s
Μεθυστικη γενεθλια πανσεληνος ! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 74

Re: Μεθυστικη γενεθλια πανσεληνος !

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Θα ηθελα αν ειναι δυνατον να μοιρασετε την γνωση σας μαζι μου σχετικα με την αποκωδικοποιηση της οψης Ηλιος Αντιθεση Σεληνη ... Για να κανω τα στοιχεια της οψης ποιο συγκεκριμενα να αναφερω τα εξης :

Ηλιος στον καρκινο (στον 8ο οικο ) ( με τριγωνο Πλουτωνα στον 12ο , και αντιθεση Ποσειδωνα στον 2ο )

Σεληνη στον Αιγοκερω (στον 2ο οικο) (με εξαγωνο Πλουτωνα στον 12ο , συνοδος Ποσειδωνα στον 2ο)

Ειναι λιγο περιεργη και δυσκολη οψη το κατανοω, αλλα δεν εχω καταφερει να την αποσαφυνησω. και πιστευω οτι θα ηταν κουταμαρα να την αποσαφυνησω ως μια απλη οψη χωρις να λαβω μερος και τα λοιπα στοιχεια.

Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων !!:embarrest
    Το μόνο που θα σου έλεγα είναι να λαμβάνεις περισσότερο ασβεστιο.
    Νομίζω πως η σελήνη στον Αιγοκερω, όπως και ηλιος/ωροσκόπος δίνουν εμφαση στο σκελετό (κρονος=στήριγμα)

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by dominia77 View Post
    Νομίζω πως η σελήνη στον Αιγοκερω, όπως και ηλιος/ωροσκόπος δίνουν εμφαση στο σκελετό (κρονος=στήριγμα)
    Η Σελήνη σχετίζεται με τις διατροφικές συνήθειες.Η κράση νομίζω περισσότερο με τον Ωροσκόπο.Τον οποιό εχει στον Σκορπιό και Ηλιο στον Καρκίνο,όχι στον Αιγόκερω...:sorry:

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by dominia77 View Post
    Σε ευχαριστω για το ΤΙΡ φιλη :embarrest

Όνομα:
    Βασίλης

Η αντίθεση Ήλιου Σελήνης πιστεύω έχει να κάνει με το αρχέτυπο των συζύγων. Όντας αντίθεση κάνει εμφανή στην ψυχή αυτού που την έχει την αντίθεση του αρσενικού με το θηλυκό αρχέτυπο. Μέσω της αντίθεσης αναζητείται η σύνθεση. Ψυχολογικά ο άνθρωπος μπορεί για μεγάλο μέρος της ζωής του - όπως και σε κάθε αντίθεση - να ταλαντεύεται μεταξύ των δύο προτύπων και να μην μπορεί να αποφασίσει με ποιο θα ταυτιστεί (η ταύτιση με την ψυχολογική έννοια της επιλογής του ρόλου που θα ακολουθήσει στη ζωή, θα ταυτιστεί με τη μάνα ή τον πατέρα; )

Μέσα από την αντίθεση αυτή ο άνθρωπος γνωρίζει και τις δύο πλευρές του νομίσματος και το κέρδος είναι η μαθητεία στην ανοχή και στο διαφορετικό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η μάνα ως σύμβολο δείχνει φιλόδοξη να έχει το καλύτερο. Το καλύτερο σπίτι, τα καλύτερα αγαθά, τα πιο καθωσπρέπει. Σελήνη σε οίκο που είναι σε έξαρση, στον Αιγόκερω, ενδεχομένως και κυβερνήτης του όγδοου οίκου, αν η ακμή είναι στον Καρκίνο. Ο Ήλιος στον Καρκίνο στον όγδοο είναι ο Ήλιος της αποταμίευσης των μυστικών στην οικογένεια, μίας τάσης "να μη τα λέμε στη μαμά όλα".

Στο άτομο που έχει αυτές τις όψεις ενδεχομένως θα είναι εμφανής η συνήθεια αφενός να προσπαθεί να έχει οικονομικές εφεδρείες και δυνατότητες μέσω αποταμίευσης ή επενδύσεων και από την άλλη αυτά να τα μετατρέπει σε εισοδήματα status. Η μετατροπή μπορεί να γίνεται και μέσω μίας γυναίκας που θα έχει τέτοιου είδους απαιτήσεις, ανάλογα με το ρόλο που θα επιλέξει το άτομο για την ταύτιση (θα ταυτιστεί με τον Ήλιο ή τη Σελήνη; ) Αν και η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω, επειδή είναι στο 2ο οίκο σε έξαρση από πλευράς οίκου, επειδή το άτομο είναι Καρκίνος και αν η ακμή του όγδοου οίκου είναι όντως στον Καρκίνο, πιστεύω θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο άτομο. Γενικά οι Καρκίνοι έχουν την τάση να δείχνουν πολύ από τη Σελήνη τους και να ταυτίζονται αρκετά με αυτή...

ΥΓ: Χαίρομαι που βλέπω νέο αίμα και συμμετοχή στο Brainstorming των ερμηνειών...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Η αντίθεση Ήλιου Σελήνης πιστεύω έχει να κάνει με το αρχέτυπο των συζύγων. Όντας αντίθεση κάνει εμφανή στην ψυχή αυτού που την έχει την αντίθεση του αρσενικού με το θηλυκό αρχέτυπο. Μέσω της αντίθεσης αναζητείται η σύνθεση. Ψυχολογικά ο άνθρωπος μπορεί για μεγάλο μέρος της ζωής του - όπως και σε κάθε αντίθεση - να ταλαντεύεται μεταξύ των δύο προτύπων και να μην μπορεί να αποφασίσει με ποιο θα ταυτιστεί (η ταύτιση με την ψυχολογική έννοια της επιλογής του ρόλου που θα ακολουθήσει στη ζωή, θα ταυτιστεί με τη μάνα ή τον πατέρα; )

Μέσα από την αντίθεση αυτή ο άνθρωπος γνωρίζει και τις δύο πλευρές του νομίσματος και το κέρδος είναι η μαθητεία στην ανοχή και στο διαφορετικό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η μάνα ως σύμβολο δείχνει φιλόδοξη να έχει το καλύτερο. Το καλύτερο σπίτι, τα καλύτερα αγαθά, τα πιο καθωσπρέπει. Σελήνη σε οίκο που είναι σε έξαρση, στον Αιγόκερω, ενδεχομένως και κυβερνήτης του όγδοου οίκου, αν η ακμή είναι στον Καρκίνο. Ο Ήλιος στον Καρκίνο στον όγδοο είναι ο Ήλιος της αποταμίευσης των μυστικών στην οικογένεια, μίας τάσης "να μη τα λέμε στη μαμά όλα".

Στο άτομο που έχει αυτές τις όψεις ενδεχομένως θα είναι εμφανής η συνήθεια αφενός να προσπαθεί να έχει οικονομικές εφεδρείες και δυνατότητες μέσω αποταμίευσης ή επενδύσεων και από την άλλη αυτά να τα μετατρέπει σε εισοδήματα status. Η μετατροπή μπορεί να γίνεται και μέσω μίας γυναίκας που θα έχει τέτοιου είδους απαιτήσεις, ανάλογα με το ρόλο που θα επιλέξει το άτομο για την ταύτιση (θα ταυτιστεί με τον Ήλιο ή τη Σελήνη; ) Αν και η Σελήνη είναι στον Αιγόκερω, επειδή είναι στο 2ο οίκο σε έξαρση από πλευράς οίκου, επειδή το άτομο είναι Καρκίνος και αν η ακμή του όγδοου οίκου είναι όντως στον Καρκίνο, πιστεύω θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο άτομο. Γενικά οι Καρκίνοι έχουν την τάση να δείχνουν πολύ από τη Σελήνη τους και να ταυτίζονται αρκετά με αυτή...

ΥΓ: Χαίρομαι που βλέπω νέο αίμα και συμμετοχή στο Brainstorming των ερμηνειών...
    Πολυ καλο σας ευχαριστω πολυ ! :embarrest:embarrest

Όνομα:
    Δεσποινα

αν εχετε χρονο και μπορειτε να μου πειτε εχω και εγω αντιθεση ηλιου και σεληνης ηλιο στον τοξοτη 20ς οικος σεληνη στους δυδιμους στον 8 οικο ,απολυ σκληρα περασα αλλα χαρη στον αισιοδοξο τοξοτη μου και στην αερινη σεληνη μου στεκομαι γερα και συνχρονος αντιστεκομαι σε οτι περασα και σε οτι θα περασω ακομα.παρακαλω πειτε μου λιγα πραγματα για την αντιθεση μου.1\12\1963 4.20 ξημερωμα ξανθη.ευχαριστω εκ των προτερων

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ_ΚΟΥΚΙ View Post
    αν εχετε χρονο και μπορειτε να μου πειτε εχω και εγω αντιθεση ηλιου και σεληνης ηλιο στον τοξοτη 20ς οικος σεληνη στους δυδιμους στον 8 οικο ,απολυ σκληρα περασα αλλα χαρη στον αισιοδοξο τοξοτη μου και στην αερινη σεληνη μου στεκομαι γερα και συνχρονος αντιστεκομαι σε οτι περασα και σε οτι θα περασω ακομα.παρακαλω πειτε μου λιγα πραγματα για την αντιθεση μου.1\12\1963 4.20 ξημερωμα ξανθη.ευχαριστω εκ των προτερων
    Σε σας τα ζώδια κι οίκοι διαφέρουν, οπότε τα δύο πρότυπα που καλείστε να επιλέξετε / συμβιβάσετε είναι διαφορετικά. Αυτή είναι η διαφορά. Ο Ήλιος ενδιαφέρεται πάλι για τα υλικά αλλά με μία χροιά Τοξότη. Θέλει το lifestyle ντύσιμο, το καλό αυτοκίνητο, κλπ. Η Σελήνη πάλι στον όγδοο στους Διδύμους είναι λίγο πονηρή και βασίζεται λίγο στα τρυκ για να κρύβει τα μυστικά της.

Οι θέσεις σας ωστόσο είναι λίγο διαφορετικές από αυτές του Cancerian γιατί οι οίκοι που δραστηριοποιούνται είναι λίγο πιο δύσκολοι. Ο Ήλιος στο 2ο οίκο είναι λίγο περιορισμένος μόνο σε οικονομικά, στα αντικείμενα του, κλπ, δεν ανοίγεται στη γκάμα δημιουργικότητας που θα ήθελε ενδεχομένως κι ο ίδιος ο Τοξότης. Η Σελήνη πάλι στον όγδοο είναι λίγο στριμωγμένη με μυστικά και βασανίζεται. Δεν είναι πολύ ανθεκτική. Τα βάσανα σας ίσως έρχονται από κει κι η αισιοδοξία σας από μικρές ευκαιριακές αποδράσεις απολαύσεων. Η βασανισμένη μάνα που κρατά τα μυστικά κι ο πατέρας που δε συμπάσχει και προτιμά να ζει αισιόδοξα με απλές απολαύσεις ίσως είναι η αντίθεση που βιώνετε...

Αυτές οι ερμηνείες πάντως είναι υποκειμενικές και με βάση τα βιώματα που έχει καθένας από μας. Καλό είναι να ακούσετε και άλλες απόψεις πριν καταλήξετε κάπου.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Επιτρεψε μου να κανω και εγω μια προσπαθεια να σε "αναλυσω":bigsmile::bigsmile:
    Εχεις ενα πολυ καλο τριγωνο Ηλιου με Δια το οποιο εχω ακουσει θεωρειται αρκετα τυχερο..Τωρα η Σεληνη στον 8ο ισως σου δημιουργει μια ροπη προς ..εφιαλτες.. το τετραγωνακι Σεληνη Πλουτωνα..ε και λιγο εμμονες μπορει ....Παντως εχεις αρκετα εντονο 2 οικο...λιγο σπάταλη ισως???αλλα μπορεις ανετα να αρχισεις απο το μηδεν:bigsmile::bigsmile:

Μην παιρνεις τοις μετρητοις τα λεγομενα μου..

Όνομα:
    cancerian

Nα προσπαθησω και εγω με την σειρα μου …. Μπας και ριξω λιγο φως στην φιλη μας .
    Ειδα το γενεθλιο σου και αρχιζω την αναλυση.

Ενας ηλιος στον 2ο στο ζωδιο του τοξοτη , ο οποιος ερχεται σε συγκρουση με μια σεληνη στον 8ο οικο στους διδυμους.
    Από ότι καταλαβα για την πανσεληνο σε ένα χαρτη είναι ο συμβολισμος της γενικης επιγνωσης ενός προβληματος. Η πανσεληνος σηματοδωτει την συγκρουση μεταξυ δυο, με γερες βασεις , ιδανικων.
    Ενας ηλιος στον τοξοτη φημιζεται για την εξωστρεφεια του και την αγαπη του για την αισιοδοξια του ακομα και για την δυναμη του να επεκτεινει τον ευατο του προς ολες τις πλευρες. Εντοπισμενος στον δευτερο οικο περνει χροιες Ταυρου δηλαδη αναγκη για ασφαλεια , για την αναγκη να ορισει συνορα στο τι είναι «δικο μου». Η ασφαλεια αυτή εχει να κανει τοσο με το συναισθημα οσο και με το χρημα.
    Η σεληνη στους διδυμους από την άλλη στον 8ο οικο είναι μια κτητικη σεληνη σε ότι εχει να κανει με τα πραγματα των αλλων και όντας στους διδυμους η λεξη κλειδη είναι η συναισθηματικη συναλλαγη. Το καθημερινο παρε δωσε που εχεις συναισθηματικα με τους αλλους.
    Τωρα το προβλημα είναι ότι αυτές οι δυο ιδιοσυγκρασιες ερχονται σε συγκρουση.
    Από την μια διαφυλασεις σαν κερβερος το εσωτερικο σου κομματι και από την άλλη προσπαθεις να το εξωτερικευσεις. Πιστευω ότι αυτή η οψη σε προβληματιζει ως εξης .. θελεις μεν να ορισεις ορια μεταξυ του τι είναι δικο σου και τι όχι αλλα από την άλλη πλευρα μερικα πραγματα τα θελεις μονο δικα σου. Είναι σαν μια αχορταγη αναγκη να θελεις να κανεις κτημα σου κατι που προηγουμένως εθεσες ορια για το τι θα είναι δικο σου και τι όχι.
    Συμβολικα θα ελεγα πως η αντιθεση ηλιου σεληνης είναι σαν να τσακωνεται ο μπαμπας με την μαμα , σαν να προσπαθει ο κάθε ένας να σου προσφερει κατι για να σε παρει με το μερος του, ετσι εσυ μενεις κενη και δεν ξερεις με ποιου το μερος να πας… Εδώ χρειαζεται σφαιρικη εικονα !!!!! γενικη επιγνωση.
    Επειδη η σεληνη σου κυβερναται από τον Ποσειδωνα και συγκρουεται με τον Κρονο , μου φενεται ότι μαλλον το μερος της μαμας εχεις παρει και όχι του μπαμπα….. δηλαδη προτιμάς να κανεις κτημα σου εν καιρο μια «ιδιοκτησια» η οποια δεν σου ανηκει

Ελπιζω να βοηθησα … περιμενω παρατηρησεις !!!!!

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Nα προσπαθησω και εγω με την σειρα μου …. Μπας και ριξω λιγο φως στην φιλη μας .
    Αν μη τι άλλο διεισδυτικός...

Δεν ξέρω αν έχουμε βοηθήσει τη φίλη μας καθόλου...

Αν κάτι από αυτά το νιώθει σα δικό της...

Page 2 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)