- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 105
Thread: Πλουτωνιος άντρας
-
14-03-2008, 08:11 PM #41
Re: Πλουτωνιος άντρας
Ολα ή τιποτα μαζι σου! Σε αυτο εισαι πολυ σωστη!
Η ζηλεια ελεγχεται...Ειναι ενα απ τα πλουτωνεια στοιχεια ελεγχου που πρεπει να ξεπερασει καθε σκορπιος. Αν και πιστευω οτι στους πλουτωνειους η ζηλεια δεν ειναι η κλασσικη ζηλεια εχει τη σημασια της συνεχης αποδειξης οτι καποιος ειναι αξιος να μοιραζεται τον συναισθηματικο του κοσμο, ειναι ο φοβος του του ξεμπροστιαζματος του συναισθηματικου κοσμου φοβουμενος οτι αφου οι αμυνες πεσαν ειναι πολυ ευκολο να πληγωθει και κατι τετοιο σε μια τετοια περιπτωση για τον σκορπιο θα βιωθει ως θανατος μια που ο συναισθηματικος κοσμος δυσκολα παραδιδεται γενικοτερα και ειναι κατι ιερο και με απολυτη ενταση και βαθος...Οταν καποιος κερδισει ομως την εμπιστοσυνη ενος σκορπιου, κατι το οποιο θελει περισσοτερο χρονο και ισως και κοπο σε σχεση με τους υπολοιπους ανθρωπους, τοτε ο ελεγχος εξασθενιζει...Παντως οπως και να χει ο σκορπιος εχει τοση δυναμη και βαθος και παθος που ο ιδιος δεν μπορει να συνειδητοποιησει και ποσο μαλλον καποιος αλλος παντα ενα κομματι του θα μενει ανικανοποιητο αυτη ειναι η καταρα του σκορπιουοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
14-03-2008, 08:19 PM #42
-
14-03-2008, 08:21 PM #43
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
14-03-2008, 08:23 PM #44
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
14-03-2008, 08:27 PM #45
-
14-03-2008, 08:28 PM #46
Θα το δειξουν σιγουρα καποια στιγμη και ειδικα αν εχουν αρχισει να επενδυουν! Κι οπως ειπε και η Ζετα μπορει να το βγαλουν και σε ασχετη στιγμη! Δεν ειναι εγωιστες οταν φαινονται εγωιστες μεσα τους μπορει να εχουν πληγωθει περισσοτερο απ οτι ο αλλος απλα θελουν να εχουν ελεγχο και να κρατουν αμυνες για τους λογους που ειπα και παραπανω
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
14-03-2008, 08:28 PM #47
-
14-03-2008, 08:32 PM #48
Αυτή τη στιγμη που μιλαμε, ο Ερμής κανει 4 οψεις, και ανατέλλει η Παρθενος!
Πολυ χαιρομαι όταν υπαρχει ...λεπτομερής επικοινωνία!!!
-
14-03-2008, 08:34 PM #49
Τι να πώ δηλαδή;;; Απορώ και εγώ!Καλά το ότι έχουν και μία τρελή μυστικοπάθεια είναι γεγονός...Εγώ από προσωπική εμπειρία το έχω ζήσει και στο λέω αλλά και από χαρακτηριστικά που έχω και έγω.Αν και αυτό που μου λες καταντά πείσμα και όχι εγωισμός.Σίγουρα θα πρέπει να έχει και άλλες επιρροές αλλά το ότι μέσα του θα γίνεται έκρηξη ηφαιστείου....είμαι 100%σίγουρη!:unsure:
Όντως είναι μία στάση και μία συμπεριφορά που βγάζουν όταν πληγώνονται...I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
-
14-03-2008, 09:30 PM #50
Δεν εχω καθολου σκορπιο,μονο συνοδο ηλιου-πλουτωνα.Και κατι ακομα,ο Πλουτωνας σ αυτην τη θεση με κανει να αισθανομαι δεμενη ας πουμε ,με αυτους που φευγουν .Παντα πιστευα οτι οι αγαπημενοι ανθρωποι που εχουμε χασει ,ζουνε μεσα μας,τους κουβαλαμε μεσα μας,και οτι καποιος πεθαινει πραγματικα μονο οταν δεν εχει μεινει κανεις για να τον θυμαται. Ακομα και προγονους που δεν γνωρισα ποτε,μου αρεσει παντα να ρωταω γι αυτους,να τους φανταζομαι πως θα ηταν ,και μ αρεσει να πιστευω οτι με προσεχουν απο κει που ειναι,ψαχνω να βρω ολα αυτα που με συνδεουν μαζι τους.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 29 users browsing this thread. (0 members and 29 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.