s
Β.και Ν. Δεσμός στη Συναστρία.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 10 of 46
    Όνομα:
    Ντίνα

Β.και Ν. Δεσμός στη Συναστρία.

Καλησπέρα σε όλους!
    Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τί μπορεί να σημαίνει αν ο Ν.Δεσμός του στον Αίγόκερω (4.03')κάνει σύνοδο με τη Σελήνη μου (5.36'), το Δία (4.46') και το μεσουράνημα (0.29');
    Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
    libraD

Όνομα:
    Βασίλης

Re: Β.-Ν.Δεσμός στη Συναστρία

Γενικά τον κάνεις και αισθάνεται ότι πατά σε γνωστά μέρη και ξέρει πώς να φερθεί. Αισθάνεται κάπως ότι σε έχει στην ευθύνη του και πρέπει να σε φροντίσει. Αυτό γενικά όταν ο Δίας ή η Σελήνη κάνουν σύνοδο με το Ν.Δεσμό του άλλου. Για το Μεσουράνημα δεν έχω προσλαμβάνουσες, αλλά πιθανόν να έχει σχέση με την κοινωνική σου αποκατάσταση.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Ντίνα

Σας ευχαριστώ πολύ !!!
    Perfect

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή φίλη

Σε θέμα συναστρίας, χωρίς να έχω την πλήρη εικόνα και πολλές παραμέτρους που μας ωθούν στο συμπέρασμα της καρμικής ή μη, σύνδεσής μας με ένα άτομο, θα έλεγα πως υπάρχει επιπλέον το εξής:
    μία εικόνα εσωτερική που του θυμίζει οικείο πρόσωπο και μάλιστα συγγενικό, είτε μία μητρική παρουσία, είτε μία συζυγική. Επίσης, μία οικειότητα και κοντά σας θα θεωρεί πως έχει την πεποίθηση μίας προστασίας και μίας ζεστής αγκαλιάς. Μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας σύνδεση από παλιά, ή να του φέρνετε στοιχεία παλιάς γνωριμίας που περιείχε τα χαρακτηριστικά που σας αναφέρω εν συντομία.

Αυτά θα τα προβάλει κοινωνικά ή μέσα από μία κοινωνική σχέση. Αν έχετε σχέση επαγγελματική, ενδεχομένως η θετική ή αρνητική του στάση απέναντι στο συναίσθημα που του διεγείρετε, θα έχει επίδραση στο κοινωνικό σας προφίλ..

Φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Ντίνα

Σας ευχαριστώ κ.Σίμου
    Πρόκειται όμως για συναισθηματική-ερωτική σχέση που έχει περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα χρόνια τώρα, και όχι για επαγγελματική.
    Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πολύ. :bigsmile:

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή φίλη

Σχεδόν το ίδιο ισχύει και σε προσωπική σχέση. Αναγνωρίζει στοιχεία που τον συγκινούν και έχουν σχέση με παλιές εμπειρίες, αλλά και άλυτα θέματα αυτών των εμπειριών. Υπάρχει ανάγκη επίλυσής τους, αλλά είναι δύσκολο γιατί οι αντιδράσεις είναι συχνά από το υποσυνείδητο.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Κα Σιμου, θα μπορουσατε να μας πειτε δυο λογια για τους Δεσμους της Σεληνης σε γωνιακους οικους? Απο καποιους θεωρειται "δυσκολο" σημειο στο ωροσκοπιο, χωρις ωστοσο, εμενα προσωπικα να με καλυπτει η παραπάνω ερμηνεια.
    Εσεις πιστευτετε πως θα μπορουσαμε να προσεγγισουμε ερμηνευτικα τους δεσμους, περισσοτερο σε καθε οικο ξεχωριστα, παρα συγκεκριμενα σε ποιότητες?

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή dominia77

Οι Δεσμοί ανά οίκο κι ανά ζώδιο υπάρχουν σε δύο καλά άρθρα του φόρουμ. Αν θέλετε να ψάξετε στην ενότητα της καρμικής αστρολογίας και πιστεύω θα σας καλύψουν. Αν είναι σε γωνιακούς οίκους είναι πιο έντονη η εικόνα που μας παρουσιάζουν κα μας ωθούν πιο γρήγορα να ακολουθήσουμε το μήνυμά τους. Είναι η προσωπική μας αποστολή, κάτι που θα μας δώσει ικανοποίηση.

Θεωρώ πως η ποιότητα του ζωδίου μεταφέρει το κύριο μήνυμα το οποίο θα εκδηλωθεί μέσα από τον τομέα -οίκο. Και τα δύο συνδυάζονται όμως και δίνουν το νόημα της ζωής μας για να αισθανθούμε τελικά πληρότητα.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

αν ο β.δεσμος μου κανει συνοδο με τον ωροσκοπο του και ο ν. δεσμο μου κανει συνοδο με την ακμη του 7ου οικου του , οπως επισης αν ο β. δεσμος του κανει συνοδο με το μεσουρανημα μου και ο ν. δεσμος του με τη σεληνη μου, μπορει να θεωρηθει ως καρμικη σχεση? μπορειτε επισης να μου πειτε τι σνμαινουν οι παραπανω οψεις?

sas parakalw poli epeidh eimai sxedon asxeth apo ayta mporei kapoios na mou e3hghsei pote enas planhths kanei synodo me enan allo?
    eyxaristw poli ek twn proterwn!

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)