- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 8 of 8
Thread: ουρανος
-
16-03-2008, 01:53 PM #1
ουρανος
Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω τi σημάνει όταν ο ουρανός κάνει τρίγωνο με το γενέθλιο ουρανό (4οικος σκορπιό) , κάπου διάβασα ότι μια τέτοια όψη συμβαίνει όταν κάποιος είναι 29 περίπου… αληθεύει ? δηλαδή όλοι μας στh συγκεκριμένη ηλικία έχουμε την όψη αυτή ? κάτι ακόμα ο Δίας κάνει εξάγωνο με τον γενέθλιο ουρανό .
-
17-03-2008, 06:59 PM #2
Re: ουρανος
Εγώ προσωπικά τη βίωσα σα θετική όψη, αλλά εξαρτάται γενικά από το χάρτη σου, αν είσαι άτομο που γενικά έχει προδιάθεση για επίδραση από τον Ουρανό. Με την όψη αυτή πιστεύω ανοίγουν γενικά οι ορίζοντες, μαθαίνει κανείς καινούρια πράγματα, βρίσκει καινούριους ανθρώπους και ανανεώνεται γενικά στη ζωή του. Οι αλλαγές είναι ενδιαφέρουσες και χωρίς σημαντικές αντιστάσεις από το περιβάλλον. Την περίοδο αυτή μπορεί να τη θυμάται κανείς συχνά σαν τη χρονιά που άλλαξε πόλη, μπήκε σε καινούρια δουλειά ή έκανε μία σχέση με άτομο πολύ ενδιαφέρον.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
18-03-2008, 01:03 PM #3
Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας κύριε Παπαδόλια, τώρα αν γενικότερα στο γενέθλιο χάρτη μου ο ουρανός έχει σημαντικές όψεις και γενικότερα αν με επηρεάζει … μόνο ένα μεγάλο τρίγωνο υπάρχει μεταξύ δια ουρανό και Αφροδίτη…το οποίο δε ξέρω και τι σημαίνει (αλλα καλό μου ακούγεται:toung: δε θα επρεπε?) ,καμία άλλη όψη δεν κάνει ο ουρανός. .και στον 7 οίκο που έχω τον υδροχόο δεν υπάρχει πλανήτης.
Μου είπατε για αλλαγές , καλοδεχούμενες είναι αν υπάρξουν γιατί στην τελική οι αλλαγές είτε θετικές είτε αρνητικές, γενικότερα τα γεγονότα που έρχονται χωρίς να τα περιμένουμε δίνουν νόημα στην ζωή μας ,μαθαίνουμε μέσα από αυτά και αυτά θα έχουμε να θυμόμαστε:bigsmile: .
-
18-03-2008, 01:20 PM #4
Αν έχετε Υδροχόο στον 7ο οίκο σας, σημαίνει ότι ο Ουρανός είναι και κυβερνήτης των σχέσεων σας. Και αυτό τονίζεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι κάνει όψει με την Αφροδίτη. Συνήθως τέτοιες θέσεις δείχνουν άτομα που είναι φιλελεύθερα στις σχέσεις, δεν καταπιέζουν και δεν τους αρέσει να τους καταπιέζουν, καλοδέχονται και την περαστική σχέση άμα τύχει και μέσα από τις σχέσεις ανοίγουν γενικά οι ορίζοντες τους.
Αν ο διελαύνων Ουρανός κάνει τρίγωνο με τη γενέθλια θέση του Ουρανού σας και ο γενέθλιος Ουρανός σας κάνει τρίγωνο με τη γενέθλια Αφροδίτη σας αυτό επίσης μπορεί να σημαίνει ότι ο διελαύνων Ουρανός είτε έκανε είτε πρόκειται να κάνει τρίγωνο και με τη γενέθλια Αφροδίτη σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει επίσης και μία ανανέωση στις σχέσεις ή ενδιαφέρουσες καταστάσεις, που μπορεί να σας φανούν λίγο ξένες στην αρχή, αλλά θα σας κάνουν και να χαμογελάτε για τις νέες εμπειρίες που ακοκομίσατε ή θα αποκομίσετε.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
18-03-2008, 02:04 PM #5
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέτε στην πρώτη παράγραφο … αλλά Τώρα με μπερδέψατε οφείλω να ομολογήσω και λογικό μιας που δε ξέρω από αστρολογία … Ο διελαύνων Ουρανός βρίσκεται στους ιχθείς όπως και η Αφροδίτη μου , οπότε αν υπήρξε τρίγωνο η θα υπάρξει τρίγωνο αυτό θα είναι του διελαυνων ουρανό με τον γενέθλιο δια μου ? … και ίσως σε αυτό φταίω εγώ που δεν σας ανέφερα προηγούμενος σε ποια ζώδια βρίσκεται ο γενέθλιος Δίας και η Αφροδίτη μου .
όπως και να εχει οφείλω να ομολογήσω ότι πέσατε μέσα για το πως είμαι πως ενεργώ στις σχέσεις μου , και πάλι ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και για το χρόνο που διαθέσατε κύριε Παπαδόλια . :respect:
-
18-03-2008, 03:21 PM #6
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
20-03-2008, 12:51 AM #7
Κυριε Παπαδολια γεια σας ..... ειμαι η Αθηνα ......... μηπως μπορειτε να μου πειτε αν γνωριζετε τι σημαινει οταν εχει καποιος τον ουρανο στον τοξοτη ? ειμαι παρθενος με ωροσκοπο τοξοτη .... και κοινως εχω τον ουρανο πανω στον ωροσκοπο μου .... ευχαριστω προαιρετικα
-
20-03-2008, 09:29 AM #8
Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά σε αυτό:
http://www.myhoroscope.gr/?page=planets :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.