- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 74
Thread: Μεθυστικη γενεθλια πανσεληνος !
-
13-03-2008, 02:03 AM #31
Re: Μεθυστικη γενεθλια πανσεληνος !
αγαπημενη φιλη ταυρινα με περιεγραψες σαν να με ξερεις ,πραγματικα ετσι ειναι,σε ευχαριστω θερμα
-
13-03-2008, 07:46 PM #32
-
13-03-2008, 09:18 PM #33
Γνωριζοντας άλλους δυο ανθρωπους που διαθετουν συγκεκριμενα τις ίδιες όψεις, διαισθανομαι ότι θα εχουν κοινο χαρακτηριστικο, μια ευχαριστα εντονη παρουσία με εντονο βλεμμα και μια νεανικοτητα, εφαμιλλη των Διδύμων και του Τοξότη. Δεν είμαι σίγουρη, όπως είπα προκειται για κατι που που υπαρχει στη διαισθηση μου, και όχι στην γνωριμία μου.
Εκτός κι κανεις χιουμορleasantry:
-
13-03-2008, 09:49 PM #34
θα σας πω εγω μια και με αφορα,οντως εχω νεανικη εμφανιση και αν μου επιτρεπεται η εκφραση μια σεξουαλικη αυρα ,οχι δεν εχω εντονο βλεμμα ,ειμαι 44 ετων και ολο το παρουασιαστικο ,το προσωπο,μοιαζουν λες και ειμαι 34.ισως ωφειλεται στη δυδυμισια σεληνη μου και τον τοξοτενιο ηλιο μου ερμη και αρη αφροδητη σε συνοδο στον τοξοτη
-
13-03-2008, 10:26 PM #35
Χα η σεληνη στου στους διδυμους θα ναι!!!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
13-03-2008, 11:30 PM #36
dominia και Δέσποινα σάς ευχαριστώ για την απάντηση...και εγώπου είχα συνδέσει την σεξουαλικότητα με τον σκορπιό και πλούτωνα μόνο...
Πάντως Δέσποινα η σύνοδος αφροδίτης-άρη σίγουρα θα αυξάνει αυτό που έλεγες για την..αύρα!Though the night was made for loving,
And the day returns too soon,
Yet we'll go no more a roving
By the light of the moon
-
14-03-2008, 12:43 AM #37
Να εισαι καλα, στη διαθεση σου παντα, να αλλαζουμε αποψεις.
Μια αφροδίτη σε συνοδο με τον Αρη, σε πυρινα ζωδια,βγαζει περισσοτερο την "αμαζονα" παρα τη "νυμφη". Απο εκεί και περα η σελήνη ενος ανδρα, θα αποκαλύψει τα "γουστα" του για το είδος της θυληκιάς που θελει να εχει δίπλα του. Περι ορεξεως...
-
14-03-2008, 01:14 AM #38
αγαπητα μου μελη σας ευχαριστω που εχετε την διαθεση και αναλυετε την αντιθεση σεληνης που εχω ,οσο για τον συζυγο ειναι δυδυμος και με σεληνη στουσ δυδυμους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
15-03-2008, 09:35 PM #39
-
15-03-2008, 09:51 PM #40
Είναι όμορφη όψη. Φαντασου πως το αδελφάκι μου είναι Δίδυμοι με Σελήνη και Ερμή στους Διδύμους. (7/6/78, ωρα 01.25, Αθηνα)
Η δική μου σελήνη ειναι στον Τοξότη.
Μάλλον ετσι εξηγείται το δεσιμό μου μαζί της. Είναι πολυ γλυκο παιδι στην παρεα και ειναι παιχνιδάκι για εκείνη να ανεβαζει τη διαθεση μου μολις τη βλεπω!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.