- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: ερωτηση
-
12-03-2008, 02:10 PM #1
ερωτηση
Εχω μια απορια.Πως γινεται ,ενω ο κρονος μου βρισκεται λιγο πριν τον ωροσκοπο μου,στο προγραμμα μου βγαινει στον πρωτο και οχι στον δωδεκατο οικο? Δηλαδη,κρονος 6.31 μοιρες και ωροσκοπος 9.26 μοιρες,στους διδυμους.Κανονικα ,ο κρονος,δεν ειναι στον δωδεκατο?
-
12-03-2008, 02:17 PM #2
Re: ερωτηση
Θα σου δωσω μια απλη λυση για να μην τρελενεσαι !
Ο Κρονος σου οντως ειναι στον 12ο οικο σου με τα στοιχεια που παραθετεις , επειδη ομως σχηματιζει οψη συνοδου με τον ωροσκοπο σου καλλιστα θα μπορουσε να διαβαστει και ως Κρονος στον 1ο. Αυτο οφειλεται στην συνοδο που κανει με το ΑC ( ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ )... Επειδη ειναι στις τελευταιες μοιρες μοιρες του 12ου οικου σου αυτο τον αποδυναμωνει ( χωρις να αποκλειει ) ως προς την ερμηνεια του σαν Κρονος στον 12ο.......:bigsmile:
Υπαρχουν λυσεις για τα παντα !!!!!!:toung::embarrest
-
12-03-2008, 02:26 PM #3
Σευχαριστω πολυ.Δηλαδη να θεωρησω οτι βρισκεται στον δωδεκατο.Και τον αποδυναμωνει ε? χμ,πολυ μου αρεσε αυτο ,αλλα δυστυχως ειναι αναδρομος,οποτε δεν μπορει να ειναι αποδυναμωμενος,νομιζω.
-
12-03-2008, 02:30 PM #4
-
12-03-2008, 02:39 PM #5
α ναι,τωρα καταλαβα τι εννοεις.σ ευχαριστω και παλι.
Α! αυτο σημαινει οτι βρισκεται απεναντι στον εβδομο και οχι στον .εκτο οπως υπολογιζα .Μπερδεμα!Ομως κανει αντιθεση με δια-ποσειδωνα που βρισκονται στον εκτο.Ουφ!Χρειαζομαι μαθηματα,επειγοντως!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.