- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 105
Thread: Πλουτωνιος άντρας
-
13-03-2008, 12:44 PM #21
Re: Πλουτωνιος άντρας
θα διαφωνησω μαζι σου μονο σε ο,τι αφορα τους καλους τροπους, αφου οι δυναμικοι χαρακτηρες δεν αναιρουν την καλη συμπεριφορα και τον σεβασμο του ενος προς τον αλλο. Επισης, ενας δυναμικος και δυνατος χαρακτηρας ειναι σιγουρος για τον εαυτο του και δεν φοβαται ελευθερα να πει την γνωμη του, να επιχειρηματολογησει και να πολεμησει γι αυτο που θεωρει σωστο και γι αυτο που αγαπαει. Τουλαχιστον τετοιους πλουτωνιους χαρακτηρες εχω γνωρισει εγω (περα απο μια εξαιρεση που και παλι δεν ειχε να κανει με μενα). Δεν μπορω να φανταστω εναν ανθρωπο που να μην υπερασπιζεται πχ. την οικογενεια του και τα αδερφια του την ιδια στιγμη που ορκιζεται οτι τους αγαπα. Νομιζω οτι η περιγραφη του πλουτωνιου ανδρα στο προηγουμενο μηνυμα μου δεν ταιριαζει σε εναν καθαρα πλουτωνιο χαρακτηρα αλλα ισως εχει καποιες αλλες διελευσεις που τον κανουν δειλο.
-
13-03-2008, 06:25 PM #22
Το ξαναείδα το "θεμα". Περα από τα πλοθυωνια χαρακτηριστικά, ίσως ευθύνεται ο ¶ρης σε συνοδο με Σελήνη στο ζυγο. Τι μου θυμησες... Γολγοθας ήταν. Και για να καταλάβεις, 11/11/1955, Αθηνα, 16.15. Νομίζω πως πηρα ενα γερο μαθημα. Οι πλουτωνιοι τυποι συνηθως σε "ξυπνούν" με ενα κουβα νερο με παγακια, με ενα χαστουκι η απλα με το τραβηγμα του χαλιου κατω απο τα πόδια σου. Εχουν μια διαφορετική αντίληψη για το πως πρεπει να προχωρούμε στη ζωη, όχι και τοσο αγνη...
-
13-03-2008, 08:29 PM #23
-
13-03-2008, 09:03 PM #24
-
14-03-2008, 01:20 AM #25
Αντιθετα φιλη ....
Με αυτη την οψη σε διακατεχει μια μανια με Μ κεφαλαιο , οι ισορροπιες εδω ειναι λεπτες
Ο Ηλιος ειναι εκεινος που θελει φως γυρω του να τον περιβαλει ενω απο την αλλη ο Πλουτωνας θελει σκοταδι και αποσυρεται .... και οταν αυτοι οι δυο ερχονται σε συγκουση ποιος απο τους δυο θα επιβιωσει ??????:embarrest
-
14-03-2008, 02:50 AM #26
Πολυ σκοτάδι ο Πλούτωνας. Σκοτάδι που μεταφράζεται περισσότερο σαν περιθωριοποίηση κι οχι σαν αποσυρση.
Είναι η εμφυτη τάση να "γκετοποιηθεί" η ψυχή του ανθρωπου και να περιβληθεί με πολυ σκληρο όστρακο.
Η Θεοδώρα Ντάκου, παρομοιάζει την όψη σαν ένα "δραστικό φάρμακο, κλεισμένο σε άθραυστο σιδερένιο μπουκάλι".
-
14-03-2008, 11:50 AM #27
Αγαπητη φιλη δεν νομιζω οτι ενας καθαρα Πλουτωνιος θα μπορουσε να κανει αυτο που αναφερεις διοτι η οποια σχεση που μπορει να εχει ενας πλουτωνιος ανδρας εαν δεν υπαρχει η σεξουαλικη επαφη δεν εχει κανενα λογο να κατσει σε μια σχεση εστω και φιλικη.Να κανει τι?Φροντιστηριο ψυχολογιας?Εγω παντως που τον εχω σε συνοδο με Ηλιο αλλα και με Αρη λεω καλη η επικοινωνια βασικο αλλα εξισου ισως και πιο πανω το σεξουαλικο!!!!Ισως το βλεπεις σαν γυναικα,στον πλουτωνιο ανδρα δεν ισχυει και ειμαι κατηγορηματικος με πολλα παραδειγματα.
-
14-03-2008, 11:54 AM #28
Συμφωνο με τον original72.
-
14-03-2008, 12:56 PM #29
Να πώ και γώ κατι σχετικό.
1)Πλουτώνιοι τύποι (αντρες ή γυναίκες) βιώνουν οτι αφορα τα αισθήματα πολύ έντονα!Σ'αγαπάω ή σε μισώ,ασπρο-μαύρο κ.λ.π.Τις χλιαρότητες δεν μπορούν - και να προσπαθούν - να τις καταλάβουν...
2)Ακριβώς γιατί ξέρουν οτι η υπερβολή δεν είναι κατι που πολλοί δεν επικροτούν,δεν θέλουν να την δείχνουν....
3)Γι'αυτό συνήθως όλο αυτό βρίσκει διέξοδο μέσα απο πράξεις...δίχως πολλα λόγια!!!
Μία απ'αυτές είναι το σέξ που γιάυτούς αποτελεί συναιθηματική έκφραση,- την οποία αφήνουν να εκδηλωθεί με έντονο πάθος - αλλά και συναισθηματική κάλυψη.Αν διαισθανθεί οτι δεν καλύπτεται συναισθηματικά,με τον τρόπο που αυτός ξέρει (δηλαδή μέσα απο έντονα παθιασμένο σέξ=συναισθηματικη επιβεβαίωση)....θα υπομείνει κάμποσο τα χλιαρά,γιατι δεν του αρέσει καθόλου να προδίδει και να καταπατάει όρκους....όταν όμως βρεθεί στο δρόμο του κάποιος ή καποια να του θυμήσει το υψος και το βάθος...δύσκολα γυρίζει πίσω(δεν είναι της αναζωπύρωσης)
-
14-03-2008, 01:01 PM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 36 users browsing this thread. (0 members and 36 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.