το 1958, με τον Δία στον Σκορπιό.
    • Το 1911, το εθνικό σύστημα υγείας καθιερώθηκε για πρώτη φορά στην Αγγλία. Ενώ στην Αμερική, αναπτύχθηκε το φορολογικό σύστημα το 1935 και η κοινωνική ασφάλιση.
    • Σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, έχουμε το 1923, όπου ο Μουσολίνι καθιέρωσε τη φασιστική κυβέρνηση στην Ιταλία και στην Αμερική, η σκοτεινή Κου Κλουξ Κλαν, απέκτησε μεγάλη δύναμη. Ο κινηματογράφος απέκτησε ήχο.



    Τα χρόνια με τον Δία στον Σκορπιό, είναι χρόνια έντονα, που αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια στην ανθρωπότητα, είτε για καλό είτε για κακό. Επειδή όμως, ο Δίας, δάσκαλος και ευεργέτης, είναι σε ένα ζώδιο ζωής και θανάτου, μπορεί να μας βοηθήσει να σβήσουμε κάθε τι που είναι σάπιο και αρνητικό, και να κάνουμε μία μετουσίωση, μία μεταλλαγή, μία αναζωογόνηση, θέτοντας την νέα αρχή. Μπορεί να μας βοηθήσει να αναγεννηθούμε εσωτερικά και να αναπτύξουμε νέα θεώρηση της φιλοσοφίας της ζωής. Να ερευνήσουμε την αξία της ζωής, πέρα από αυτή της ύλης και να εμβαθύνουμε στο μυστήριο της ύπαρξης.

    Το δύσκολο αυτής της περιόδου του Δία στον Σκορπιό, είναι η συμμετοχή του στον Μεγάλο Σταυρό των σταθερών, κάτι που έχει ήδη επισημανθεί από άρθρο μου με θέμα «ο Κρόνος στον Λέοντα» κι από άρθρο της συναδέλφου Άννας Σχοινοπλοκάκη με θέμα «ο Άρης στον Ταύρο». Εκεί μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες, αλλά είναι μία δύσκολη περίοδος, που θα φέρει σε πίεση όσους έχουν πλανήτες στον σταθερό σταυρό. Χρειάζεται σύνεση, εγκράτεια και προσγειωμένη αντιμετώπιση.


    Αν και όπως επεσήμανα ήδη, ο Δίας δεν είναι πάντα θετικός στο πέρασμά του στον χάρτη μας, λόγω της επεκτατικής του δύναμης (άρα επεκτείνει θετικά κι αρνητικά σημεία μας), μία γενική εικόνα ανά ζώδιο, θα είναι η ακόλουθη:
    (Παρακαλώ όσοι γνωρίζουν τον Ωροσκόπο τους, θα ήταν καλό να δουν και το ζώδιο αυτό).

    Κριός
    Κάποιο οικονομικό κέρδος πρέπει να αναμένεται μέσω του γάμου και των συνεργασιών. Αποφύγετε τα δάνεια ή άλλες μορφές χρέους, δεδομένου ότι ο δανειστής τείνει να ευνοηθεί. Το κοινό εισόδημα, η σεξουαλικότητα, οι επενδύσεις, η συλλογή των χρεών, οι φόροι, η ασφάλεια και η τακτοποίηση των θεμάτων κληροδοτημάτων είναι θέματα είναι πιθανό να μπουν στο πρώτο πλάνο στους μήνες που έρχονται. Θα τείνετε να ερευνήσετε τα απόκρυφα και άλλα κρυμμένα θέματα που συσχετίζονται με τα μυστήρια της ζωής. Η σεξουαλικότητά σας είναι πιθανό να λάβει μια βαθύτερη μορφή έκφρασης .


    Ταύρος
    Κοινωνικότητα αναπτύσσετε αυτό το διάστημα για σας, μπορείτε δε να διαμορφώσετε επιτυχείς συνεργασίες, ή ακόμα και να παντρευτείτε. Οι δικαστικές υποθέσεις, οι νομικές αποφάσεις, τα ζητήματα συνεργασίας και οποιεσδήποτε ανοικτές συγκρούσεις είναι πιθανό να έχουν ευνοϊκή έκβαση. Οι συνεργάτες και οι σύμμαχοι παρέχουν την δυνατότητα, το κίνητρο και την ώθηση, την ευρύτερη γνώση και τη νέα εμπειρία για σας. Δεν αποκλείεται, άτομα που θα έλκετε αυτό το διάστημα, να είναι για σας ένα είδος δασκάλου στη ζωή και να σας φέρουν μία νέα φιλοσοφία πάνω στις σχέσεις και την επαφή με τους άλλους.


    Δίδυμοι
    Η καλή υγεία ενδεχόμενα θα είναι εμφανής αυτή τη χρονιά. Η φύση και το πεδίο της εργασίας σας και οι καθημερινές ευθύνες θα επεκταθούν επίσης κατά τη διάρκεια του έτους, γι� αυτό θα πρέπει να προσέξετε την υπερκόπωση. Μπορεί να έχετε την αισιοδοξία πως όλα μπορείτε να τα καταφέρετε. Η εργασία σας μπορεί να απαιτήσει ένα ταξίδι, ή μία προηγμένη κατάρτιση. Είναι ένας καλός χρόνος να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας και οι σχέσεις με τους υφισταμένους. Αποφύγετε την αναβλητικότητα ή την ανάγκη για ευχαρίστηση και χαλάρωση, που σας κάνει να παραβλέπετε τις υποχρεώσεις σας.


    Καρκίνος
    Θα λέγαμε πως είναι μία ευχάριστη περίοδος για σας! Ο Δίας στο Σκορπιό σας δίνει ένα κοινωνικό και χαρούμενο έτος. Βελτιώνει την αγάπη στη ζωή σας, ωθεί σε νέες ζεστές σχέσεις, στις ευκαιρίες επένδυσης (για σύντομες και ριψοκίνδυνες επενδύσεις � καθώς και για λαχεία, λότο κλπ) και δημιουργεί ευτυχέστερες σχέσεις με τα παιδιά. Θα έχετε την ευκαιρία για διασκέδαση, για επιμόρφωση κι όσοι έχετε ανάγκη για διακοπές, θα είναι ενδεχόμενα καλύτερες οι συνθήκες να τις πετύχετε φέτος. Ωστόσο, να μην είστε υπερβολικά βέβαιοι για τις ριψοκίνδυνες δραστηριότητες, δεδομένου ότι θα τείνετε να είστε πολύ αισιόδοξοι κι ανοιχτοί. Αν ο χάρτης σας δεν στηρίζει το ρίσκο, μην περιμένετε πολλά!


    Λέων
    Η διέλευση Δία στο Σκορπιό στον δικό σας αστερισμό, φέρνει ευχάριστες κι άνετες στιγμές στο σπίτι και στην οικογενειακή ζωή. Μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε επενδύσεις σε κάποιο ακίνητο ή να τακτοποιήσετε ένα κληροδότημα πατρικής περιουσίας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να αναθερμάνετε οικογενειακούς δεσμούς. Προσπαθήστε όμως να μη γίνετε πιεστικοί ή κυριαρχικοί με μέλη της οικογένειας, για λόγους οικονομικής ισχύος. Αν θέλετε να βελτιώσετε τον εξωτερικό ή τον εσωτερικό διάκοσμο του σπιτιού, μπορείτε επιτέλους να το αποφασίσετε!


    Παρθένος
    Με τον Δία φέτος, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε επέκταση των γνώσεών σας. Είναι καλός για όσους σπουδάζουν, ιδιαίτερα για τους μικρούς μαθητές. Θα μπορείτε να αναπτύξετε καλύτερες σχέσεις με τους στενούς συγγενείς, ιδιαίτερα με αδέλφια και ξαδέλφια, καθώς και με άτομα που γειτονεύετε. Πολλά και μικρά ταξίδια μπορεί να προκύψουν, είτε για λόγους υποχρεώσεων, ή σαν ένα μικρό διάλειμμα από το άγχος της καθημερινότητας. Αν έχετε κλίση στο γράψιμο, αυτή τη περίοδο, θα δείτε πως έχετε βαθύτερη έμπνευση και θα κάνετε όμορφες έρευνες, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο σας έλκει. Προσέχετε όμως γιατί τα γραπτά σας μπορεί να έχουν μία καυστική γλώσσα και θα πρέπει να είστε πιο διακριτικοί.


    Ζυγός
    Θα λέγαμε, αν δεν το αναιρεί ο προσωπικός σας χάρτης, πως είναι ένας έτος αύξησης των οικονομικών σας πόρων. Η δουλειά σς θα αποδίδει περισσότερο ή θα έχετε την ευκαιρία να αδράξετε περισσότερες ευκαιρίες. Μπορεί να αναπτύξετε εμπορικές σχέσεις. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε επενδύσεις του εισοδήματός σας ή να ξοδέψετε αρκετά για την ευχαρίστησή σας. Επειδή έχετε την τάση να αγαπάτε το ωραίο και την αισθητική, μην χάσετε την ευκαιρία να έχετε μεγαλύτερο εισόδημα, με σπατάλες. Μπορείτε να αναπτύξετε τις αξίες σας, και καλό είναι αυτές οι αξίες να μην περιοριστούν στον υλικό και μόνο τομέα.


    Σκορπιός
    Ο προσωπικός μαγνητισμός σας αυξάνεται, καθώς ο Δίας περνά από το ζώδιό σας φέτος. Η προσωπική σας γοητεία θα σας κάνει πιο δυναμικούς και πιο αποτελεσματικούς. Μπορείτε να κάνετε τις επεκτάσεις που επιδιώκατε ως τώρα, με μεγαλύτερη άνεση, να αδράξετε ευκαιρίες με δική σας πρωτοβουλία, να ταξιδέψετε, να αποκτήσετε δύναμη και χρήματα. Προσέχετε λίγο την υγεία σας. Αν έχετε εστιάσει την προσοχή σας μόνο στον υλικό τομέα, θα χάσετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε στο μυστήριο της ζωής και να γίνετε ένα άτομο δυνατό εσωτερικά και συνειδητοποιημένο. Είναι κρίμα και μην παραβλέψετε αυτή τη πλευρά σας. Μπορεί να έχετε περισσότερη αισθησιακή έκφραση και να μπείτε σε περιπέτειες ερωτικές. Κρατάτε ένα μέτρο.


    Τοξότης
    Για σας ο Δίας είναι κυβερνήτης, όμως βρίσκεται για ένα περίπου χρόνο στο τομέα των μυστικών ή των ταλαιπωριών. Χωρίς να σημαίνει πως θα είναι αρνητικός για σας, δεχθείτε αυτή τη περίοδο, σαν περίοδο προετοιμασίας, για το επόμενο έτος, που θα σχετίζεται με την συνειδητότητά σας. Αυτό το διάστημα, θα έχετε να ασχοληθείτε με το υποσυνείδητό σας, τις κρυμμένες σας σκέψεις, τα κρυφά όνειρα και τις δυνάμεις που δεν έχουν ακόμη εκδηλωθεί. Αν κάνετε εσωτερική έρευνα θα είναι μία θαυμάσια περίοδος. Το ίδιο κι αν ασχολείστε με θεραπευτικά κέντρα ή ιδρύματα. Μπορείτε να δώσετε πολλά σε όσους έχουν ανάγκη κι υποφέρουν. Οι κινήσεις μπορεί να είναι τώρα παρασκηνιακές, γι� αυτό να είστε προσεκτικοί.


    Αιγόκερος
    Αυτή η περίοδος, είναι για σας, μία περίοδος στόχων κι ελπίδων. Καλό είναι να μπείτε στη διαδικασία του σχεδιασμού, όχι για άμεσα αποτελέσματα, αλλά μακροπρόθεσμα, τουλάχιστον για μία διετία. Ακόμη, δεν αποκλείεται να δείτε τις φιλίες σας να αλλάζουν. Κάποιοι φίλοι θα πάψουν να υπάρχουν για σας ενώ, αντίθετα, νέοι φίλοι μπορεί να προσκολληθούν και θα απαιτούν από τον χρόνο σας. Σχέσεις με συλλόγους και ομάδες θα σας απασχολήσουν, ακόμη κι η πολιτική. Μπορεί εκεί να αφιερώσετε πολύ από τον χρόνο σας, και επειδή για σας ο χρόνος είναι σημαντικός, ας προσέχετε αν αξίζει ή όχι η συμμετοχή σας. Προσέχετε τα χρήματα που δίνετε σε φίλους ή την εύνοια που χαρίζετε σε άλλους, μέσα στον κοινωνικό σας χώρο.


    Υδροχόος
    Θα είναι, αν συνηγορεί ο χάρτης σας, μία χρονιά σημαντική για σας σε κοινωνικό επίπεδο. Ευκαιρίες για καριέρα κι επέκταση των δυνατοτήτων σας επαγγελματικά θα προκύψουν. Ο κοινωνικός σας περίγυρος διευρύνεται. Σχέδια σταδιοδρομίας πραγματοποιούνται. Μπορείτε να συνδιαλλαγείτε με άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας ή κοινωνικά προβεβλημένα. Δεν αποκλείεται να σας εμπιστευτούν και να αποκτήσετε φήμη και καταξίωση. Αν η εργασία σας έχει σχέση με τα οικονομικά, τα τραπεζικά, τη ναυτιλία, τα μεσιτικά, ή τη μεταφυσική, θα μπορείτε να έχετε φέτος σημαντική πρόοδο. Ο μαγνητισμός γύρω από τον χώρο που κινείστε μεγαλώνει και σας κάνει προσιτούς αλλά και μυστηριώδεις, ενώ η γοητεία σας είναι ένα προσόν, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.


    Ιχθείς
    Ο Δίας είναι ένας από τους κυβερνήτες σας. Αλλά βρίσκεται και σε αρμονική σχέση με το ζώδιό σας. Στο πέρασμά του από τον Σκορπιό, θα σας προσφέρει ευκαιρίες επέκτασης στη γνώση και τις αναζητήσεις σας. Θα είναι ένας τρόπος να εμβαθύνετε στο μυστήριο της ζωής και να κάνετε μεταφυσικές σπουδές. Αν οι επαφές σας με το εξωτερικό έχουν και όφελος υλικό, φέτος θα δείτε να αυξάνονται τα εισοδήματά σας. Η φιλοσοφία της ζωής αλλάζει, γίνεται πιο βαθιά, αλλά και περισσότερο πρακτική. Αν θέλετε να κάνετε ένα δεύτερο γάμο, μπορείτε να το τολμήσετε (πάντα οι σημαντικές κινήσεις φαίνονται κι από τον ετήσιο χάρτη μας). Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν, μπορεί να τελειώσουν τώρα.

  2. #2

    Re: Ο Δίας στον Σκορπιό

    Πολύ κατατοπιστικό άρθρο και κατανοητό. Ευχαριστούμε κα Σίμου για τις πολύτιμες συμβουλές!

  3. #3

    Re: Ο Δίας στον Σκορπιό

    Συγχαρητήρια κα Σίμου...τι άλλο να πω!
    Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
    Για να χαίρομαι.
    Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
    Για να μαθαίνω!

  4. #4

    Re: Ο Δίας στον Σκορπιό

    καταπληκτικό το άρθρο

    στο γενέθλιο χάρτη μου έχω το Δία στο Σκορπιό θα πρέπει να
    ανησυχώ για κάτι ;

  5. #5
    Join Date
    Apr 2005
    Όνομα:
    Παρασκευή
    Location
    Αθήνα
    Posts
    76

    Re: Ο Δίας στον Σκορπιό

    Υπέροχο άρθρο κα Σίμου,
    γράψατε πάλι!!!



    Raingirl
    Η ελπίδα είναι ένα όνειρο που ξυπνά. (Αριστοτέλης)

  6. #6
    Join Date
    Oct 2004
    Όνομα:
    Λίλιαν
    Location
    Αθήνα
    Posts
    2,323

    Re: Ο Δίας στον Σκορπιό

    Quote Originally Posted by venus2
    καταπληκτικό το άρθρο

    στο γενέθλιο χάρτη μου έχω το Δία στο Σκορπιό θα πρέπει να
    ανησυχώ για κάτι ;
    Αγαπητή φίλη

    Σας ευχαριστώ όλους για τα ευγενικά σας σχόλια.

    Όταν ο Δίας έρχεται σε σύνοδο με τον γενέθλιο Δία μας, έχουμε μία νέα δωδεκαετία, ώστε να προωθήσουμε τις ευκαιρίες της ζωής μας.

    Αν θα πρέπει να ανησυχούμε ή όχι, δεν αφορά τη γενέθλια επαναφορά ακριβώς, αλλά το άν ο γενέθλιος Δίας μας έχει θετικές ή αρνητικές όψεις στο γενέλιο ωροσκόπιό μας. Αυτό βέβαια, σχετίζεται και με το σύνολο των προοδευτικών και του ετησίου της χρονιάς μας. Τίποτα δεν λειτουργεί αυτόνομα.

    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads