s
Φυγη προς αναλυση - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 30
    Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Φυγη προς αναλυση

Σε γενικές γραμμές η άποψη μου...

Δεν νομίζω ότι η έλλειψη φωτιάς οδηγεί σε φυγή, μάλλον θα υποστήριζα το αντίθετο , όπου σε περιπτωση πλεοναζουσας φωτιάς για παραδειγμα η φυγή θα είχε το κίνητρο του "ενθουσιασμού"της νεας αρχής(κριος),νέας ιδέας/δημιουργίας(λέων) ,νέας φιλοσοφιας ζωής/περιπετειας(Τοξότης) που θα ηθελε να ακολουθησει το άτομο:unsure:

Θεωρώ ότι το πολύ νερό,ή ενδεχομένως η έλλειψη γής και σταθερών, σε συνδυασμό με πλεονάζοντα μεταβλητά θα μπορούσε να δώσει τάσεις φυγής.Αυτο σε πολύ γενικές γραμμές ομως.

Επίσης ο Ουρανός δίνει τάση για αυτονομία και ανεξαρτησία που σε σκληρές όψεις μπορει να οδηγει το ατομο να διαλύει οτι έχει θεωρώντας οτι μονο ετσι μπορεί να διατηρησει την αυτονομία του. Ο Ποσειδώνας προκαλεί σε σκληρές όψεις παλι την τάση να αποφευγουμε την πραγματικότητα και να πλάθουμε μια αλλη που μας αρέσει περισσότερο(να φανταζόμαστε ή να χρησιμοποιούμε ουσίες για να ξεφύγουμε).
    Τέλος ο Πλούτωνας μπορεί να δημιουργήσει τάση φυγής με την έννοια να φύγει το ατομο απο εκει που "φανταζεται" οτι καταπιέζεται.

Θα συμφωνήσω με την πρόταση περί Κρόνου, που θεωρώ οτι παίζει τον ρόλο να περιορίζει το ατομο και να το "αναγκαζει" να αντιμετωπισει την πραγματικότητα κατι που συχνά διαπιστωνω συμβαίνει και στο προσωπικό μου ωροσκόπιο.

:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Σε γενικές γραμμές η άποψη μου...

Δεν νομίζω ότι η έλλειψη φωτιάς οδηγεί σε φυγή, μάλλον θα υποστήριζα το αντίθετο , όπου σε περιπτωση πλεοναζουσας φωτιάς για παραδειγμα η φυγή θα είχε το κίνητρο του "ενθουσιασμού"της νεας αρχής(κριος),νέας ιδέας/δημιουργίας(λέων) ,νέας φιλοσοφιας ζωής/περιπετειας(Τοξότης) που θα ηθελε να ακολουθησει το άτομο:unsure:

Θεωρώ ότι το πολύ νερό,ή ενδεχομένως η έλλειψη γής και σταθερών, σε συνδυασμό με πλεονάζοντα μεταβλητά θα μπορούσε να δώσει τάσεις φυγής.Αυτο σε πολύ γενικές γραμμές ομως.

Επίσης ο Ουρανός δίνει τάση για αυτονομία και ανεξαρτησία που σε σκληρές όψεις μπορει να οδηγει το ατομο να διαλύει οτι έχει θεωρώντας οτι μονο ετσι μπορεί να διατηρησει την αυτονομία του. Ο Ποσειδώνας προκαλεί σε σκληρές όψεις παλι την τάση να αποφευγουμε την πραγματικότητα και να πλάθουμε μια αλλη που μας αρέσει περισσότερο(να φανταζόμαστε ή να χρησιμοποιούμε ουσίες για να ξεφύγουμε).
    Τέλος ο Πλούτωνας μπορεί να δημιουργήσει τάση φυγής με την έννοια να φύγει το ατομο απο εκει που "φανταζεται" οτι καταπιέζεται.

Θα συμφωνήσω με την πρόταση περί Κρόνου, που θεωρώ οτι παίζει τον ρόλο να περιορίζει το ατομο και να το "αναγκαζει" να αντιμετωπισει την πραγματικότητα κατι που συχνά διαπιστωνω συμβαίνει και στο προσωπικό μου ωροσκόπιο.

:bigsmile:
    Δεν αναφερομουν στο θεμα φυγης..λεγοντας την ελλειψη φωτιας...απλα απο εκει θεωρω οτι μπορεις να βγαλεις καποια πρωτα συμπερασματα..υποθετω...

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Παραθέτω τον εξής χάρτη που είναι σχετικός με το θέμα:
    Attachment 456
    Να επιβεβαιώσω αρκετά απ'τα γραφόμενα του φίλου cancerian μ'αυτό το παράδειγμα χάρτη.Ελπίζω να τον έστειλα σωστα ώστε να μπορείτε να τον δείτε.Είναι ατόμου με έντονες τάσεις φυγής και εξαρτήσεις.

Έντονη κίνηση στον 12ο και 1ο.Ακμή 12ου Υδροχόο και Ωροσκόπο στους Ιχθείς.
    Σελήνη υδροχόο = εύκολο ξεστράτημα,
    Ήλιος υδροχόος = ανάγκη να τα καταφέρεις μόνος σου,
    Ερμής Ιχθείς και 12ος = Ονειροπόλος και "φευγάτος" τρόπος σκέψης
    Αφροδίτη Ιχθείς = Ιδανικά "τρελά" στον έρωτα
    Χείρωνας συνοδος Κρόνου στον 1ο = τραύμα νωρίς στην ζωή,που φέρνει ανασφάλειες,περιορισμούς και δυσκολίες όσον αφορά την εκφραση του Εγώ σε αντιθεση με πλουτωνα,ουρανο,βέρτεξ στον 7ο αλλά και τις στενότερες σχέσεις τις οποιες χαρακτηρίζουν "πλουτώνιες" και "ουράνιες" συμπεριφορές με μοιραία κατάληξη.
    Ο Ν.Δ. στον Σκορπιό = στην τωρινή ζωή νιώθει άνετα σε ότι εκφράζει έντονα πάθη ( χαμηλοδονητικά αισθήματα ).Οι εξαρτήσεις είναι ένα απ'αυτά!Ο Β.Δ. τον καλεί να προσπαθήσει να φύγει απο εκεί...
    Ο Αρης σε αδυναμία στον Ζυγό τετράγωνο Δία,τετράγωνο Σελήνη δεν τον βοηθάνε όμως να είναι ιδιαίτερα μαχητικός.
    Ήλιος τετράγωνο Ποσειδώνα = επιρρεπής σε καταχρήσεις και τάσεις φυγής
    Μεσουράνημα σύνοδος ασρεροειδή βάκχου ( δείχνει ροπή σε εξαρτήσεις )στόν Τοξότη και στον 9ο ( αυξάνει,επεκτίνει) = υπερβολή στην καλοπέραση

Πολύ ωραίο το άρθρο cancerian! κ εγώ έχω πολύ έντονες τάσεις φυγής κυρίως στις προσωπικές μου σχέσεις κ συμφωνώ απόλυτα με την aries engineer ότι δεν αξίζει να το ψάχνει κανείς πολύ, δεν βγαίνει κανένα νόημα δηλαδή αν κ αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η φυγή γίνεται ανώδυνα ή αναίσθητα. κ πληγώνεσαι κ σου μένουν πράγματα πίσω αλλά δεν πιστεύω ότι μια ανάλυση του τι και πώς μπορεί να προσφέρει τίποτα, εκτός του ότι μπορεί να γίνει απίστευτα ψυχοφθόρα γιατί αναζητάς απαντήσεις στα αναπάντητα, δηλαδή όταν κάτι σε ενοχλεί πρέπει απλά να τελειώνει αλλιώς πολύ σύντομα θα γίνει βασανιστικό και για τους δυο.
    και αστρολογικά τώρα είμαι υδροχόος με ωροσκόπο καρκίνο, ο ουρανός μου κάνει στενά τετράγωνα με ήλιο και αφροδίτη σε οίκους σχέσεων (5ο, 8ο) ενώ ο ποσειδώνας είναι πολύ φιλικός μαζί μου, κάνει εξάγωνα και με τους δύο προσωπικούς στους ίδιους ακριβώς οίκους. εκτός αυτών όμως εγώ πάντα πίστευα ότι αυτή την τάση μου την ενισχύει κυρίως ο άρης στον πρώτο μου οίκο σε σύνοδο στενή με τον ωροσκόπο. αλλά είπατε πριν ότι η φωτιά δεν έχει κ πολλή σχέση με αυτα, δεν ξέρω, ίσως κάνω λάθος, θα το ξανασκεφτώ..:unsure:

Όνομα:
    Ράνια

Cancerian στην αναλυσή σου έχεις πέσει μέσα σε όλα!
    Perfect
    Ευχαριστώ για την οπτική σου!
    Το τραγουδάκι της Πρωτοψάλτη του πάει, αλλα δεν νομίζω να είναι σπίτι...:w00t:

Όνομα:
    cancerian

Cancerian στην αναλυσή σου έχεις πέσει μέσα σε όλα!
    Perfect
    Ευχαριστώ για την οπτική σου!
    Το τραγουδάκι της Πρωτοψάλτη του πάει, αλλα δεν νομίζω να είναι σπίτι...:w00t:
    χαχαχαχααχαχαχα :bigsmile::bigsmile::bigsmile: Εισαι υπεροχη !!!!!! :toung:

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by lizy View Post
    Πολύ ωραίο το άρθρο cancerian! κ εγώ έχω πολύ έντονες τάσεις φυγής κυρίως στις προσωπικές μου σχέσεις κ συμφωνώ απόλυτα με την aries engineer ότι δεν αξίζει να το ψάχνει κανείς πολύ, δεν βγαίνει κανένα νόημα δηλαδή αν κ αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η φυγή γίνεται ανώδυνα ή αναίσθητα. κ πληγώνεσαι κ σου μένουν πράγματα πίσω αλλά δεν πιστεύω ότι μια ανάλυση του τι και πώς μπορεί να προσφέρει τίποτα, εκτός του ότι μπορεί να γίνει απίστευτα ψυχοφθόρα γιατί αναζητάς απαντήσεις στα αναπάντητα, δηλαδή όταν κάτι σε ενοχλεί πρέπει απλά να τελειώνει αλλιώς πολύ σύντομα θα γίνει βασανιστικό και για τους δυο.
    και αστρολογικά τώρα είμαι υδροχόος με ωροσκόπο καρκίνο, ο ουρανός μου κάνει στενά τετράγωνα με ήλιο και αφροδίτη σε οίκους σχέσεων (5ο, 8ο) ενώ ο ποσειδώνας είναι πολύ φιλικός μαζί μου, κάνει εξάγωνα και με τους δύο προσωπικούς στους ίδιους ακριβώς οίκους. εκτός αυτών όμως εγώ πάντα πίστευα ότι αυτή την τάση μου την ενισχύει κυρίως ο άρης στον πρώτο μου οίκο σε σύνοδο στενή με τον ωροσκόπο. αλλά είπατε πριν ότι η φωτιά δεν έχει κ πολλή σχέση με αυτα, δεν ξέρω, ίσως κάνω λάθος, θα το ξανασκεφτώ..:unsure:
    Γινεται και το εξης , η θετικη πλευρα της φυγης ισως να ειναι η διεξοδος μεσα απο την τεχνη ... Με βαση αυτα που ειπες εισαι ενεργητικο ατομο και αφου ο Ποσειδωνας κανει ευκολες γωνιες τοτε καθολου απιθανο να εκδηλωσεις καλλιτεχνικες ανησυχιες ( εαν δεν εχεις ηδη εκδηλωσει ) Ρομαντικη φυση .... με ξεσπασματα !!!!! :embarrest

Όνομα:
    Γεωργία

Καταρχάς cancerian συγχαρητήρια για το εξαίσιο άρθρο που μας παράθεσες, και πραγματικά η συμμετοχή σου στο φόρουμ,μας βοηθά πάρα πολύ.
    Θα ήθελα να πω και εγώ την προσωπική μου άποψη και εμπειρία περί φυγής.Έχοντας ωροσκόπο ιχθύ νιώθω κάποιες φορές τάσεις φυγής από την πραγματικότητα.Και όμως πάντα κάτι με σταματά.Κάτι με προσγειώνει στην πραγματικότητα.Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.Βλέπω και άλλα άτομα με επιρροή από ιχθείς και πάρα πολλές φορές είναι στον κόσμο τον δικό τους.Εγώ ουσιαστικά απαγορέυω στον εαυτό μου την φυγή,είτε την μεταφορική είτε την πραγματική.Θεωρώ πως ελάχιστες φορές φέρνει καλά αποτελέσματα γιατί γίνεται συνήθως εν βρασμώ ψυχής.Πιστεύω πως είναι καλύτερα τα πράγματα να τα αντιμετωπίζουμε όπως είναι.Η αλήθεια και το λάδι όπως λέει μία παροιμία πάντα πάνε πάνω! Έχει ενδιαφέρον η ιδέα περί αστρολογικής ανάλυσης της φυγής.Εγώ θα την ταύτιζα περισσότερο με επιρροές Ουρανού,γιατί συνήθως έρχεται ξαφνικά και δεν μπορούμε να την ελέγξουμε!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Καταρχάς cancerian
    .Εγώ ουσιαστικά απαγορέυω στον εαυτό μου την φυγή,είτε την μεταφορική είτε την πραγματική.
    Tι οψεις κάνει ο Κρόνος σου με Ηλιο, με Ποσειδώνα ,μεΩροσκόπο;

Όνομα:
    Γεωργία

Tι οψεις κάνει ο Κρόνος σου με Ηλιο, με Ποσειδώνα ,μεΩροσκόπο;
    Έχει κάποιο πρόβλημα το πρόγραμμα που έχω και δεν είμαι σίγουρη.Αν θυμάμαι καλά,ο Ήλιος με Κρόνο δεν κάνουν όψη..Νομίζω πως έχω ένα τετράγωνο ωροσκόπου στους ιχθείς με Κρόνο στον Τοξότη.Παίζει ρόλο αυτο;;:blink:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)