- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 11
Thread: τετράγωνο σελήνης - αφροδίτης
-
13-01-2008, 09:58 PM #1
τετράγωνο σελήνης - αφροδίτης
Τί μπορεί να δηλώνει αυτή η όψη στο γεννέθλιο?
Έχω την εντύπωση ότι δείχνει ανταγωνισμό με την μητέρα.
Εσείς τί γνωρίζετε?
-
15-01-2008, 01:23 AM #2
Re: τετράγωνο σελήνης - αφροδίτης
Αγαπητή katerina2
Δεν είναι ακριβώς θέμα ανταγωνισμού, διότι οι πλανήτες δεν δίνουν αυτή την εικόνα. Είναι όμως πληγωμένες συγκινησιακές σχέσεις, προφανώς και με την μητέρα, όπου το άτομο δεν ικανοποιείται συναισθηματικά. Υπάρχει μία θλίψη.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
15-01-2008, 12:33 PM #3
κα Σίμου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!
-
01-03-2008, 11:12 PM #4
Ένα τετράγωνο μεταξύ σελήνης - αφροδίτης τί επιπτώσεις θα έχει στις σχέσεις του ατόμου με το άλλο φύλλο?
Επιτρέψτε μου να το κάνω πιο προσωπικό και να πω ότι έχω σελήνη στον υδροχόο και στον 8ο τετράγωνο με αφροδίτη στον σκορπιό και στον 5ο.
-
08-03-2008, 02:47 AM #5
Αυτές οι δύσκολες όψεις μεταξύ Σελήνης Αφροδίτης, όπως το τετράγωνο και η αντίθεση, δείχνουν μια δυσκολία στο να εκφραζόμαστε όπως θα έπρεπε στους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε σχέση, με αποτέλεσμα να βιώνουμε μία απογοήτευση και ίσως πόνο. Το πιο πιθανό βέβαια είναι πως γίνονται και αταιριαστες επιλογές. Απο την άλλη όμως, ένα ρεύμα το έχουμε
-
11-03-2008, 01:20 PM #6
Νομίζω ότι το τετράγωνο Σελήνης - Αφροδίτης είναι μία όψη που θέλει αρκετή δουλειά και κυρίως δουλειά σχεδόν αδιόρατη σε επίπεδο λεπτών σχεδόν αλλαγών συμπεριφοράς. Έχω την αίσθηση ότι η όψη αυτή μας κάνει να φερόμαστε διαφορετικά από ό,τι θα θέλαμε. Ενώ ξέρουμε τι θέλουμε, εμείς οι ίδιοι χωρίς να υπάρχει φαινομενικά λόγος φερόμαστε αλλιώς και δίνουμε άλλη εικόνα. Π.χ. θέλουμε τρυφερότητα κι εμείς οι ίδιοι φερόμαστε απότομα στους άλλους.
Με τον τρόπο αυτό τελικά δίνουμε άλλη εικόνα στους άλλους από τα πραγματικά μας αισθήματα και τελικά απογοητευόμαστε.
Σε ωροσκόπια αντρών μπορεί να σημαίνει πιστεύω και μία δυσκολία να δοθούμε συναισθηματικά στο δεσμό ή ότι σε άλλη γυναίκα δινόμαστε συναισθηματικά και σε άλλη ερωτικά.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
11-03-2008, 09:20 PM #7
Πιστευω οτι αυτη η οψη εχει να κανει με την συναισθηματικη επικοινωνια την οποια εχεις με τους γυρω σου . Ως ενα βαθμο τα συναισθηματα σου ερχονται σε μια ελαφρα συγκρουση με τις σχεσεις σου γενικοτερα.Τι θελω να πω ... Αυτη η οψη ισως δινει την εννοια της συνεχους ικανοποιησης για τα ατομα γυρω σου κατι το οποιο να δυσαρεστει τους γυρω σου... Εχεις την ταση να εισαι υπερ-στοργικη κατι που κανει τους αλλους να ασφυκτιουν. Η Σεληνη στον υδροχοο στον 8ο ειναι μια κτητικη ανθρωπιστρια και αφου τετραγωνιζει την Αφροδιτη σου (σχεσεις) στον σκορπιο στον 5ο (ερωτας) μπορει να ειναι σημαδι εντονης κτησης απο μερους σου σε ερωτικους συντροφους , παιδια...
-
12-03-2008, 01:31 PM #8
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
13-03-2008, 06:05 PM #9
friary, κ. Παπαδολιά και cancerian σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις εύστοχες παρατηρήσεις σας. Θα προσπαθήσω και εγώ να δώσω μια δική μου ερμηνία, αναμένοντας τις διορθώσεις από τους πιο έμπειρους. Ίσως αυτό το τετράγωνο δηλώνει ότι το άτομο δεν καταφέρνει να επιτύχει στις σχέσεις του ταυτόχρονα συναισθηματική(σελήνη) και ερωτική (αφροδίτη) κάλυψη. Είτε δηλ θα έχει το ένα είτε το άλλο.
Though the night was made for loving,
And the day returns too soon,
Yet we'll go no more a roving
By the light of the moon
-
14-03-2008, 10:37 AM #10
Σωστή παρατήρηση. Μπορεί μάλιστα να οδηγηθεί σε διαφορετικές (ή παράλληλες) σχέσεις για το σκοπό αυτό.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.