s
Σχετικα με Arachne 407
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Σχετικα με Arachne 407

Μιας και το προηγουμενο κλειδωθηκε αν και δεν θεωρω οτι η διευκρινηση που ζητηθηκε ηταν προσωποποίηση, διαβάζοντας και ελπιζω κατανοώντας τους όρους και συγκεκριμενα :

Θέλετε να μας ρωτήσετε συμπληρωματικές πληροφορίες για κάποιο θέμα το οποίο βρίσκεται μέσα στις Θεματικές μας ενότητες ώστε να το κατανοήσετε περισσότερο;

Ναι, θέλω να ρωτησω συμπληρωματικές πληροφορίες για το θέμα Arachne 407 για να κατανοήσω περισσότερο την δύναμη-επιρροη που ασκει ο αστεροειδης σε ενα προσωπικο πλανητη και συγκεκριμενα το φεγγαρι οταν σχηματιζει δυνατη οψη δηλαδη σύνοδο.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Σχετικα με Arachne 407

Αγαπητό μέλος

Στην συγκεκριμένη ενότητα οι ερωτήσεις δεν συνιστάται να σχετίζονται με ατομικές λεπτομέρειες του χάρτη μας. Αυτό προσπάθησε να σας εξηγήσει η υπεύθυνη διαχειρίστρια του φόρουμ. Επειδή θέσατε συγκεκριμένες λεπτομέρειες ατομικού χάρτη και εσείς και άλλα μέλη, κλειδώθηκε η ερώτηση. Για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ, υπάρχει ανάλογη ενότητα για κάθε τύπο ερωτήσεων.

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα τα μέλη μας στους "εραστές της αστρολογίας" όπου εκεί θα πάρετε σίγουρα διάφορες απαντήσεις και αυτό θα εμπλουτίσει τις γνώσεις σας.

Σχετικά με μία απάντηση πιο γενικής φύσης στη συγκεκριμένη απορία, σας πληροφορώ πως η Αράχνη θα δώσει την έννοια της διαπλοκής ή της παγίδευσης. Σε σύνοδο με τη Σελήνη λοιπόν, δείχνει μία ψυχή επιρρεπή σε συγκινήσεις ή οικογενειακές καταστάσεις που μπορούν να την παγιδεύσουν ή την ωθούν σε περίπλοκες καταστάσεις. Αυτό θα εξαρτηθεί, όπως εξηγώ και στο άρθρο, από το σύνολο του χαρακτήρα του ενδιαφερομένου, τις αντιδράσεις του ως προσωπικότητα και τις αντιστάσεις του.

Καλή σας συνέχεια
    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Ελένη

Με αφορμή το πρόσφατο άρθρο για τον αστεροειδή Arachne 407 έχω να κάνω μια ερώτηση πως εμφανίζεται στους χάρτες δηλαδή ποιο είναι το σύμβολό της και αν είναι εμφανή σε όλους τους χάρτες.:unsure:
    Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
    μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
    Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
    που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
    κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
    http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0

Όνομα:
    Γεωργία

Επειδή είναι αστεροειδής λίγα προγράμματα τον εμφανίζουν!Τo site μας έχει τις αστρολογικές εφημερίδες όπου εκεί μπορείς να βάλεις τα στοιχεία γέννησης σου και να βρείς την ακριβή θέση του στον χαρτη σου!Ελπίζω να σε βοήθησα! :bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Σε αρκετα προγραμματα ή site δεν αναφερεται ως arachne, υπαρχει ομως ειδικο πεδιο οπου δινεις το νουμερο - το 407 στην συγκεκριμενη περιπτωση - και τον εμφανιζει κανονικα.

Όνομα:
    Ελένη

Quote Originally Posted by axeman View Post
    Σε αρκετα προγραμματα ή site δεν αναφερεται ως arachne, υπαρχει ομως ειδικο πεδιο οπου δινεις το νουμερο - το 407 στην συγκεκριμενη περιπτωση - και τον εμφανιζει κανονικα.
    Πάντως σε όποια έχω δει πουθενά δεν το έχω συναντήσει

Όνομα:
    Ελένη

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Επειδή είναι αστεροειδής λίγα προγράμματα τον εμφανίζουν!Τo site μας έχει τις αστρολογικές εφημερίδες όπου εκεί μπορείς να βάλεις τα στοιχεία γέννησης σου και να βρείς την ακριβή θέση του στον χαρτη σου!Ελπίζω να σε βοήθησα! :bigsmile:
    Θα κάνω μια προσπάθεια!! ευχαριστώ
    Αυτό το χαμόγελο με σκλαβώνει
    :toung:

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by ΑΡΙΔΗΛΗ View Post
    Πάντως σε όποια έχω δει πουθενά δεν το έχω συναντήσει
    Παιδιά,επειδή και εγώ το έψαχνα χθές,χρησιμοποιώντας την αστρολογική εφημερίδα του site το βρήκα! Για δοκιμάστε και εσείς!!!:nuts:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.

Όνομα:
    Ελένη

Εσύ θα ξέρεις σαν ποιο παλιό μέλος από Ελληνικές πόλεις το σίτε που βγάζει τους χάρτες Πειραιά δεν έχει μόνο Αθήνα βγάζει ?

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by ΑΡΙΔΗΛΗ View Post
    Εσύ θα ξέρεις σαν ποιο παλιό μέλος από Ελληνικές πόλεις το σίτε που βγάζει τους χάρτες Πειραιά δεν έχει μόνο Αθήνα βγάζει ?
    Πειραιάς-Αθήνα το ίδιο είναι!

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)