- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
Thread: Η εκλειψη της 1 αυγουστου
-
17-03-2008, 06:14 PM #1
Η εκλειψη της 1 αυγουστου
στην καρδια του καλοκαιριου θα γινει ολικη εκλειψη ηλιου,κατα ποσο θα με επηρεασει αγαπητα μελη αφου ειμαι γεννημενη 1\12 \1963 ,ξανθη 4.20 ξημερωμα ,εχω επισης σε ακριβεις μοιρες τον Δια μου στον κριο με την εκλειψη αυτη οπως και τον ηλιο μου ,και το μεσουρανημα σχεδον σε συνοδο με την εκλειψη ,με δεος περιμενω να δω τι αλλαγες θα γινουν,καλες ,κακες,αν σας ειναι ευκολο θα ηθελα τος γνωσεις σας και τις αποψεις σας
-
17-03-2008, 07:10 PM #2
Re: Η εκλειψη της 1 αυγουστου
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
18-03-2008, 12:02 AM #3
αγαπητε μητσακο μηπως δεν εγραψα σωστα την ερωτηση μου;συνοδο η εκλειψη θα κανει με το μεσουρανημα μου που ειναι στον λεωντα,με τον ηλιο μου στον τοξοτη και τον δια μου στον κριο θα κανει τριγωνο ακριβειας ,θα μπορουσατε να με βοηθεισετε με τις γνωσεις σας;ευχαριστω
-
18-03-2008, 12:12 AM #4
να προσθεσω οτι ο ηλιος εναι στον 2 οικο μου στον τοξοτη ο διας στον 6 οικο κριος και το μεσουρανημα στον 10 οικο λεων .παρακαλω οποιο μελος θελει να με φωτησει λιγο
-
18-03-2008, 03:03 PM #5
Aγαπημενο μου μελος , θα ηταν πολυ ομορφο πραγμα να εχει ο καθενας απο εμας απο εναν προσωπικο αστρολογο και να μας εξηγει τις εκαστοτε διελευσεις στον προσωπικο μας χαρτη...
Οι ερωτησεις σου αγγιζουν συνεχως το θεμα της προβλεψης , και αν δεν κανω λαθος μεσα απο το forum αυτο απλα προσπαθουμε σε συλλογικο επιπεδο να ανταλλαξουμε τις αποψεις μας γυρω απο τα αστρολογικα φαινομενα και την ερμηνεια αυτων.
Δεν ακυρωνω την ερωτηση σου ( δεν εχω τετοιο δικαιωμα ) αλλα θελω να περασω το μνμ οτι , ωραια ειναι και η προβλεψη σε καποιο θεμα , αλλα να σου υπενθυμισω οτι η αστρολογια δεν κανει προβλεψη αλλα ανιχνευει ΤΑΣΕΙΣ ....
Αλλωστε δεν θα ηταν ομορφο να αποταχτουμε εναντια της μοιρολατρικης μας πλευρας και να καλωσορισουμε το μελλον με οτι καλο και κακο μας φερει ???
Αυτο ειναι και το μαθημα της ζωης ρε συ αγαπημενη , και μεσα απο ολα αυτα εξελισομεθα ....
Φιλικα !!!!!!!!!!!!!
-
18-03-2008, 04:39 PM #6
μια γνωμη ηθελα αγαπητε μου για να καταλαβω ορισμενα πραγματα με την βοηθεια των εραστων της αστρολογιας ,φυσικα οτι ειναι να συμβει θα συμβει ,εμεις ειμαστε οι κυριαρχοι του εαυτου μας ,η αστρολογια μας δειχνει τις τασεις ,απλα να ανταλασαμε αποψεις ηθελα και οχι να με κρινεις με τον λογο που εβγαλες... οπως γραφεις παραπανω ειμαστε εδω για να ανταλασσουμε αποψεις ,οχι προβλεψεις . μια ανιχνευσει του φαινομενου ηθελα με την δικη σας βοηθεια μια και με αφορα το θεμα.εσυ ομως με ακυρωσες ...
-
18-03-2008, 04:52 PM #7
Aγαπητή Δέσποινα-κουκι,
στην προκειμένη περιπτωση αυτο που ζητάτε αφορά προβλέψεις:bigsmile:
...ως γνωστόν εδώ γράφουμε και ανταλλάσουμε απόψεις ερασιτεχνικές ...Προβλεψη μπορεί να σας κάνει καποιος επαγγελματίας καθώς η έκλειψη πρέπει να εξεταστεί σε συνάρτηση οχι μονο με τον γενεθλιο χάρτη σας αλλά και με τις διελευσεις εκεινου του διαστηματος και πολλά άλλα.
Απο τον τρόπο που διατυπωνετε την απορία σας φαίνεται οτι ζητάτε πρόβλεψη κατι που όπως αναφέρω παραπανω είναι μια περίπλοκη διαδικασία που δεν μπορεί να γινει στα πλαίσια μιας ενότητας ερασιτεχνών ή αρχαρίων της αστρολογίας οπως εμεις.
Δεν σας ακυρώνει κανείς...οπως βλεπετε η απορία σας παραμένει στην ενότητα και αν εχετε καποια συγκεκριμένη απορία που αφορά τα θέματα που αναφέρονται στο επισημασμένο της ενότητας όποιος μπορεί θα απαντήσει με χαρά.:bigsmile:
Φιλικά,
Φωτεινήεπικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
19-03-2008, 11:17 AM #8
Αν και η ερωτησή σου όπως είπε και ο Μητσάκος δεν είναι καλοδιατυπωμένη....μια σύνοδος με Μεσουράνημα,φαντάζομαι με τις λίγες γνώσεις μου,οτι ίσως επιφέρει αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα.Εξαρτάται απο τις όψεις του Μεσουρανήματός σου στον γενέθλιο,με τις όψεις του με τους υπόλοιπους διελαύνοντες πλανήτες και φυσικά απ'τις δικές σου κινήσεις...Καταλαβαίνεις γιατί είναι δύκολο για έναν ερασιτέχνη να τολμήσει να κάνει πρόβλεψη....Ισως να έπρεπε να θέσεις το ερώτημα στο "ο Αστρολόγος σπίτι σας" αν ήθελες μια πιο εμπεριστατωμένη απάντηση!
φιλικά:bigsmile:
-
19-03-2008, 11:20 AM #9
ευχαριστω αγαπητο μελος
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.