s
Τί σημαίνουν οι πολλοί ανάδρομοι πλανήτες;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
    Όνομα:
    Ηλίας

Τί σημαίνουν οι πολλοί ανάδρομοι πλανήτες;

ανακάλυψα ότι έχω ανάδρομους στον γεννέθλιο χάρτη μου τους Δια, Κρόνος, Βόριο κ Νότιο Δεσμό, Πλούτωνα, κ Ουρανό.

Τώρα θα μου πείτε ότι όλα είναι φανερά!!! 6 στοιχεία είναι ανάδρομα, ο μισός μου χάρτης! αυτό μάλλον είναι αρνητικό. συνιθίζεται;

ευχαριστό.
    Ο ταλαντούχος άνθρωπος εκτελεί με ευκολία αυτό που οι άλλοι βρίσκουν δύσκολο, ενώ ο ιδιοφυής άνθρωπος εκτελεί με ευκολία αυτό που οι άλλοι βρίσκουν αδύνατο

Όνομα:
    Ηλίας

Re: Διαισθητικότητα - αδεξιότητα - Βερτεξ

να προσθέσω ότι ο χείρωνας μου είναι στον Κριό! αυτά
    Ο ταλαντούχος άνθρωπος εκτελεί με ευκολία αυτό που οι άλλοι βρίσκουν δύσκολο, ενώ ο ιδιοφυής άνθρωπος εκτελεί με ευκολία αυτό που οι άλλοι βρίσκουν αδύνατο

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by ELIASBYVASOULA View Post
    ανακάλυψα ότι έχω ανάδρομους στον γεννέθλιο χάρτη μου τους Δια, Κρόνος, Βόριο κ Νότιο Δεσμό, Πλούτωνα, κ Ουρανό.

Τώρα θα μου πείτε ότι όλα είναι φανερά!!! 6 στοιχεία είναι ανάδρομα, ο μισός μου χάρτης! αυτό μάλλον είναι αρνητικό. συνιθίζεται;

ευχαριστό.
    Ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός πάρα πάρα πάρα πολύ σπάνια βρίσκονται σε ορθόδρομη πορεία,πάνε ανάποδα!
    Όσο για τον Πλούτωνα είναι ανάδρομός 6 μήνες τον χρόνο,οπότε μην ανησυχείς!
    Γενικότερα δεν είναι αρνητικό να υπάρχουν ανάδρομοι πλανήτες στον χάρτη,απλώς η λειτουργία τους είναι πιο εσωτερική.
    Επίσης σημαίνει ότι κουβαλάς κάποιο κάρμα από προηγούμενη ζωή και ότι κάποια τωρινά γεγονότα έχουν τις ρίζες τους σε προηγούμενη ζωή!(αν εξετάσουμε από την καρμική πλευρά τους ανάδρομους πλανήτες).
    Για να καταλάβεις εάν έχει "τελειώσει" το κάρμα και τώρα συνεχίζεις την ζωή σου με νέους παράγοντες,με έναν προοδευτικό χάρτη μπορείς να δείς μερικά πράγματα!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

οι βαριοι πλανητες ηταν σε ολους οσους γεννηθηκαν την ιδια εποχη με σενα αναδρομοι..Οι βορειοι δεσμοι ειναι στους περισσοτερους αναδρομοι το αντιθετο σπανια....Η δρση τους ειναι πιο εσωτερικη και σχετιζεται με καρμα για οσους πιστευουν σε αυτο
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Τί σημαίνουν οι πολλοί ανάδρομοι πλανήτες;

Πολύ χρήσιμο άρθρο για την κατανόηση της λειτουργίας των ανάδρομων πλανητών μπορείτε να διαβάσετε εδω.
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ηλίας

μόλις τώρα δίαβαζα το άρθρο με την καρμικότητα έχει τόσα πολλά άρθρα να μελετήσω κ πολύ λίγος χρόνος. τέλος πάντων. ανακάλυψα ότι η ανάδρομοι πλανήτες του 7ου κ 5ου οίκου συνδέονται με καμικές σχέσεις.

η αφροδίτη μου είναι κανονική. ο πλούτωνας κ ποσειδώνας στον γεννέθλιο χάρτη μου στους αντίστοιχους οίκους είναι ανάδρομοι.

Κατάλαβα επίσης ότι κάποια ενεργοποίηση συμβαίνει όταν

κάτι που ήταν στον γεννέθλιο χάρτι σε ένα σημείο π.χ. αν'αδρομος κρόνος στισ 23ο μοίρες κ ΣΗΜΕΡΑ περνάει κοντά σε αυτές τις μοίρεσ τότε ενεργοποιήτε κάποιο σημαντικό γεγονός. Σωστά κατάλαβα;

πλέον χρησιμοποιώ το Κέπλερ.

δεν μπόρεσα να βω ένα άρθρο για τον χείρωνα. εάν έχει δημοσιευτεί κάτι τέτοιο δώστε μου ένα λινκ. ευχαριστώ

Όνομα:
    Ηλίας

"Για να καταλάβεις εάν έχει "τελειώσει" το κάρμα και τώρα συνεχίζεις την ζωή σου με νέους παράγοντες,με έναν προοδευτικό χάρτη μπορείς να δείς μερικά πράγματα!"

τι εννοείται ακριβώς πως θα το δω αυτό; δηλαδή να δω εάν κάποιοι από τους πλανήτεσ δεν είναι ανάδομοι εννοείται; πως θα 'δω' ε'αν τελειώνει;

δεν μπόρεσα να βω ένα άρθρο για τον χείρωνα. εάν έχει δημοσιευτεί κάτι τέτοιο δώστε μου ένα λινκ. ευχαριστώ
    Το σύνολο, τρία άρθρα...

http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EF%F5%F2.html

http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%EF%FD%F2.html

http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%...%F7%DE%F2.html

Όνομα:
    Γεωργία

"Για να καταλάβεις εάν έχει "τελειώσει" το κάρμα και τώρα συνεχίζεις την ζωή σου με νέους παράγοντες,με έναν προοδευτικό χάρτη μπορείς να δείς μερικά πράγματα!"

τι εννοείται ακριβώς πως θα το δω αυτό; δηλαδή να δω εάν κάποιοι από τους πλανήτεσ δεν είναι ανάδομοι εννοείται; πως θα 'δω' ε'αν τελειώνει;

Βασικά είναι λίγο "προχωρημένο"αυτό αλλά θα προσπαθήσω να σας το κάνω όσο πιο απλό γίνεται!
    Λοιπόν ας βάλουμε για παράδειγμα ένα άτομο που γεννήθηκε στην 1η Ιανουαρίου κάποιου έτους πχ1990,και έχει ανάδρομους πχ 2 πλανήτες τον Κρόνο και τον Πλούτωνα ας πούμε.Επειδή τίποτα στο σύμπαν δεν μένει στάσιμο και όλα εξελίσσονται (και αυτό το υποστηρίζει και η αστρολογία)άν θέλετε να δείτε κάποιες τάσεις για κάποια χρονιά της ζωής σας αρκει να προσθέσετε τόσες μέρες όσα και τα έτη της ηλικίας που θέλετε.Δηλαδή άν θέλαμε να δούμε για κάποιες τάσεις στην ηλικία των 19 ετών,στο παράδειγμα που ανάφερα θα κοιτάζαμε στις 20 Ιανουαρίου 1990 να δούμε πόσο έχουν προχωρήσει κάποιοι πλανήτες.Επίσης κοιτάζουμε να δούμε μήπως κάποιος από τους ανάδρομους πλανήτες έχει γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία.Και έτσι καταλαβαίνουμε αν έχουν "κλεισει" κάποιοι κύκλοι από προηγούμενες ζωές και από εδώ και πέρα ανοίγουμε έναν νέο κύκλο μαθημάτων και εμπειριών!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Βασίλης

ευχαριστό.
    Σωστά τα περιέγραψε η Γεωργία για το προοδευτικό. Σωστή επίσης και η επισήμανση για τους Δεσμούς. Εν τέλει δεν είναι και τόσα πολλιά τα ανάδρομα στοιχεία σας. Πέρα από την παρακολούθηση του προοδευτικού όμως η ύπαρξη ανάδρομων πλανητών στο χάρτη δείχνει ότι η τάση μας η ψυχολογική δεν είναι να προχωρήσουμε μπροστά στα θέματα αυτού του πλανήτη αλλά περισσότερο να κοιτάξουμε πίσω, να εξετάσουμε τη συμπεριφορά μας, να διορθώσουμε λάθη μας και να βγάλουμε συμπεράσματα που μπορούμε να μεταδώσουμε μετά σαν μαθήματα στους άλλους. Είναι πιο εσωτερική θέση δηλαδή, που δίνει τάση προς μεγαλύτερη εξέταση του εαυτού από ό,τι συμβαίνει με ορθόδρομες θέσεις.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)