- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 69
Thread: ........ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ .......
-
13-03-2008, 08:09 PM #11
Re: ........ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ .......
εδω ειναι τα νουμερακια
δεν ξερω αν επιτρεπεται να δωσω το λινκ αλλα θα το προσπαθησω για να σας βοηθησω να δειτε τους αριθμους
Astrology / Astrologie -> Astrodienst Asteroid list
-
13-03-2008, 08:52 PM #12
Πολύ ωραίο θέμα και δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με τους αστεροειδείς! Θα ρίξω μια ματιά και θα επανέλθω να ρωτήσω γιατί αποκλείεται να μην έχω απορίες..!
-
13-03-2008, 09:10 PM #13
-
13-03-2008, 09:11 PM #14
-
13-03-2008, 09:27 PM #15
-
13-03-2008, 10:21 PM #16
-
13-03-2008, 10:48 PM #17
-
13-03-2008, 11:56 PM #18
Καλες οι πληροφοριες που μοιραστηκες μαζι μας Cancerian!!!
Λοιπον σας παραθετω τα παρακατω! Οποιος θελει και μπορει ας επιληφθει μιας προσπαθειας προχειρης ερμηνειας...Εκανα επιλογη των οψεων που μου εκαναν πιο πολυ εντυπωση και ειναι πιο βαριες
Εξαγωνα και τριγωνα δεν αναφερω γιατι ειναι πολλα και δεν ελεγε...Κι ας ειναι τα θετικα της υποθεσης!!! Δε πειραζει ας ακουσουμε τα αρνητικα κι ας γευομαστε τα θετικα! Σωστη? Μονο συνοδους και τετραγωνα αναφερω.Επισης δεν αναφερω μεταξυ των αστεροειδων τις οψεις γιατι ηταν πολλες...
Παρατηρησα γενικοτερα οτι οι περισσοτεροι πλανητοειδης που κοιταξα ηταν σε πρωτο τεταρτο πεμπτο εκτο και εβδομο οικο εδω αναφερω μερικους...
Ειναι που ειναι φουσκωμενος ο 6ος οικος τωρα τον ειδα και τρομαξα το ιδιο και ο εβδομος!
O Grieve δεικτης θλιψης κανει συνοδο με τον κρονο μου στον 6ο στον σκορπιο,
Ο Siva δεικτης καταστροφης απο την οποια επερχεται αναγεννηση κανει συνοδο με το MC μου στον υδροχοο..
O Pandora, δεικτης καταστροφης, ικανοτητα του ατομου να ελπιζει, στον τεταρτο στην παρθενο σε τετραγωνο με τον ηλιο μου
O Proserpinα, δεικτης αποχωρισμου,στον 7ο σε συνοδο με τον ποσειδωνα μου και σε τετραγωνο με τον αρη μου Τωρα εξηγουνται ολα!!!
Ο Tyche της τυχης σε στενη συνοδο με τον ηλιο μου στον 6ο στο σκορπιο μαζι με τον κληρο της τυχης!!!Να και κατι καλο!!! βεβαια κανει μια αντιθεση με τον χειρωνα...αλλα τι να κανουμε!
Ο Fortunα στον 4ο στην παρθενο σε τετραγωνο με Δια και σεληνη
Ο Orcus, δεικτης σεξουλικης σαγηνης, στον 3ο στον λεοντα σε τετραγωνο με πλουτωνα και τετραγωνο με κρονο και σε συνοδο με Μedea..
Ο Μedea, δεικτης ακραιου ερωτα και σχεσεων οι οποιες είναι αγαπης/μισους, τετραγωνο κρονος συνοδο με Orcus
Ο Εros, δεικτης παθους- σεξουαλικης ελξης και ρομαντικου ερωτα, σε συνοδο με τον Αρη στον 5ο οικο στον ζυγο και τετραγωνο με τον Ποσειδωνα
Ο Psyche, δεικτης αδυναμιας στον ερωτα-δειχνει που είναι αδυναμο ένα ατομο ερωτικα, στον 7ο οικο σε συνοδο με Δια και Ερμη(6oς οικος) στον τοξοτη σε αντιθεση με Σεληνη και ωροσκοπο και βορειο δεσμο....
O Merlin, δεικτης μαγειας-μυστηριου-σοφιας-εσωτερικισμου στον 6o στο σκορπιο σε συνοδο με Ουρανο(τοξοτη)
Ο Astrowizard,δεικτης αστρολογιας ή ενασχολησης με αυτην, σε στενη συνοδο με τον ηλιο μου στον σκορπιο στον 6ο
Ο Arthur, δεικτης δικαιοσυνης-ειρηνης-κυβερνητικες / βασιλικες τασεις, στον σκορπιο στον 6ο σε συνοδο με Κρονοοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
14-03-2008, 12:09 AM #19
Scorpion οι αστεροειδής δεν κάνουν "βαρείς" όψεις,συμπληρώνουν και επιβεβαιώνουν στοιχεία της ανάλυσης κατι σαν να λέμε οτι αφου εχεις μακιγιαριστεί τέλεια βγάζεις ενα ξερο κομματακι μασκαρας απ'τις βλεφαρίδες.Μην τρομάζεις!!!
-
14-03-2008, 12:33 AM #20
Με πρόλαβες black moon και οτι ηθελα να σχολιάσω αυτο που λες... Πέρα απο αυτο ομως, πιστευω πως επειδή οι αστεροειδεις μελετωνται τωρα πιο πολυ, πρεπει γενικως να κραταμε μια πιο συνετη σταση απέναντι στην ερμηνευτικη τους προσεγγιση και κυριως τη συμπληρωματικη τους λειτουργια σ' αυτη τη διαδικασία...
Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.