s
Πλουτωνιος άντρας - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 105
    Όνομα:
    Αντζελα

Re: Πλουτωνιος άντρας

Ειναι αυτο που ο αντρας μου λεει χαρακτηριστικα "τραβαω Χ και τελος". Γεγονος παντως ειναι οτι κι εγω εχω εμπεριεχομενο τον Σκορπιο στον 1ο οικο (ισως να εχω και ακμη ωροσκοπου, η μητερα μου θυμαται περιπου την ωρα γεννησης) και η αναγκη μου να κραταω πραγματα για μενα ειναι πολυ εντονη. Γι αυτο και το σεβομαι και στους αλλους, αντιθετα απ τον συζυγο που θελει ανα πασα στιγμη να ξερει τι σκεφτομαι - πραγμα καταπιεστικο. Καποια μυστικα που δεν βλαπτουν τους αλλους, πιστευω πως ειναι δικαιωμα όλων.

Δείχνει κάποια Πλουτώνεια/Σκορπίσια χαρακτηριστικά στο πως προβάλλει ο άνθρωπος τον εαυτό του προς τους άλλους και την κοινωνία. "Φέρεται σα Σκορπιός" και μπορεί και το επάγγελμα μέσω του οποίου θα διακριθεί να είναι "Σκορπίσιο" (ψυχολόγος, ψυχίατρος, ντετέκτιβ, χειρούργος, επενδυτής/τραπεζικός). Δε μας δίνεις αρκετά στοιχεία για περισσότερη εμβάθυνση.

Τα περισσοτερα στοιχεια ειναι οτι υπαρχει πολυ ..κινηση στον 8ο οικο.Αν εδινα ημερομοινια γεννησηs θα βοηθουσε? 18-07-1963 στην Αθηνα 15΄΄30

Όντως υπάρχουν έντονα Πλουτώνεια χαρακτηριστικά. Ωροσκόπος στο τέλος του Σκορπιού, Πλούτωνας ακριβώς στο Μεσουράνημα (στην Παρθένο, όπως και ο ¶ρης), και Ήλιος-Αφροδίτη-Ερμής και Βόρειος Δεσμός στον 8ο, στον Καρκίνο! Ασχολείσαι με ιατρική-βιολογία ή έρευνα; Στη δουλειά σου έχεις ισχυρή θέση και ειδικά τέτοια που να μαθαίνεις τα μυστικά των άλλων και να ασκείς εξουσία "εκ των μετόπισθεν";

Επίσης έχεις Δία στον Κριό στον 5ο και Σελήνη στους Διδύμους στον 7ο. Πρέπει να είσαι πολύ πιο κατακτητικός και ερωτικά "μπήχτης" από τον μέσο Καρκίνο... Και δεν πρέπει να σου λείπουν οι επιτυχίες... Το κατά πόσο δεσμεύεσαι αφού κατακτήσεις, είναι μια άλλη ιστορία. Δε θα απέκλεια και μια μακροχρόνια ερωτική σχέση που την κουβαλάς (έστω και μόνο στη θύμησή σου πια) εδώ και χρόνια. Μάλλον λοιπόν ένας συνδυασμός των παραπάνω δύο συμπεριφορών. Οι άλλοι τι λέτε;

Εχειs δικιο και σε γενικεs γραμμεs ειναι καπωs ετσι.Ο Ερμηs βεβαια ειναι στον 9 οικο αλλα μικρη η διαφορα.Ασχολουμαι με τιs εναλακτικεs θεραπειεs,οσο για τα μυστικα των αλλων εχω την αισθηση οτι μου τα εμπιστευονται αβιαστα..Τωρα για τα ερωτικα ειναι αληθεια πωs πιστευω οτι το φλερτ ειναι μια απο τιs σημαντικοτερεs χαρεs τηs ζωηs,σαν παιχνιδι που δεν κερδιζειs βεβαια παντα..

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    Απαντώντας τώρα στην Argiro, ολοι οι ανθρωποι έχουν και τις ευαίσθητες χορδές τους, και από προσωπική εμπειρία στον άνθρωπο που είδα αρχικά σαν τοίχο απροσπέλαστο κατάφερα να αγγίξω σημεία της ψυχής του που κρατουσε κρυμμένα απο όλους γιατι τον αγαπώ πραγματικά και γιατί έσκυψα να δω τι κρύβεται κάτω απ΄την επιφάνεια. Νομίζω οτι κανείς δεν είναι θηρίο, αρκει να βρουμε τα θετικα στοιχεία. Βεβαια, ειναι κιολας τι ζητάμε εμείς απο τους άλλους.
    Πιστεύω ότι αυτό που έκανες,να κοιτάξεις πέρα από την επιφάνεια είναι το "κουμπάκι" όλων όσων επηρεάζονται από τον σκορπιό γιατί τους αρέσει ο σύντροφος τους να μην στέκεται μόνο στην βιτρίνα!Γιατί συνήθως όσοι έχουν Πλουτώνιο στοιχείο έχουν και πολύ βάθος...πράγματα και χαρακτηριστικά που δεν τα ξέρει κανείς...:embarrest
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Ο Πλούτωνάς μου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο (0ο51a), όπως και με τον Ερμή(-2o17s), σε sextile (εξάγωνο με τον Κρόνο(-3o50s), όπως και με τον Ποσειδώνα (2o38a),και σε sesquiquadrate με την Αφροδίτη (0o41a).

Έχω επίσης τον Πλούτωνα στον Zυγό (11o26’0’’) στον 11ο οίκο, τον Ουρανό στον Σκορπιό (7o46’5’’R) στον 11ο οίκο και τον Σκορπιό στον 12ο οίκο (5o25’23’’).

Είμαι Καρκίνος με ωροσκόπο στον Σκορπιό (25o51’51’’).

Χαρακτηρίζομαι ως Πλουτώνιος άνδρας;
    Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες ερμηνείες (έστω πολύ σύντομες) των προαναφερθέντων ή όποιων εξ αυτών θεωρείτε σημαντικά;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

σχετικα με την εμπειρια μου απο την συνοδο ηλιου-πλουτωνα, εγω την εχω στον πεμπτο μου οικο,ηλιος στις 28.30 μοιρες του παρθενου και πλουτωνας στις 29.30.
    Μου εκανε εντυπωση αυτο που εγραψε η stori ,οτι αρρωστησε,πραγματικα ,και εγω επαθα ακριβως το ιδιο οταν καταπιεσα την ταση αυτη του πλουτωνα,εμενα επειδη εχω και εναν πεμπτο οικο φορτωμενο με εφτα συνολικα πλανητες, ηταν ξεκαθαρο απο πολυ νωρις οτι τα ενδιαφεροντα μου θα κινουνται στον καλλιτεχνικο τομεα.Οταν λοιπον απογοητευτηκα απο τις δυσκολιες του επαγγελματος μου και αποφασισα να ασχοληθω με κατι ασχετο, αρρωστησα κυριολεκτικα,ετρεχα απο γιατρο σε γιατρο ,ομως κανεις δεν μπορουσε να μου πει τι πραγματικα ειχα,.Κι ομως εγω ημουν στ αληθεια αρρωστη,πονουσα ,δηλαδη. Οταν ξεκινησα να διαβαζω τον χαρτη μου,ειδα πραγματικα οτι αυτη η εντονη και δυνατη ενεργεια που μου δινει ο πλουτωνας,τα υπερβολικα δυνατα συναισθηματα,ολα απολυτα ,ολα στο μαξιμουμ, οταν τα "βγαζω" στην δουλεια μου ,ειμαι πανευτυχης,οταν δεν τα εκφραζω,αρρωσταινω.Οποτε αποφασισα,χαλαλι,οι ταλαιπωριες, πρεπει να ακολουθησω αυτο που μου λεει ο πλουτωνας μου!

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Ένα πλουτώνιο άτομο έχω την αίσθηση ότι μπορεί να αναγνωριστεί κι από τη συμπεριφορά του. Οι πλουτώνιοι τύποι έχουν την τάση να χάνονται μέσα σε κάποιο ή κάποια θέματα που τους απασχολούν και να μην μπορούν να αποστασιοποιηθούν. Δείχνουν εξωτερικά ήρεμοι όταν ζητούν κάτι, αλλά όσο οι καταστάσεις εμφανίζουν εμπόδια, αυτοί, αντί να παραιτούνται, επιμένουν περισσότερο. Κινούνται αργά και διαβρωτικά, δε βιάζονται και δεν σπαταλούν τις δυνάμεις τους. Δείχνουν μεγάλη αντοχή και δεν αφήνουν όσους αγαπούν ανυπεράσπιστους.

Παντως καποιος πλουτωνιος τυπος που ειχα γνωρισει εοφειλω να ομολογησω οτι δεν εχει καμια μα καμια σχεση με αυτο που περιγραφετε και μου κανει πραγματικα εντυπωση διοτι αυτη την αποψη ειχα κι εγω για τους πλουτωνιους αντρες. Δεν ξερω αν φταιει ο αρης του στην παρθενο, αλλα ειναι ο πρωτος ανθρωπος που γνωριζω στη ζωη μου που στα δυσκολα εξαφανιζεται με γοργους ρυθμους και οσους/ο,τι αγαπα τα/τους αφηνει τελειως εκτεθημενους σε οποιοδηποτε κακοβουλο και κακεντρεχες εξωτερικο στοιχειο!!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Ο πλουτώνιος άνδρας σιχαίνεται τους αδύναμους χαρακτήρες, σιχαίνεται κάθε αναξιοπαθή άνθρωπο, και δεν συγκινείται ΠΟΤΕ από κανενα προσωπικό δραμα. Αντιθετως γοητευεται από τους δυνατούς, τους επίμονους και τους ανελεητους χαρακτήρες. Συνεπώς, για να γοητεύσεις εναν πλουτωνιο ανδρα πρεπει να ξεχασεις τους καλούς σου τροπους.

Page 2 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 31 users browsing this thread. (0 members and 31 guests)