s
Πλουτωνιος άντρας - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 105

Re: Πλουτωνιος άντρας

θα διαφωνησω μαζι σου μονο σε ο,τι αφορα τους καλους τροπους, αφου οι δυναμικοι χαρακτηρες δεν αναιρουν την καλη συμπεριφορα και τον σεβασμο του ενος προς τον αλλο. Επισης, ενας δυναμικος και δυνατος χαρακτηρας ειναι σιγουρος για τον εαυτο του και δεν φοβαται ελευθερα να πει την γνωμη του, να επιχειρηματολογησει και να πολεμησει γι αυτο που θεωρει σωστο και γι αυτο που αγαπαει. Τουλαχιστον τετοιους πλουτωνιους χαρακτηρες εχω γνωρισει εγω (περα απο μια εξαιρεση που και παλι δεν ειχε να κανει με μενα). Δεν μπορω να φανταστω εναν ανθρωπο που να μην υπερασπιζεται πχ. την οικογενεια του και τα αδερφια του την ιδια στιγμη που ορκιζεται οτι τους αγαπα. Νομιζω οτι η περιγραφη του πλουτωνιου ανδρα στο προηγουμενο μηνυμα μου δεν ταιριαζει σε εναν καθαρα πλουτωνιο χαρακτηρα αλλα ισως εχει καποιες αλλες διελευσεις που τον κανουν δειλο.

Quote Originally Posted by nak View Post
    θα διαφωνησω μαζι σου μονο σε ο,τι αφορα τους καλους τροπους, αφου οι δυναμικοι χαρακτηρες δεν αναιρουν την καλη συμπεριφορα και τον σεβασμο του ενος προς τον αλλο. Επισης, ενας δυναμικος και δυνατος χαρακτηρας ειναι σιγουρος για τον εαυτο του και δεν φοβαται ελευθερα να πει την γνωμη του, να επιχειρηματολογησει και να πολεμησει γι αυτο που θεωρει σωστο και γι αυτο που αγαπαει. Τουλαχιστον τετοιους πλουτωνιους χαρακτηρες εχω γνωρισει εγω (περα απο μια εξαιρεση που και παλι δεν ειχε να κανει με μενα). Δεν μπορω να φανταστω εναν ανθρωπο που να μην υπερασπιζεται πχ. την οικογενεια του και τα αδερφια του την ιδια στιγμη που ορκιζεται οτι τους αγαπα. Νομιζω οτι η περιγραφη του πλουτωνιου ανδρα στο προηγουμενο μηνυμα μου δεν ταιριαζει σε εναν καθαρα πλουτωνιο χαρακτηρα αλλα ισως εχει καποιες αλλες διελευσεις που τον κανουν δειλο.
    Το ξαναείδα το "θεμα". Περα από τα πλοθυωνια χαρακτηριστικά, ίσως ευθύνεται ο ¶ρης σε συνοδο με Σελήνη στο ζυγο. Τι μου θυμησες... Γολγοθας ήταν. Και για να καταλάβεις, 11/11/1955, Αθηνα, 16.15. Νομίζω πως πηρα ενα γερο μαθημα. Οι πλουτωνιοι τυποι συνηθως σε "ξυπνούν" με ενα κουβα νερο με παγακια, με ενα χαστουκι η απλα με το τραβηγμα του χαλιου κατω απο τα πόδια σου. Εχουν μια διαφορετική αντίληψη για το πως πρεπει να προχωρούμε στη ζωη, όχι και τοσο αγνη...

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by dominia77 View Post
    Το ξαναείδα το "θεμα". Περα από τα πλοθυωνια χαρακτηριστικά, ίσως ευθύνεται ο ¶ρης σε συνοδο με Σελήνη στο ζυγο. Τι μου θυμησες... Γολγοθας ήταν. Και για να καταλάβεις, 11/11/1955, Αθηνα, 16.15. Νομίζω πως πηρα ενα γερο μαθημα. Οι πλουτωνιοι τυποι συνηθως σε "ξυπνούν" με ενα κουβα νερο με παγακια, με ενα χαστουκι η απλα με το τραβηγμα του χαλιου κατω απο τα πόδια σου. Εχουν μια διαφορετική αντίληψη για το πως πρεπει να προχωρούμε στη ζωη, όχι και τοσο αγνη...
    το τελευταιο επανελαβε το ξανα .... :bigsmile:

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Ένα πλουτώνιο άτομο έχω την αίσθηση ότι μπορεί να αναγνωριστεί κι από τη συμπεριφορά του. Οι πλουτώνιοι τύποι έχουν την τάση να χάνονται μέσα σε κάποιο ή κάποια θέματα που τους απασχολούν και να μην μπορούν να αποστασιοποιηθούν. Δείχνουν εξωτερικά ήρεμοι όταν ζητούν κάτι, αλλά όσο οι καταστάσεις εμφανίζουν εμπόδια, αυτοί, αντί να παραιτούνται, επιμένουν περισσότερο. Κινούνται αργά και διαβρωτικά, δε βιάζονται και δεν σπαταλούν τις δυνάμεις τους. Δείχνουν μεγάλη αντοχή και δεν αφήνουν όσους αγαπούν ανυπεράσπιστους.

Αντίθετα ένα άρειο άτομο θα κοιτάξει να τα δώσει όλα με μία προσπάθεια κι αν αποτύχει πιθανόν να απογοητευτεί. Δεν έχει πολύ υπομονή για να ξαναπροσπαθήσει. Νευριάζει και φεύγει. Αν και στις καλές του είναι γενναιόδωρο άτομο, στην αποτυχία του πιθανόν να φορτώσει και στους γύρω του την κατάσταση.

Αν πάλι ήταν ουράνιο το άτομο, θα κοίταζε να βρει κρυμμένους παράγοντες και να τους φέρει στην επιφάνεια (εκνευρίζοντας τους πλουτώνιους γύρω του), θα ρωτούσε τις γνώμες των άλλων (επίσης εκνευρίζοντας τους πλουτώνιους που επιθυμούν να συγκεντρώνουν εξουσία, αντί να τη μοιράζουν) ή θα αποστασιοποιούνταν από το πρόβλημα και ενδεχομένως να παραιτούνταν και από την επιδίωξη (πράγμα αδιανόητο για τον πλουτώνιο, που η βασική επιδίωξη του είναι η άσκηση της θέλησης). Το ουράνιο άτομο προσπαθεί να βρει την αλήθεια (θίγοντας καμμιά φορά τα συμφέροντα του και αυτά των δικών του ανθρώπων) κι όχι να πραγματοποιήσει τη θέληση του.
    Τι συμβαινει ομως αν ενας Κριος με αντιθεση Ηλιου Πλουτωνα και Σκορπιο στον 8ο???Τα δινει ολα με τη μια και νευριαζει και φευγει????η κινειται αργα και διαβρωτικα,οπως λετε παραπανω?:unsure:

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Τι συμβαινει ομως αν ενας Κριος με αντιθεση Ηλιου Πλουτωνα και Σκορπιο στον 8ο???Τα δινει ολα με τη μια και νευριαζει και φευγει????η κινειται αργα και διαβρωτικα,οπως λετε παραπανω?:unsure:
    Αντιθετα φιλη ....
    Με αυτη την οψη σε διακατεχει μια μανια με Μ κεφαλαιο , οι ισορροπιες εδω ειναι λεπτες

Ο Ηλιος ειναι εκεινος που θελει φως γυρω του να τον περιβαλει ενω απο την αλλη ο Πλουτωνας θελει σκοταδι και αποσυρεται .... και οταν αυτοι οι δυο ερχονται σε συγκουση ποιος απο τους δυο θα επιβιωσει ??????:embarrest

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Αντιθετα φιλη ....
    Με αυτη την οψη σε διακατεχει μια μανια με Μ κεφαλαιο , οι ισορροπιες εδω ειναι λεπτες

Ο Ηλιος ειναι εκεινος που θελει φως γυρω του να τον περιβαλει ενω απο την αλλη ο Πλουτωνας θελει σκοταδι και αποσυρεται .... και οταν αυτοι οι δυο ερχονται σε συγκουση ποιος απο τους δυο θα επιβιωσει ??????:embarrest
    Πολυ σκοτάδι ο Πλούτωνας. Σκοτάδι που μεταφράζεται περισσότερο σαν περιθωριοποίηση κι οχι σαν αποσυρση.
    Είναι η εμφυτη τάση να "γκετοποιηθεί" η ψυχή του ανθρωπου και να περιβληθεί με πολυ σκληρο όστρακο.
    Η Θεοδώρα Ντάκου, παρομοιάζει την όψη σαν ένα "δραστικό φάρμακο, κλεισμένο σε άθραυστο σιδερένιο μπουκάλι".

Quote Originally Posted by Stori View Post
    Π.χ. ο εραστής που άξιζε σαν άνθρωπος κρατιέται ως καλός και αγαπημένος φίλος, και το Πλουτώνειο άτομο του δείχνει την ίδια αφοσίωση και εμπιστοσύνη - απλά έχει αλλάξει πια ο τύπος της σχέσης. .

Αγαπητη φιλη δεν νομιζω οτι ενας καθαρα Πλουτωνιος θα μπορουσε να κανει αυτο που αναφερεις διοτι η οποια σχεση που μπορει να εχει ενας πλουτωνιος ανδρας εαν δεν υπαρχει η σεξουαλικη επαφη δεν εχει κανενα λογο να κατσει σε μια σχεση εστω και φιλικη.Να κανει τι?Φροντιστηριο ψυχολογιας?Εγω παντως που τον εχω σε συνοδο με Ηλιο αλλα και με Αρη λεω καλη η επικοινωνια βασικο αλλα εξισου ισως και πιο πανω το σεξουαλικο!!!!Ισως το βλεπεις σαν γυναικα,στον πλουτωνιο ανδρα δεν ισχυει και ειμαι κατηγορηματικος με πολλα παραδειγματα.

Συμφωνο με τον original72.

Όνομα:
    Ράνια

Να πώ και γώ κατι σχετικό.
    1)Πλουτώνιοι τύποι (αντρες ή γυναίκες) βιώνουν οτι αφορα τα αισθήματα πολύ έντονα!Σ'αγαπάω ή σε μισώ,ασπρο-μαύρο κ.λ.π.Τις χλιαρότητες δεν μπορούν - και να προσπαθούν - να τις καταλάβουν...
    2)Ακριβώς γιατί ξέρουν οτι η υπερβολή δεν είναι κατι που πολλοί δεν επικροτούν,δεν θέλουν να την δείχνουν....
    3)Γι'αυτό συνήθως όλο αυτό βρίσκει διέξοδο μέσα απο πράξεις...δίχως πολλα λόγια!!!
    Μία απ'αυτές είναι το σέξ που γιάυτούς αποτελεί συναιθηματική έκφραση,- την οποία αφήνουν να εκδηλωθεί με έντονο πάθος - αλλά και συναισθηματική κάλυψη.Αν διαισθανθεί οτι δεν καλύπτεται συναισθηματικά,με τον τρόπο που αυτός ξέρει (δηλαδή μέσα απο έντονα παθιασμένο σέξ=συναισθηματικη επιβεβαίωση)....θα υπομείνει κάμποσο τα χλιαρά,γιατι δεν του αρέσει καθόλου να προδίδει και να καταπατάει όρκους....όταν όμως βρεθεί στο δρόμο του κάποιος ή καποια να του θυμήσει το υψος και το βάθος...δύσκολα γυρίζει πίσω(δεν είναι της αναζωπύρωσης)

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Να πώ και γώ κατι σχετικό.
    1)Πλουτώνιοι τύποι (αντρες ή γυναίκες) βιώνουν οτι αφορα τα αισθήματα πολύ έντονα!Σ'αγαπάω ή σε μισώ,ασπρο-μαύρο κ.λ.π.Τις χλιαρότητες δεν μπορούν - και να προσπαθούν - να τις καταλάβουν...
    2)Ακριβώς γιατί ξέρουν οτι η υπερβολή δεν είναι κατι που πολλοί δεν επικροτούν,δεν θέλουν να την δείχνουν....
    3)Γι'αυτό συνήθως όλο αυτό βρίσκει διέξοδο μέσα απο πράξεις...δίχως πολλα λόγια!!!
    Μία απ'αυτές είναι το σέξ που γιάυτούς αποτελεί συναιθηματική έκφραση,- την οποία αφήνουν να εκδηλωθεί με έντονο πάθος - αλλά και συναισθηματική κάλυψη.Αν διαισθανθεί οτι δεν καλύπτεται συναισθηματικά,με τον τρόπο που αυτός ξέρει (δηλαδή μέσα απο έντονα παθιασμένο σέξ=συναισθηματικη επιβεβαίωση)....θα υπομείνει κάμποσο τα χλιαρά,γιατι δεν του αρέσει καθόλου να προδίδει και να καταπατάει όρκους....όταν όμως βρεθεί στο δρόμο του κάποιος ή καποια να του θυμήσει το υψος και το βάθος...δύσκολα γυρίζει πίσω(δεν είναι της αναζωπύρωσης)
    Σωστο!!!!!!!:bigsmile::bigsmile:Και να το ξαναδουμε και να ξαναπροσπαθησουμε...αφφφφ... .και το χωρις πολλα λογιαα!!!!!!ναι ναι!!!!!!!

Page 3 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)