- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 67
Thread: Ελξη με σκορπιό....γιατι?????
-
19-03-2008, 02:15 PM #1
Ελξη με σκορπιό....γιατι?????
Μπορείτε να μου πείτε πως ενώ τους ψιλοφοβάμε και τους αποφεύγω παρ'ολα αυτά με ελκουν αμαρτωλά? Δεν υπάρχει σκορπιός που να γνώρισα και να μην ένιωσα έλξη...
Γιατί???Εγώ δεν θέλω...
-
19-03-2008, 02:26 PM #2
-
19-03-2008, 02:27 PM #3
Re: Ελξη με σκορπιό....γιατι?????
ενταξει έχω πλανητακους σε σκορπιο αλλα όχι και τετοιο πραγμα:blink:
-
19-03-2008, 02:36 PM #4
Νομίζω η θέση του ¶ρη σου, οι όψεις του με Ήλιο, οι όψεις του Πλούτωνα με προσωπικούς όπως ο Αρης και ο Ηλιος ...ίσως σου δώσουν κάποιες πληροφορίες στο θέμα του γιατί:bigsmile:
Ωστόσο το θέμα της έλξης ως προς ορισμένα χαρακτηριστικά κάποιου τύπου ανθρώπου νομίζω είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων που ίσως ξεφέυγει και απο την αστρολογία
Οφείλω πάντως να πώ ...κουράγιο
ΥΓ off topic.. Colibri ...τρελό αβαταρ.επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
19-03-2008, 02:45 PM #5
μωρε το υποψιαζόμουν οτι οι πλανητες φταίνε αλλά αρχίζω να ανησυχώ...:toung::bigsmile:
-
19-03-2008, 02:59 PM #6
Ακου όταν γνωρίζεις κάποιον και σ'αρέσει ο αστρολόγος θα σου μιλήσει για πλανήτες, ο ψυχολόγος για βιώματα κ.ο.κ..
Για να επανέλθω στο τόοοοοοοοοοοοοοσο δημοφιλές θέμα του άρειου άντρα κανένας δε μπορεί να εξηγήσει την έλξη που ασκεί.... Εξ ου και τόσα θέματα που έχουν ανοιχτεί για σκορπιούς, άρηδες κτλ.
-
19-03-2008, 03:48 PM #7
εντάξει πέρα από το χιουμοριστικό του πράγματος επειδή όπως είπα τους ψιλοφοβάμε ίσως επειδή δεν μπορώ να τους καταλάβω όσες φορές είχα την επιλογή σχέσης με κάποιο εκπρόσωπο του ζωδίο την απέφυγα...τροχάδην...ξέρετε σαν να πάλευα μέσα μου σε στυλ μου αρέσει τον θέλω, αλλά φοβάμαι...
τι να πω...αυτό μονο με Σκορπιούς μου συμβαίνει...με μπερδεύουν...
that's life....
-
19-03-2008, 04:07 PM #8
Ειλικρινά κατανοώ το μπέρδεμα σου και την αναγκή σου να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, αλλά δεν πιστεύω ότι οι σκορπιοί είναι το προβληματάκι και μάλιστα με τόσο γενικό χαρακτηρισμό. Προφανώς επειδή μπαίνει η άνοιξη και ανθιζουν μαζι με τα λουλούδια και εμείς... και επειδή ο έρωτας, ενθουσιασμός, πέστο όπως θες, μας χτυπάει την πόρτα και εύχομαι να έχει συμβεί κάτι τέτοιο γιατί πράγματι είναι πολύ ευχάριστο, θα σου έλεγα να μη κολλάς σε λεπτομέρειες ζωδιακές, στην τελική τα καλύτερα πράγματα είναι τα ξεκάθαρα και αν νιώθεις ότι μια κατάσταση είναι λίγο θολή τι την κρατάς? Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην την απολαμβάνουμε...
-
19-03-2008, 07:51 PM #9
Δεν καταλαβαίνω αυτόν το ρατσισμό!!!
Εγώ πιστεύω ότι ίσως πρέπει να μην λειτουργείς με αυτόν τον τρόπο σκέψης...Δεν μας είπες αν αυτό το παθαίνεις μόνο με άντρες σκορπιούς στο ζώδιο ή απλά με σκορπίσια επιρροή ενώ είναι άλλο ζώδιο.¶ν σου αρέσει κάποιος και βλέπεις ότι ΑΞΙΖΕΙ, τότε ούτε ζώδια να κοιτάς ούτε τίποτα...Μην κολλάς!
Ο καθένας είναι τόσο μοναδικός όσο και το αποτύπωμα του,όσο και κοινή βάση να έχει με κάποιον άλλον.I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
19-03-2008, 07:53 PM #10
Ειμαστε μαγνητικα τα ατιμα:nuts::nuts: Αλλα κατα τ αλλα συμφωνω με τη Ζετα!!! Ασε που δε τσιμπαμε ολα τα σκορπακια γι αυτο μη φοβασαι:bigsmile:!!!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.