s
Η εκλειψη της 1 αυγουστου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9
    Όνομα:
    Δεσποινα

Η εκλειψη της 1 αυγουστου

στην καρδια του καλοκαιριου θα γινει ολικη εκλειψη ηλιου,κατα ποσο θα με επηρεασει αγαπητα μελη αφου ειμαι γεννημενη 1\12 \1963 ,ξανθη 4.20 ξημερωμα ,εχω επισης σε ακριβεις μοιρες τον Δια μου στον κριο με την εκλειψη αυτη οπως και τον ηλιο μου ,και το μεσουρανημα σχεδον σε συνοδο με την εκλειψη ,με δεος περιμενω να δω τι αλλαγες θα γινουν,καλες ,κακες,αν σας ειναι ευκολο θα ηθελα τος γνωσεις σας και τις αποψεις σας

Re: Η εκλειψη της 1 αυγουστου

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ_ΚΟΥΚΙ View Post
    στην καρδια του καλοκαιριου θα γινει ολικη εκλειψη ηλιου,κατα ποσο θα με επηρεασει αγαπητα μελη αφου ειμαι γεννημενη 1\12 \1963 ,ξανθη 4.20 ξημερωμα ,εχω επισης σε ακριβεις μοιρες τον Δια μου στον κριο με την εκλειψη αυτη οπως και τον ηλιο μου ,και το μεσουρανημα σχεδον σε συνοδο με την εκλειψη ,με δεος περιμενω να δω τι αλλαγες θα γινουν,καλες ,κακες,αν σας ειναι ευκολο θα ηθελα τος γνωσεις σας και τις αποψεις σας
    Αν είσαι Τοξότης, όπως γράφει δίπλα, πώς είναι σε σύνοδο ο Ήλιος με την έκλειψη που θα γίνει στον Λέοντα; Τρίγωνο μπορεί να κάνει. Σύνοδο αποκλείεται :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Δεσποινα

αγαπητε μητσακο μηπως δεν εγραψα σωστα την ερωτηση μου;συνοδο η εκλειψη θα κανει με το μεσουρανημα μου που ειναι στον λεωντα,με τον ηλιο μου στον τοξοτη και τον δια μου στον κριο θα κανει τριγωνο ακριβειας ,θα μπορουσατε να με βοηθεισετε με τις γνωσεις σας;ευχαριστω

Όνομα:
    Δεσποινα

να προσθεσω οτι ο ηλιος εναι στον 2 οικο μου στον τοξοτη ο διας στον 6 οικο κριος και το μεσουρανημα στον 10 οικο λεων .παρακαλω οποιο μελος θελει να με φωτησει λιγο

Όνομα:
    cancerian

Aγαπημενο μου μελος , θα ηταν πολυ ομορφο πραγμα να εχει ο καθενας απο εμας απο εναν προσωπικο αστρολογο και να μας εξηγει τις εκαστοτε διελευσεις στον προσωπικο μας χαρτη...
    Οι ερωτησεις σου αγγιζουν συνεχως το θεμα της προβλεψης , και αν δεν κανω λαθος μεσα απο το forum αυτο απλα προσπαθουμε σε συλλογικο επιπεδο να ανταλλαξουμε τις αποψεις μας γυρω απο τα αστρολογικα φαινομενα και την ερμηνεια αυτων.

Δεν ακυρωνω την ερωτηση σου ( δεν εχω τετοιο δικαιωμα ) αλλα θελω να περασω το μνμ οτι , ωραια ειναι και η προβλεψη σε καποιο θεμα , αλλα να σου υπενθυμισω οτι η αστρολογια δεν κανει προβλεψη αλλα ανιχνευει ΤΑΣΕΙΣ ....

Αλλωστε δεν θα ηταν ομορφο να αποταχτουμε εναντια της μοιρολατρικης μας πλευρας και να καλωσορισουμε το μελλον με οτι καλο και κακο μας φερει ???
    Αυτο ειναι και το μαθημα της ζωης ρε συ αγαπημενη , και μεσα απο ολα αυτα εξελισομεθα ....

Φιλικα !!!!!!!!!!!!!

Όνομα:
    Δεσποινα

μια γνωμη ηθελα αγαπητε μου για να καταλαβω ορισμενα πραγματα με την βοηθεια των εραστων της αστρολογιας ,φυσικα οτι ειναι να συμβει θα συμβει ,εμεις ειμαστε οι κυριαρχοι του εαυτου μας ,η αστρολογια μας δειχνει τις τασεις ,απλα να ανταλασαμε αποψεις ηθελα και οχι να με κρινεις με τον λογο που εβγαλες... οπως γραφεις παραπανω ειμαστε εδω για να ανταλασσουμε αποψεις ,οχι προβλεψεις . μια ανιχνευσει του φαινομενου ηθελα με την δικη σας βοηθεια μια και με αφορα το θεμα.εσυ ομως με ακυρωσες ...

Όνομα:
    Φωτεινή

. μια ανιχνευσει του φαινομενου ηθελα με την δικη σας βοηθεια μια και με αφορα το θεμα.εσυ ομως με ακυρωσες ...

Aγαπητή Δέσποινα-κουκι,

στην προκειμένη περιπτωση αυτο που ζητάτε αφορά προβλέψεις:bigsmile:
    ...ως γνωστόν εδώ γράφουμε και ανταλλάσουμε απόψεις ερασιτεχνικές ...Προβλεψη μπορεί να σας κάνει καποιος επαγγελματίας καθώς η έκλειψη πρέπει να εξεταστεί σε συνάρτηση οχι μονο με τον γενεθλιο χάρτη σας αλλά και με τις διελευσεις εκεινου του διαστηματος και πολλά άλλα.

Απο τον τρόπο που διατυπωνετε την απορία σας φαίνεται οτι ζητάτε πρόβλεψη κατι που όπως αναφέρω παραπανω είναι μια περίπλοκη διαδικασία που δεν μπορεί να γινει στα πλαίσια μιας ενότητας ερασιτεχνών ή αρχαρίων της αστρολογίας οπως εμεις.

Δεν σας ακυρώνει κανείς...οπως βλεπετε η απορία σας παραμένει στην ενότητα και αν εχετε καποια συγκεκριμένη απορία που αφορά τα θέματα που αναφέρονται στο επισημασμένο της ενότητας όποιος μπορεί θα απαντήσει με χαρά.:bigsmile:

Φιλικά,
    Φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ράνια

Αν και η ερωτησή σου όπως είπε και ο Μητσάκος δεν είναι καλοδιατυπωμένη....μια σύνοδος με Μεσουράνημα,φαντάζομαι με τις λίγες γνώσεις μου,οτι ίσως επιφέρει αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα.Εξαρτάται απο τις όψεις του Μεσουρανήματός σου στον γενέθλιο,με τις όψεις του με τους υπόλοιπους διελαύνοντες πλανήτες και φυσικά απ'τις δικές σου κινήσεις...Καταλαβαίνεις γιατί είναι δύκολο για έναν ερασιτέχνη να τολμήσει να κάνει πρόβλεψη....Ισως να έπρεπε να θέσεις το ερώτημα στο "ο Αστρολόγος σπίτι σας" αν ήθελες μια πιο εμπεριστατωμένη απάντηση!

φιλικά:bigsmile:

Όνομα:
    Δεσποινα

ευχαριστω αγαπητο μελος

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)