s
Ωροσκόπος και σχέσεις - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 11 to 20 of 54

Re: Ωροσκόπος και σχέσεις

μια και εγινε λογος για προβλεψεις. Αν και δεν νομιζω οτι η ερωτηση μου αφορα το συγκεκριμενο θεμα (ακομα δεν ξερω πως να ξεκινησω ενα καινουριο θεμα μονη μου), θα ηθελα να ρωτησω πως κανουμε προβλεψεις με βαση τον γενεθλιο χαρτη μας... :blink:

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by SELZI View Post
    αυτό τώρα κάπου δεν μου κολλάει
    αν καθίσω να διαβάσω όλα τα ζώδια, θα δώσω σημασία σε αυτό που λέει ότι θα πάνε καλά τα πράγματα, θα μου πεις εντάξει αυτό κάνει καλό και στην ψυχολογία μας κάποιες φορές, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται στην πραγματικότητα.........
    Την πραγματικότητα πιστεύω θα την κρίνετε εσείς. Εσείς θα πρέπει να δείτε η πρόβλεψη ποιων ζωδίων σας αγγίζει. Αλλιώς αισθάνομαι απλά θα μπείτε σε μία διαδικασία αυθυποβολής. Επειδή το λέει η πρόβλεψη για το ζώδιο σας θα πιστέψετε ότι θα γίνει. Αυτό ισχύει και γενικά βέβαια κι όχι μόνο για σας.

Όπως και να έχει βέβαια αυτή δεν ήταν παρά μία προσωπική άποψη... Ζητώ συγγνώμη αν δε σας βοήθησα...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by SELZI View Post
    αυτό τώρα κάπου δεν μου κολλάει
    αν καθίσω να διαβάσω όλα τα ζώδια, θα δώσω σημασία σε αυτό που λέει ότι θα πάνε καλά τα πράγματα, θα μου πεις εντάξει αυτό κάνει καλό και στην ψυχολογία μας κάποιες φορές, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται στην πραγματικότητα.........

Ναι να διαβασεις ...τα ζωδια..απλα να ξερεις οτι μια πολυ πολυ πολυ γενικη ταση της ημερας..της εβδομαδας ..του μηνα..κλπ κλπ...απο εκει και περα πως θα επηρεασει μια θεση ενος πλανητη τον εκαστοτε....ειναι κατι αλλο..

Πχ...την ημερα που μπηκε ο Αρης στο Καρκινο..χωρις να ξερω τι σημαινει αυτο ..και πως θα επηρεασει τους Κριους....για πρωτη φορα στη ζωη μου ..παρολο που αναβω διαρκως αρωματικα κερια στο σπιτι μου...πηρα φωτια!!!!!!!(ευτυχως εγκαιρα το προλαβα):toung::toung:Την επομενη μερα τυχαια ακουσα οτι πρεπει να προσεχουμε οι Κριοι τα κερια και τα τζακια οσο ειναι ο Αρης εκει...

Απο εκει και περα πρεπει να "καταστρωσεις" τον προσωπικο σου χαρτη..Αναλυσε τις διαφορες οψεις..και τα επομενα 8α ερ8ουν με το καιρο!!!!

Η αστρολογια απλα σου λεει οτι θα βρεξει ,απο εκει και περα ειναι δικο σου θεμα αν θα παρεις ομπρελλα μαζι σου ,αδιαβροχο,αν δεν θα βγεις κα8ολου απο το σπιτι κλπ

Ελπιζω να σε βοηθησα

Όνομα:
    Ελένη

Είμαι και 'γω μια Ταυρίνα με ωροσκόπο Υδροχόο.
    Ο ήλιος σου σου δίνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου εφ'όρου ζωής ο ωροσκόπος ξεκινά να εκδηλώνεται μετά τα 30 έτος γιατί φέρνουμε περισσότερα χαρακτηριστικά του σ'αυτην και στη μετέπειτα ηλικία?
    Τελικά τι υπερισχύει σε ένα χαρακτήρα το ζώδιο ή ο ωροσκόπος?
    Μήπως τελικά είναι σημείο των καιρών?

Quote Originally Posted by ΑΡΙΔΗΛΗ View Post
    Είμαι και 'γω μια Ταυρίνα με ωροσκόπο Υδροχόο.
    Ο ήλιος σου σου δίνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου εφ'όρου ζωής ο ωροσκόπος ξεκινά να εκδηλώνεται μετά τα 30 έτος γιατί φέρνουμε περισσότερα χαρακτηριστικά του σ'αυτην και στη μετέπειτα ηλικία?
    Τελικά τι υπερισχύει σε ένα χαρακτήρα το ζώδιο ή ο ωροσκόπος?
    Μήπως τελικά είναι σημείο των καιρών?
    Δεν ειναι τι υπερισχυει και τι οχι...τα παντα ειναι συναρτηση πολλων..και στη τελικη ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου δεν ειναι 5 πραγματα μονο...ειναι ενα τεραστιοοοο παζλλλ που κατα διαστηματα, με το περας του χρονου δηλ,προστιθεται και ενα μικρο κομματι εως οτου επελθει η ολοκληρωσις...

Λεγοντας σημειο των καιρων???τι εννοεις????

Όνομα:
    Ελένη

Διαβάζοντας την ιστορία της Αστρολογίας εντόπισα ότι στους Αρχαίους χρόνους τους ενδιέφερε περισσότερο η Σελήνη και τα ωροσκόπια γίνονταν σύμφωνα με την Σελήνη (εξ΄ου και τα Σεληνιακά ημερολόγια) βέβαια η γνώση και η εξέλιξη 'εφερε το σημερινό ωροσκόπιο!Που δεν αλλάζει και πολύ από 'κείνα τα χρόνια!

Διαβάζοντας την ιστορία της Αστρολογίας εντόπισα ότι στους Αρχαίους χρόνους τους ενδιέφερε περισσότερο η Σελήνη και τα ωροσκόπια γίνονταν σύμφωνα με την Σελήνη (εξ΄ου και τα Σεληνιακά ημερολόγια) βέβαια η γνώση και η εξέλιξη 'εφερε το σημερινό ωροσκόπιο!Που δεν αλλάζει και πολύ από 'κείνα τα χρόνια!
    "Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν"
    Και όσον αφορά τη Σελήνη, καλά κάνανε :bigsmile: Υπόψη ότι το σεληνιακό ημερολόγιο που συνέταξε ο Μέτων δεν χρειαζόταν διόρθωση κάθε 4 χρόνια όπως το δικό μας, απλώς δεν διαδόθηκε γιατί τα έτη του ήταν τεράστια σε σχέση με τις 365 μέρες του υφιστάμενου ημερολογίου :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    "Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν"
    Και όσον αφορά τη Σελήνη, καλά κάνανε :bigsmile: Υπόψη ότι το σεληνιακό ημερολόγιο που συνέταξε ο Μέτων δεν χρειαζόταν διόρθωση κάθε 4 χρόνια όπως το δικό μας, απλώς δεν διαδόθηκε γιατί τα έτη του ήταν τεράστια σε σχέση με τις 365 μέρες του υφιστάμενου ημερολογίου :bigsmile:
    Aαααα, πετάς κάτι και το αφήνεις έτσι :toung:. Θέλουμε περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ:nuts:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Σέβη

Επειδή είναι το πάθος μου η αρχαία αστρολογία μήπως θα μπορούσες να μου πεις που ακριβώς το διάβασες αυτό με τη σελήνη?

Quote Originally Posted by friary View Post
    Aαααα, πετάς κάτι και το αφήνεις έτσι :toung:. Θέλουμε περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ:nuts:
    ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΩΝΟΣ :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)