s
Ερμηνεία Ήλιου στον 12ο οίκο.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10

Ερμηνεία Ήλιου στον 12ο οίκο.

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Καλημερα σου! Για να προσπαθησω ...... :blink:

Ο ηλιος σε ενα γενεθλιο χαρτη συμβολιζει το συνειδητο μυαλο σου , τον εαυτο σου. Ειναι αυτο που στην ψυχολογια ονομαζουν "εγω". Ενας ηλιος τοποθετημενος στον 12ο οικο κανει αποθεμα ενεργειας, εχει μια ενστικτωδη αναγκη για την απομονωση.Σε αυτον τον ηλιο αρεσει να λειτουργει παρασκηνιακα , πισω απο τα φωτα. Δινει την αναγκη της αυτοθυσιας ( ιχθειες ).Η ευσπλαχνια αυτου του ηλιου τον κανει να να στεκεται μακρυτερα.Δινει μυστικοπαθεια , φιλεσπλαχνια , και επαναλαμβανω μια ταση μοναξιας.
    Ο αρης ειναι ο πλανητης της δρασης , της ενεργειας . Τοποθετημενος στον 10ο οικο του δινει ωθηση για δουλεια και καταξιωση . Η δουλεια σημαινει οτι σε αυτη την θεση θα τα δωσεις ολα για την κοινωνικη καταξιωση. Δειχνει ακομα και μια απομακρυνση του πατερα.
    Ο Διας στον 2ο οικο ειναι ενας δεικτης οπου δινει μεγαλη τυχη στα οικονομικα και καθως ο Διας ειναι πλανητης επεκτασης ισως το επαγγελμα σου να εχει να κανει με αυτο.Πολυ βρισκουν ασφαλεια σε εσενα λογω του αισιοδοξου χαρακτηρα σου..Βεβαια θα πρεπει να προσεχεις ποσο "ανοιχτοχερης" εισαι...
    Η οψη εξαγωνου μεταξυ του ηλιου και του αρη σε κανει ιδιαιτερα ενεργητικο.Ειμαι σιγουρος οτι το επαγγελμα που θα διαλεξεις η αν ηδη κανεις εχει να κανει με τα παρασκηνια. Ξερεις ποτε να χρησιμοποιησεις την ενεργεια σου και ποτε να κανεις συναισθηματικη οικονομια.Χωρις να ειμαι σιγουρος η πατρικη σου φιγουρα πρεπει να ηταν απων. Ακομα και οταν το μυαλο σου ειναι νεκρο απο ιδεες ξερεις να ανταπεξερχεσαι.Να προσεχεις λιγο ομως την υπερβολικη επαρση και την υπερβολικη καταναλωση ενεργειας μιας και ακομα οταν αδυνατεις , προσπαθεις να εισαι μπροστα!
    Το εξαγωνο ηλιου δια σε κανει αρκετα αισιοδοξο ατομο.Ξερεις να δινεις. Να αφηνεις τον εαυτο σου να πηγαινει μακρυτερα.Μερικες φορες μπορει να γινεις τεμπελης αλλα επειδη ο ηλιος σου κανει γωνια με τον αρη , αυτο , σε σωζει απο την απαθεια.Με βαση την τοποθετηση των πλανητων στους εν λογω οικους θα πρεπει να ξεχωριζεις ποτε ειναι η ωρα για απομονωση και ποτε για επεκταση. Πολλες φορες οταν ο Ηλιος ειναι στον 12 οικο τα ατομα αυτα αρεσκονται να δουλευουν νυχτερινες ωρες. ΙΣΩς βρεις ικανοποιηση να δουλευεις μονο τετοιες ωρες.

Εν κατακλιδει πιστευω πως εισαι αρκετα τυχερο ατομο

Ελπιζω φιλε μου να σε βοηθησα αρκετα , βεβαια μια οψη ερμηνευεται με πολλους τροπους .Οσο και αν σου φανει απιστευτο αυτη η ερμηνεια ειναι μιση χωρις τα ζωδια στα οποια ανηκουν οι πλανητες , αλλα ειπα να δοκιμασω!!!!!!! :embarrest:embarrest
    Καθε αλλη ερμηνεια ειναι ευπροσδεκτη ....

Εχεις απολυτο δικιο για τον Ηλιο στο 12...το βραδυ ειναι η καλυτερη μου...:bigsmile::bigsmile:Επισης θελω να περναω οσο απαρατηρητη γινεται..λες αυτο να οφειλεται στο παραπανω?:unsure:

Όνομα:
    cancerian

Re: Οψεις Ηλιου

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Εχεις απολυτο δικιο για τον Ηλιο στο 12...το βραδυ ειναι η καλυτερη μου...:bigsmile::bigsmile:Επισης θελω να περναω οσο απαρατηρητη γινεται..λες αυτο να οφειλεται στο παραπανω?:unsure:

Για να καταλαβεις ...

Δεν θυμαμαι που , ειχα διαβασει μια μελετη ενος διασημου αστρολογου ( sorry δεν συγκρατω ονοματα ) ο οποιος χρειαστηκε να νοσηλευτει . Για να περασει την ωρα του αρχιζε να καταστρωνει τα ωροσκοποια του μονιμου νυχτερινου προσωπικου της πτερυγας του και προς εκπληξη του ανακαλυψε σε μια τρομακτικη πλειοψηφια οτι ειχαν ειτε κυβερνητη του ωροσκοπου τους ειτε τον ηλιο τους στον 12ο ..... :weird::weird::weird::weird:

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Για να καταλαβεις ...

Δεν θυμαμαι που , ειχα διαβασει μια μελετη ενος διασημου αστρολογου ( sorry δεν συγκρατω ονοματα ) ο οποιος χρειαστηκε να νοσηλευτει . Για να περασει την ωρα του αρχιζε να καταστρωνει τα ωροσκοποια του μονιμου νυχτερινου προσωπικου της πτερυγας του και προς εκπληξη του ανακαλυψε σε μια τρομακτικη πλειοψηφια οτι ειχαν ειτε κυβερνητη του ωροσκοπου τους ειτε τον ηλιο τους στον 12ο ..... :weird::weird::weird::weird:

Καριερα "νυχτερινης" νοσοκομας μου προτεινεις εμμεσως πλην σαφως..:toung::toung:....Παντως παλαιοτερα που δεν ειχα δουλεψει την αγοραφοβια μου...ο χειροτερος μου εφιαλτης ηταν να βγαινω πρωι απο το σπιτι:embarrest:embarrest..το βραδυ δεν ειχα τοοσσο μεγαλο προβλημα:unsure::unsure:

Όνομα:
    cancerian

Καριερα "νυχτερινης" νοσοκομας μου προτεινεις εμμεσως πλην σαφως..:toung::toung:....Παντως παλαιοτερα που δεν ειχα δουλεψει την αγοραφοβια μου...ο χειροτερος μου εφιαλτης ηταν να βγαινω πρωι απο το σπιτι:embarrest:embarrest..το βραδυ δεν ειχα τοοσσο μεγαλο προβλημα:unsure::unsure:
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ :bigsmile:
    Σε πληροφορω οτι οι νυχτερινες μεσα σε μια εβδομαδα βγαζουν οτι οι υπολοιποι σε ενα μηνα , anyway το θεμα μου δεν ειναι αυτο ...
    Ειμαστε πολυ εκεινοι οι οποιοι βρισκουν καταφυγιο στο πεπλο της νυχτας , μιας και οι πραξεις μας δεν ειναι τοσο εμφανεις την ημερα ... Υπαρχουν δεικτες νυχτερινης ζωης σε ενα γενεθλιο ωροσκοπιο.

Φεγγαρακι μου λαμπρο φεγγε μου να περπατω
    να πηγαινω στο βουνο
    να μαθαινω γραμματα .... ( το υπολοιπο το ξερεις !!! )

Οπως και να το κανεις η νυχτα εχει αλλη μαγεια !!!!! :blink::embarrest

Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Ερμηνεία Ήλιου στον 12ο οίκο.

Να προσθέσω πως μια και ο 12ος οίκος έχει να κάνει με νοσοκομεία και ιδρύματα προφανώς υπάρχει ακόμα ένας λόγος να επιλεχθεί το ως ανω επάγγελμα

Αν ο Ηλιος επισης εκφράζει τις επιθυμίες μας θα μπορούσαμε επίσης να πούμε οτι...τα άτομα με αυτές τις θέσεις τις κρατάνε μυστικές και δεν δείχνουν έυκολα την πραγματική τους ταυτότητα ή δεν είναι σίγουροι για την πραγματική τους ταυτότητα(Ιχθείς= 12ος= θολό, όχι ξεκάθαρο κτλ ):bigsmile:

:embarrest
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Να προσθέσω πως μια και ο 12ος οίκος έχει να κάνει με νοσοκομεία και ιδρύματα προφανώς υπάρχει ακόμα ένας λόγος να επιλεχθεί το ως ανω επάγγελμα

Αν ο Ηλιος επισης εκφράζει τις επιθυμίες μας θα μπορούσαμε επίσης να πούμε οτι...τα άτομα με αυτές τις θέσεις τις κρατάνε μυστικές και δεν δείχνουν έυκολα την πραγματική τους ταυτότητα ή δεν είναι σίγουροι για την πραγματική τους ταυτότητα(Ιχθείς= 12ος= θολό, όχι ξεκάθαρο κτλ ):bigsmile:

:embarrest
    To τελευταιο περι πραγματικης ταυτοτητας ξαναπεστο!!!!!!:nuts::nuts::nuts:

Όνομα:
    Βασίλης

Έχω την αίσθηση ότι ο Ήλιος στο 12ο φωτίζει καμιά φορά και πράγματα που δε θέλουμε να φωτίσουμε, π.χ. τον ψυχισμό μας. Είναι πιστεύω και θέση ψυχοθεραπευτή αλλά φέρνει και πόνο από τα μυστικά που μαθαίνουμε...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Έχω την αίσθηση ότι ο Ήλιος στο 12ο φωτίζει καμιά φορά και πράγματα που δε θέλουμε να φωτίσουμε, π.χ. τον ψυχισμό μας. Είναι πιστεύω και θέση ψυχοθεραπευτή αλλά φέρνει και πόνο από τα μυστικά που μαθαίνουμε...
    Ανοιγει καποιες πορτες δηλαδη που καλο θα ηταν να παραμεναν κλειστες ε?:unsure:

Όνομα:
    Βασίλης

Ανοιγει καποιες πορτες δηλαδη που καλο θα ηταν να παραμεναν κλειστες ε?:unsure:
    Κάπως έτσι... ποιος θέλει φως στην ντουλάπα με τα μυστικά;
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Κάπως έτσι... ποιος θέλει φως στην ντουλάπα με τα μυστικά;

Εγώ Εγώ!!:toung:

(¶σε που και να μη θέλεις..προβολέας πέφτει..όχι απλά φως!)
    Ίσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)