s
Συναστρία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

Συναστρία

Καλησπερα!
    Θα ήθελα αν μπορούσατε να ρίξετε μια ματιά στη συναστρία ανάμεσα σε μένα (23 Σεπτεμβρίου ΄85 07:15 το πρωί) και ενος ατόμου που με εναδιαφέρει (12 οκτωβρίου του 1968, 03:30 το πρωί νομίζω είχε ωροσκόπο παρθένο, ), αν υπάρχουν κάποια σημαντικά σημεία...νομίζω ότι οι κρίσιμες μοίρες δηλώνουν ιδιαίτερες ευαισθησίες όπως ο ερμής σε κρίσιμη μοίρα που βρίσκεται και στου δύο΄....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όνομα:
    cancerian

Re: Συναστρία

Quote Originally Posted by xrin2309 View Post
    Καλησπερα!
    Θα ήθελα αν μπορούσατε να ρίξετε μια ματιά στη συναστρία ανάμεσα σε μένα (23 Σεπτεμβρίου ΄85 07:15 το πρωί) και ενος ατόμου που με εναδιαφέρει (12 οκτωβρίου του 1968, 03:30 το πρωί νομίζω είχε ωροσκόπο παρθένο, ), αν υπάρχουν κάποια σημαντικά σημεία...νομίζω ότι οι κρίσιμες μοίρες δηλώνουν ιδιαίτερες ευαισθησίες όπως ο ερμής σε κρίσιμη μοίρα που βρίσκεται και στου δύο΄....

θα το κοιταξω ... Αθηνα και οι δυο ?

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by xrin2309 View Post
    Καλησπερα!

Αυτό που μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση μετα από την αναλυση που εκανα είναι ότι και οι δυο προτειματε αυτή η μεταξυ σας σχεση να μεινει μυστικη και ειδικοτερα από την πλευρα του αντρα. Απλως εσυ συμφωνεις μαζι του. Θα σου τονισω λιγο τα αρνητικα σε σχεση με εσενα και αυτόν. Αρχικα υπαρχει ένα προβλημα στην επικοινωνεια το οποιο το προκαλεις εσυ με το να κρατας τα φυλλα σου κλειστα ή ακομα να μην ανοιγεσαι αρκετα. Ο ανδρας αυτος δεν χαιρεται ακριβως μιας και εσυ εισαι αρκετα ψυχρη ως χαρακτηρας.

Και οι δυο εκφραζεται την προσωπικοτητα σας ευκολοτερα όταν και οι δυο είστε παρων. Ο ενας λαμπει το ΕΓΩ του αλλου όταν εισαστε κοντα. Αλλα με μεγαλη επιφυλακτικοτητα θα ελεγα πως εσυ τον κανεις να σκεφτεται λιγο παραπανω.. να μην είναι τοσο παρορμητικος.

Αυτος ο ανδρας μηπως εχει ερθει από το εξωτερικο ????ή η μαμα του ειναι απο το εξωτερικο ? ( θα ηθελα να απαντησεις σε αυτό αν είναι δυνατον.) Μπορει ευκολα να σε οφελεισει οικονομικα αλλα να προσεχεις γιατι αυτό θα εχει αντίκτυπο. Είναι λιγο κτητικος ως αποτελεσμα του δινω. Δλδ θα δωσω μονο αν θα παρω..

Το δικο σου εγω προκαλει συνεχεια το συναισθημα του και συχνα ο ενας εκνευριζει τον άλλο συναισθηματικα. Εσυ μαγευεσαι από την πρωτοτυπια του και μπορεις ακομα και να επεκταθεις συναισηματικα μεσω αυτου του ανθρωπου. Ειμαι σιγουρος ότι μπορει να σε μεταμορφωσει θετικα προς το καλυτερο ….

Αυτά με λιγα λογια , παντως δεν μπορω να κατανοησω την μυστικοτητα αυτης της σχεσης . πιστευω πως η σχεση αυτή ( χωρις να ειμαι απολυτος ) είναι μια καθημερινη σχεση , εννοωντας ότι δεν βρηκα στοιχεια τα οποια να σας δενουν δυνατα !!!
    Θα ηθελα να απαντησεις στην παραπανω ερωτηση αν είναι δυνατον !!!!
    :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    cancerian

Αγαπημενη

απλα μια ερμηνεια εκανα χαλαρωσε .....

Το θεμα του εξωτερικου το αναφερω επειδη η σεληνη του βρισκεται στον 9ο δικο σου οικο. Για αυτο ανεφερα οτι ισως η μαμα του να ειναι απο το εξωτερικο η ισως η σχεση σας να ειναι σε αποσταση.
    Αλλωστε εσυ ξερεις την κατασταση καλυτερα απο εμενα

Ηταν μια απλη ερμηνεια και τιποτα αλλο

Μηπως με εχεις μπερδεψει με τον Χορταρεα ????? :blink::blink::blink::blink:

ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
    ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΠΝΟΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ
    ΜΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΕΚΠΟΝΟΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

:embarrest

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)