- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 27
-
19-03-2008, 04:58 PM #1
Χάρτης προς ανάλυση και σχολιασμό
Σας παραθετω την παρακατω ημερομηνια..10/06/1965 11 το πρωι..Ιθακη..περιμενω σχολια..
Προσωπικα τετοιο πραγμα δεν εχω ματα δει..:dizzy:
-
19-03-2008, 05:16 PM #2
Re: Χάρτης προς ανάλυση και σχολιασμό
Ανδρικός ή γυναικείος χάρτης;
-
19-03-2008, 05:23 PM #3
-
19-03-2008, 05:28 PM #4
Πάντως με μία πρώτη ματιά βλέπω ένα θεματάκι με την αυτοέκφραση,την επικοινωνία και τη διαχείρισή τους....
-
19-03-2008, 05:42 PM #5
Παραθέτω τον χάρτη εδώ...
-
19-03-2008, 06:07 PM #6
Καταρχάς συμφωνώ με την μαρουλίτα
Ας κάνω μια προσπάθεια.....
Απο μια σχετικά βιαστική ματιά, αυτό που μου έκανε εντυπωση ειναι οτι μικρή σχέση πρέπει να έχει τελικά το άτομο με Διδυμο
Ίσως μόνο να έχει έντονο το στοιχείο της επικοινωνίας ή να εργάζεται σε τομέα που σχετίζεται με αυτήν.:unsure:
Το δευτερο που μου έκανε εντύπωση είναι ο τονισμένος πρώτος οίκος, μια αρκετά περίπλοκη ψυχοσυνθεση αλλά και έντονη τάση για αυτοανάλυση και αυτοσυγκράτηση(λογω ζωδίου).Όμως επίσης λόγω πρώτου οίκου και άρη μέσα σε αυτόν πέρα απο τους βαρείς ουρανό και πλούτωνα, δίνει και μια έντονη μαχητική διάθεση ή επιθετικότητα αλλά με έναν όχι φανερό τρόπο..
Ακμή 7ου στους Ιχθυς στον οποιο βρίσκεται ο Κρόνος...μου δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν προβάλλει τον πραγματικό του εαυτό ή το "εγώ" του δυσκολεύεται να ισορροπήσει με τους άλλους ή το πώς το βλέπουν οι άλλοι.
Τονισμένος 10ος οίκος, δλδ το άτομο διοχετεύει πολύ ενέργεια στην επαγγελματική καταξίωση του και ενδιαφέρεται και για την υλική πλευρά (ακμή ταυρος) όσο και για την πνευματική ικανοποιηση(πρέπει να θελει διαρκώς να μάθαίνει και να δοκιμάζει νέα πράγματα -Δίδυμος:unsure: ) στην πορεία του.
Υπερτερεί το μεταβλητό στοιχείο στον χάρτη κάτι που αρχικά με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το ατομο περνά απο πολλές αλλαγές, κάποτε και ξαφνικές (Ουρανός) στην ζωή του.
Συναισθηματικά όμως - παρόλο που το σύνολο του χάρτη ίσως δημιουργεί διαφορετική εικόνα - πιστευω είναι σταθερό (σεληνη στον Σκορπιό) και πολύ συναισθηματικό αν και με έναν κάπως διαλεκτικό τρόπο και δυσκολεύεται να το εκδηλώνει.Οταν θέλει κάτι έχει υπομονή και επιμονή να το πετύχει αν και συχνά νομίζω θα πρέπει να νιώθει ότι πρέπει κάτι να ακυρώσει απο τις επιθυμίες του, προκειμένου να πετύχει κάποιο σκοπό του ή για να ευχαριστήσει κάποιον άλλο.
Ζαλίστηκα και θα επανέλθω μόλις συνέλθωεπικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
19-03-2008, 06:09 PM #7
-
19-03-2008, 06:09 PM #8
-
19-03-2008, 06:34 PM #9
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
19-03-2008, 06:39 PM #10
Επιφυλλάσσομαι, μόλις γυρίσω από τη δουλειά να συμβάλω τα μάλα στην προσέγγιση αυτού του χάρτη..... Είναι ένας και ένας!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.