- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 54
Thread: Ωροσκόπος και σχέσεις
-
07-03-2008, 02:02 PM #1
Ωροσκόπος και σχέσεις
Έχω αρχίσει πρόσφατα να μελετώ την αστρολογία και την συσχέτιση της με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθημερινές και μη. Δυσκολεύομαι να κατανοήσω όμως την επίδραση του ωροσκόπου σε συνδιασμό με το ηλιακό ζώδιο....για παράδειγμα όταν ένα άτομο έχει σε αυτές τις θέσεις 2 "αταίριαστα" ζώδια (π.χ σκορπιός με ωροσκόπο δίδυμο) ποιο είναι αυτό που θα "υπερισχύσει" στον τομέα των σχέσεων, είτε ερωτικών είτε φιλικών?
επίσης θα μπορούσε ίσως να ταιριάξει με άτομα με αντίθετες θέσεις (δλδ. διδύμος με ωροσκόπο σκορπιό)??
σίγουρα αντιλαμβάνομαι ότι σημαντικό ρόλο έχουν και οι θέσεις των υπολοίπων πλανητων, ειδικά της αφροδίτης και του άρη....αλλά θα ήθελα μια γενική άποψη!
-
07-03-2008, 02:23 PM #2
Re: Ωροσκόπος και σχέσεις
Το φορουμ εχει παρααα πολλα αρθρα που μπορεις να μελετησεις για να βγαλεις κατα καποιο τροπο μερικα συμπερασματα....εχω ακουσει οτι καλο ειναι ο αρης της γυναικας να ταιριαζει με την αφροδιτη του ανδραα..και και και....ισως καποιος που γνωριζει πιο πολλα απο εμενα να σου δωσει τα φωτα του...Εγω θα σου προτεινα παντως να ξεκινησεις τσουκου τσουκου να διαβαζεις τα αρθρα των αστρολογων..Σκορπινα εισαι -αρα και εξυπνη-θα τον βρεις τον δρομο:bigsmile:
-
07-03-2008, 04:34 PM #3
Σύμφωνα με κάποιες απόψεις ο ωροσκόπος στις σχέσεις είναι κυρίως η πρώτη εντύπωση και η εμφάνιση. Με την έννοια αυτή έχει να κάνει με το αν κάποιος σου κάνει κλικ. Ο Ήλιος αντίθετα είναι πιο ουσιώδες στοιχείο της σχέσης και δείχνει αν μπορείς να βάλεις κοινούς στόχους με κάποιον άλλο.
Πέρα από αυτό υπάρχει και μία άλλη άποψη (νομίζω την έχω ακούσει κι από τη Λίτσα Πατέρα) που λέει ότι ο ωροσκόπος είναι και κάποιες συνήθειες που κουβαλάμε υποσυνείδητα. Αυτές φαίνονται στη συμβίωση. Αν στρώνεις το κρεβάτι σου, τι ώρα πλένεις τα δόντια σου. Συνεπώς παίζει ρόλο και στη συμβίωση των ανθρώπων...
Αυτά πολύ συνοπτικά... Για λεπτομέρειες όπως λέει κι η aries, ρίξε μια ματιά στα αρθράκια και δες αν έχεις μετά κάποιες απορίες...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
08-03-2008, 10:30 PM #4
Αγαπητή stefi13
Πέρα από τις συμβουλές των μελών που προηγήθηκαν της δικής μου απάντησης, θα ήθελα να συμπληρώσω πως ο Ήλιος είναι η φύση μας και είναι ένα χαρακτηριστικό συμβατό απόλυτα με τον πνευματικό μας εαυτό. Ο Ωροσκόπος αφορά την φυσική μας εκδήλωση, αναπτύσσεται δε, όσο προχωράμε σε ηλικία και εμπειρία. Αυτό σταδιακά εκδηλώνεται όλο και περισσότερο και είναι εμφανές στους άλλους.
Δεν πρέπει να σας προβληματίζει το διαφορετικό ύφος ζωδίων, καθώς είμαστε προσωπικότητες με αντιφάσεις, εσωτερικές συμφωνίες και ασυμφωνίες. Αυτό μας εμπλουτίζει και μας προσφέρει δυνατότητες επιλογής στην πορεία της ζωής.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
12-03-2008, 07:41 PM #5
XA κι αλλη σκορπινα με ωροσκοπο διδυμο!!!Καλως ηρθες!
Μερικες φορες ομως δε μπορει να δημιουργειθει κατι σαν προβλημα οταν υπαρχει τετοια διαφορα στη φυση του ηλιου και στη φυση του ωροσκοπου?...Οταν ο ωροσκοπος ειναι πιο εμφανης κ τα ατομα σε πλησιαζουν λογω της φυσης του ωροσκοπου που εκδηλωνεται σε πρωτο επιπεδο ισως υπαρχει προβλημα οταν η φυση της διαπροσωπικης σχεσης αρχιζει να γινεται στενοτερη και βαθυτερη...Σε επιλεγουν για το φαινεσθαι και το επιφανειακο φερεσθαι που μπορει να ειναι πολυ διαφορετικο απ το πραγματικο Εγω...Αυτο δεν μπορει να ισχυει? Tι πιστευετε?οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
13-03-2008, 09:13 AM #6
καλημέρα σας
να ρωτήσω και εγώ κάτι, -έχω αρχίσει πρόσφατα να μελετώ κάποια πράγματα-, όσον αφορά για τον ωροσκόπο και όσο προχωράει η ηλικία εκδηλώνεται περισσότερο από όσο γνωρίζω.
όταν θέλουμε να διαβάσουμε τις προβλέψεις για την ημέρα, εβδομάδα, κλπ, έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η πρόβλεψη του ωροσκόπου ή το ζώδιο που ανήκει κάποιος;
ευχαριστώ
-
13-03-2008, 09:28 AM #7
-
13-03-2008, 11:30 AM #8
δηλαδή αν θέλουμε να μάθουμε τις προβλέψεις της εβδομάδος τι θα πρέπει να διαβάσουμε;
υπάρχει κάτι πιο αναλυτικό που μπορούμε να βλέπουμε; ή ξέρω εγώ και της ημέρας;
-
13-03-2008, 11:40 AM #9
Καλό είναι να διαβάζετε όλα τα ζώδια. Ακόμα κι αν δεν είναι το ζώδιο σας ή ο ωροσκόπος σας σε κάποιο από αυτά μπορεί να δείτε με έκπληξη ότι από καιρό σε καιρό και κατά διαστήματα σας εκφράζουν άλλα ζώδια από το δικό σας. Κι αυτό για λόγους που είναι δύσκολο να εξηγηθούν εδώ τώρα αναλυτικά και έχουν να κάνουν με τι ενεργοποιείται στο χάρτη σας κατά καιρούς από διελεύσεις, προόδους, κλπ.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
13-03-2008, 11:58 AM #10
αυτό τώρα κάπου δεν μου κολλάει
αν καθίσω να διαβάσω όλα τα ζώδια, θα δώσω σημασία σε αυτό που λέει ότι θα πάνε καλά τα πράγματα, θα μου πεις εντάξει αυτό κάνει καλό και στην ψυχολογία μας κάποιες φορές, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται στην πραγματικότητα.........
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.