s
ερωτηση
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

Thread: ερωτηση

ερωτηση

Εχω μια απορια.Πως γινεται ,ενω ο κρονος μου βρισκεται λιγο πριν τον ωροσκοπο μου,στο προγραμμα μου βγαινει στον πρωτο και οχι στον δωδεκατο οικο? Δηλαδη,κρονος 6.31 μοιρες και ωροσκοπος 9.26 μοιρες,στους διδυμους.Κανονικα ,ο κρονος,δεν ειναι στον δωδεκατο?

Όνομα:
    cancerian

Re: ερωτηση

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Εχω μια απορια.Πως γινεται ,ενω ο κρονος μου βρισκεται λιγο πριν τον ωροσκοπο μου,στο προγραμμα μου βγαινει στον πρωτο και οχι στον δωδεκατο οικο? Δηλαδη,κρονος 6.31 μοιρες και ωροσκοπος 9.26 μοιρες,στους διδυμους.Κανονικα ,ο κρονος,δεν ειναι στον δωδεκατο?

Θα σου δωσω μια απλη λυση για να μην τρελενεσαι !

Ο Κρονος σου οντως ειναι στον 12ο οικο σου με τα στοιχεια που παραθετεις , επειδη ομως σχηματιζει οψη συνοδου με τον ωροσκοπο σου καλλιστα θα μπορουσε να διαβαστει και ως Κρονος στον 1ο. Αυτο οφειλεται στην συνοδο που κανει με το ΑC ( ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ )... Επειδη ειναι στις τελευταιες μοιρες μοιρες του 12ου οικου σου αυτο τον αποδυναμωνει ( χωρις να αποκλειει ) ως προς την ερμηνεια του σαν Κρονος στον 12ο.......:bigsmile:

Υπαρχουν λυσεις για τα παντα !!!!!!:toung::embarrest

Σευχαριστω πολυ.Δηλαδη να θεωρησω οτι βρισκεται στον δωδεκατο.Και τον αποδυναμωνει ε? χμ,πολυ μου αρεσε αυτο ,αλλα δυστυχως ειναι αναδρομος,οποτε δεν μπορει να ειναι αποδυναμωμενος,νομιζω.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Σευχαριστω πολυ.Δηλαδη να θεωρησω οτι βρισκεται στον δωδεκατο.Και τον αποδυναμωνει ε? χμ,πολυ μου αρεσε αυτο ,αλλα δυστυχως ειναι αναδρομος,οποτε δεν μπορει να ειναι αποδυναμωμενος,νομιζω.
    Αποδυναμωνει την ερμηνεια του ως Κρονος στον 12ο και περνει περισσοτερα στοιχεια ως Κρονος στον 1ο εξαιτιας της δυναμης που κανει η συνοδος του πλανητη με το ΑC

α ναι,τωρα καταλαβα τι εννοεις.σ ευχαριστω και παλι.
    Α! αυτο σημαινει οτι βρισκεται απεναντι στον εβδομο και οχι στον .εκτο οπως υπολογιζα .Μπερδεμα!Ομως κανει αντιθεση με δια-ποσειδωνα που βρισκονται στον εκτο.Ουφ!Χρειαζομαι μαθηματα,επειγοντως!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)