s
stellium 4 πλανητών στον σκορπιό
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13

stellium 4 πλανητών στον σκορπιό

Μία γνωστή μου έχει σύνοδο ήλιου, σελήνης, αφροδίτης, ποσειδώνα στον σκορπιό και ερμή στον τοξότη όλα στον δεύτερο οίκο.

βλέποντας τόσους προσωπικούς πλανήτες να βρίσκονται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και μάλιστα στον οίκο της αυτοεκτίμησης, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο παρά το ότι το άτομο αυτό έχει ελάχιστη αυτοεκτίμηση και δεν αγαπάει τον εαυτό του.
    Ποιά είναι η άποψή σας?
    Though the night was made for loving,
    And the day returns too soon,
    Yet we'll go no more a roving
    By the light of the moon

Re: stellium 4 πλανητών στον σκορπιό

Quote Originally Posted by katerina2 View Post
    Μία γνωστή μου έχει σύνοδο ήλιου, σελήνης, αφροδίτης, ποσειδώνα στον σκορπιό και ερμή στον τοξότη όλα στον δεύτερο οίκο.

βλέποντας τόσους προσωπικούς πλανήτες να βρίσκονται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και μάλιστα στον οίκο της αυτοεκτίμησης, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο παρά το ότι το άτομο αυτό έχει ελάχιστη αυτοεκτίμηση και δεν αγαπάει τον εαυτό του.
    Ποιά είναι η άποψή σας?
    Το πρωτο πραγμα που μου ρχεται στο μυαλο ειναι οτι πρεπει να μαγνητιζει αυτη η κοπελα...Το δευτερο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οτι οταν κανει κακη οψη εκει καποιος πλανητης τραβαει πολλα ζορια...Το οτι ειναι στο σκορπιο σ ενα ζωδιο που τραβαει ζορια γενικα κι αυτο κατι μου κανει...Στον 2ο η ασφαλεια θα την απασχολει αρκετα μαλλον ειτε αισθηματικη ειτε οικονομικη...Ποσειδωνας μμμ στον κοσμο της?
    Και τωρα την πεφτω για υπνο γιατι κλεινουν τα ματια μου...
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Ακριβως αυτο τον συνδυασμο στον σκορπιο εχω κι εγω και μαλιστα εχω και τον ερμη στον σκορπιο...

Για την ακριβεια εχω ωροσκοπο, ηλιο, αφροδιτη, ερμη και Ποσειδωνα στον σκορπιο σε σε οψη συνοδου πολυ κοντα ο ενας στον αλλον, μεσα στον πρωτο οικο..., ολοι αυτοι ειναι σε τριγωνο με σεληνη στον καρκινο, τετραγωνο με αρη στον λεοντα και εξαγωνο με πλουτωνα.

Τι συμπερασμα μπορει να βγαλει καποιος που γνωριζει αστρολογια απο ολα αυτα;

Γιατι εγω ειμαι μαλλον ασχετη.....Δεν ξερω αν επρεπε να γραψω εδω την απορια μου απλα μολις διαβασα οτι αυτον περιπου τον συνδυασμο πλανητων τον εχει κι αλλο ατομο και μαλιστα στο ιδιο ζωδιο, αυθορμητα ειπα να εκθεσω κι εγω την απορια μου μιας κι ηταν σχετικη περιπτωση....
    ευχαριστω εκ των προτερων οσους ασχοληθουν........

Όνομα:
    Βασίλης

Δεν είναι απαραίτητο να έχει ελάχιστη αυτοεκτίμηση. Πιθανόν να έχει περισσότερο λάθος εικόνα για το τι είναι σωστό και τι λάθος και σε πιο πρακτικό επίπεδο να χάνει πράγματα, λόγια, γεγονότα. Να του διαφεύγουν.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

κ. Παπαδολιά ευχαριστώ για την απάντηση. Ο Ποσειδώνας όμως δεν ο πλανήτης που φθείρει και καταστρέφει την αυτοεκτίμηση του ανθρώπου, ειδικά εαν έρχεται σε επαφή με τα φώτα?
    By the light of the moon

Όνομα:
    Βασίλης

Δεν είμαι σίγουρος. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ακούσει αυτή την άποψη ως τώρα (χωρίς να σημαίνει ότι δεν ισχύει). Νομίζω ότι καταρχήν πρέπει να πει κανείς ότι ο Ποσειδώνας θολώνει. Θολώνει την κρίση, τις επιλογές (Ήλιος), το συναίσθημα (Σελήνη). Δεν ξέρουμε δηλαδή τι θέλουμε. Από κει και μετά η υποτιμητική αντιμετώπιση του περιβάλλοντος για κάποιον που δε ξέρει τι θέλει ίσως να είναι αυτή που επιφέρει τη χαμηλή αυτοεκτίμηση.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Δεν είμαι σίγουρος. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ακούσει αυτή την άποψη ως τώρα (χωρίς να σημαίνει ότι δεν ισχύει). Νομίζω ότι καταρχήν πρέπει να πει κανείς ότι ο Ποσειδώνας θολώνει. Θολώνει την κρίση, τις επιλογές (Ήλιος), το συναίσθημα (Σελήνη). Δεν ξέρουμε δηλαδή τι θέλουμε. Από κει και μετά η υποτιμητική αντιμετώπιση του περιβάλλοντος για κάποιον που δε ξέρει τι θέλει ίσως να είναι αυτή που επιφέρει τη χαμηλή αυτοεκτίμηση.
    Πολύ ωραία η παρατήρησή σας!
    By the light of the moon

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by katerina2 View Post

Ποιά είναι η άποψή σας?

Προσωπικα πιστευω οτι θα πρεπει περισσοτερο να επικεντρωθουμε στις αναγκες του 2ου σε αυτη την περιπτωση. ΕνΑς τοσο πολυ τονισμενος οικος με τοσους προσωπικους πλανητες δειχθει θεματα που εχουν να κανουν με τον οικο αυτο και απασχολουν περισσοτερο το μυαλο της φιλης αυτης. Δινει περισσοτερη εμφαση στην πρακτικοτητα , στην ψυχολογικη οικονομια , στην οικονομια σε συναισθηματικο και οικονομικο επιπεδο....
    Βεβαια συνοδος με Ποσειδωνα ισως την κανει να εχει μια διαφορετικη αντιληψη , μια ισως πιο χαλαρη και πισω απο ροζ γυαλακια ..
    Μην ξΕΝΧΑμε βεβαια και τη συνοδο Ηλιου Σεληνης στον Σκορπιο στον 2ο της δινει την ικανοτητα τα ειναι ιδαιετερως διεισδυτικη και αναλυτικη (o 2os δειχνει και τις ικανοτητες μας)
    Για θεμα αυτοεκτημισης δεν θα μιλαγα ... Μιας και τοσοι πολυ πλανητες στον 2ο πιστευω την θωρακιζουν αρκετα !!!

ελπιζω να βοηθησα :embarrest

Όνομα:
    Ελένη

Να ρωτήσω και΄γω κάποιος αρμόδιος θα μπορεί να απαντήσει.
    Εχω Αρη σύνοδο με Σελήνη στον Λέοντα και Σελήνη σύνοδο Ουρανού στην 1η μοίρα του Σκορπιού στόν 7ο οίκο να μην αναφερθώ σε Vtx και Πλούτωνα που βρίσκονται όλοι μαζί στον ίδιο οίκο.
    Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το υπερstellium στις σχέσεις και στο γάμο μου
    :unsure:
    Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
    μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
    Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
    που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
    κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
    http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0

Quote Originally Posted by ΑΡΙΔΗΛΗ View Post
    Να ρωτήσω και΄γω κάποιος αρμόδιος θα μπορεί να απαντήσει.
    Εχω Αρη σύνοδο με Σελήνη στον Λέοντα και Σελήνη σύνοδο Ουρανού στην 1η μοίρα του Σκορπιού στόν 7ο οίκο να μην αναφερθώ σε Vtx και Πλούτωνα που βρίσκονται όλοι μαζί στον ίδιο οίκο.
    Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το υπερstellium στις σχέσεις και στο γάμο μου
    :unsure:
    Ξαναδες το. Μήπως η σελήνη σου ειναι σε λαθος θεση?

p.s.Πολύ όμορφο βιντεάκι! ταυρίσιο!:wink2:

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)