- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 74
Thread: Μεθυστικη γενεθλια πανσεληνος !
-
12-03-2008, 06:28 PM #21
Re: Μεθυστικη γενεθλια πανσεληνος !
σας ευχαριστω και τους δυο οντως παντρευτηκα στα 16 και πιστευω οτι υπηρξα καλη μητερα και υπευθηνη και τα βασανα ερχονταν απο την ανεμελια και ανευθηνοτητα του συζιγου. ο ηλιος του ειναι στους διδυμους σχεδον σε συνοδο με την σεληνη μου.επισης να σας πω οτι μαθαμε και παθαμε πολλα ειμασταν ομως μια γροθια.ξεχασα να σας πω οτι και ο συζηγος ηταν 17 ετων .γεννημενος 24\5\1963 πειραιας .ωρα δεν γνωριζω.σας ευχαριστω.[οντως το τριγωνο μου ειναι ο φυλακας αγγελος μου]
-
12-03-2008, 06:34 PM #22
-
12-03-2008, 06:50 PM #23
ναι αγαπητοι μου φιλοι παμε μπροστα παντα .ευχαριστω θερμα [ειμαι πολυ αισιοδοξο ατομο και παντα με το χαμογελο]τοξοτινα γαρ
-
12-03-2008, 07:25 PM #24
φυσικα και με βοηθεισατε οντως στην ζωη μου ηθελα ασφαλεια σταθεροτητα αλλα ειχα λαμβανα συναισθηματικη αναςφαλεια καθημερινα οπως πολυ σωστα ειπες αγαπητε φιλε .μια απορια γιατι εγραψες οτι ο πωσειδωνας κυβερναει την σεληνη μου;τον εχω στον 1 οικο ςε παρακαλω θερμα αν εχεις χρονο να μου απαντησεις
-
12-03-2008, 07:42 PM #25
Φιλη μου συγνωμη , εκανα λαθος …..
Η ερμηνεία σχετικα με τον Ποσειδωνα και τον Κρονο ειναι λαθος. Αυτο γιατι μια σεληνη στους διδύμους κυβερνάται απο τον Ερμη και οχι απο τον Ποσειδωνα !… συγνωμη … :embarrest:embarrest:embarrest
Λοιπον η επικοινωνιακη σου σεληνη στους διδυμους κρατα πολλα μυστικα και δεν ειναι τοσο επικοινωνιακη οσο θελει. Κρατα σκεψεις για τον εαυτο της οσον αφορα τους αλλους ! Κυβερνατε απο τον ερμη στον τοξοτη στον 2ο οικο και αυτο της δινει μια ξενοιαστη και αισιοδοξη χροια … εντοπισμενος στον 2ο ειναι αρκετα γονιμος ερμης με αποτελεσμα την εδραιωση ορισμενων ιδεων !!!
-
12-03-2008, 07:46 PM #26
To ότι ο Ερμής ως κυβερνήτης του 8ου οίκου είναι στον Τοξότη στο 2ο οίκο μπορεί να είναι και η γέφυρα που θα ενώσει τους δύο οίκους και θα συνθέσει την αντίθεση Ήλιου - Σελήνης.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
12-03-2008, 07:55 PM #27
αγαπητε μου φιλε οπως τα λες ειναι .θελω να ξερεις οτι ειμαι πολυ καλα τα τελευταια χρονια ιςως ο γαμος μου ηταν καρμικος αν μου επιτρεπετε και απο την σχεση αυτη 29 χρονια μεσα απο πονο και χαρες γιναμε καλητεροι ανθρωποι και γονεις.σε ευχαριστω που μου αφιερωσες τον χρονο σου
-
12-03-2008, 08:00 PM #28
-
12-03-2008, 08:02 PM #29
κυ ριε παπαδολια ο ερμης ηταν πραγματι η γεφυρα [ο γλυκος και τρυφερος λογος μου ] που εστρωνε και ισοροπουσε ποσο με νιωθετε με τις εξηγειςεις σας
-
12-03-2008, 10:56 PM #30
Kι εγω με τα λιγα που γνωριζω, θα έλεγα οτι ειναι υπεροχη η σεληνη στους διδυμους,κι ας ειναι στον 8ο οικο. Ειναι επικοινωνιακή, αερατη, και δίνει μια όμορφη και καπως εφηβικη εμφανιση. Ο 8ος οικος ισως σε κανει να "εννοείς " κατι άλλο πισω απο αυτο που λες και να προσδιδει μια γοητεια στον καθημερινο σου λογο. Ισως να χτίζει τα "πικάντικα" ερωτικα γουστα μεσα στον 8ο οικο και να σε κανει να μην χανεις ποτε το χιουμορ σου. Ο τοξοτης παλι, σε σωζει, σε επιμορφωνει και σου δίνει κουραγιο και δυναμη να ξεκινάς απο το τίποτε. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι εχεις εντονο βλεμμα και δεν περνας απαρατήρητη ως γυναικα.
Όσο για το ...διδυμακι σου, υπομονη. Τα παιδία παίζει και να εισαι ευτυχής που υπαρχει ένα "παιδί" μεσα στο συζυγο σου!!!
P.S. Δεν ειμαι επαγγελματίας. Απλα διαισθανθηκα καπως ετσι την ερμηνεια αυτη..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.