s
ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΛΙΛΙΘ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5
    Όνομα:
    Ράνια

ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΛΙΛΙΘ

Γειά σας!Έχω Σελληνη στις 26 μοίρες και 29" σε σύνοδο με Μαύρη Σελήνη στις 25 και 42"του Σκορπιού στον 5ο οίκο.Vx στις 29 και 01".Ξέρω ότι η Σελήνη ειναι σε πτώση και η Λιλίθ σε έξαρση και γνωριζω τι ιδιότητες αποδίδουν απο το ζωδιο του Σκορπιού στον 5ο μου.Η απορία μου είναι πως αλληλεπιδρούν οι δυο Σέληνες με τις τοσο διαφορετικές ιδιότητες στην προσωπικοτητά μου.Εξισορροπητικά μήπως;Ή μήπως δείχνει έντονη ανάγκη για δυνατά συναισθήματα που βρίσκουν την εκφρασή τους μεσα απο της ιδιότητες της Μάυρης Σελήνης;:embarrestΚι αυτο το Vx απο κοντά μου "χτυπάει κόκκινο".:suspiciouΕυχαριστώ εκ των προτέρων!Verneigung

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΛΙΛΙΘ

Αγαπητή φίλη

Η σύνδεση των δύο σωμάτων, είναι η σύνδεση της ψυχής των συγκινήσεων με το κομμάτι των παθών μας. Η θέση της Μαύρης Σελήνης είναι ενισχυμένη, αυτό μπορεί να κάνει την ψυχή να υποφέρει, επειδή είναι και σε πτώση.
    Αλλά ίσως σε σας είναι πιο ορατό αυτό που οι περισσότεροι καλούνται να εξισορροπήσουν. Απλά το αισθάνεστε πιο επιτακτικά: την ανάγκη να συγκρατήσετε το πάθος, για να μην πονέσει η ψυχή!

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητή φίλη

Η σύνδεση των δύο σωμάτων, είναι η σύνδεση της ψυχής των συγκινήσεων με το κομμάτι των παθών μας. Η θέση της Μαύρης Σελήνης είναι ενισχυμένη, αυτό μπορεί να κάνει την ψυχή να υποφέρει, επειδή είναι και σε πτώση.
    Αλλά ίσως σε σας είναι πιο ορατό αυτό που οι περισσότεροι καλούνται να εξισορροπήσουν. Απλά το αισθάνεστε πιο επιτακτικά: την ανάγκη να συγκρατήσετε το πάθος, για να μην πονέσει η ψυχή!

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    Είστε θεά!Ακριβώς!Τι να πω;:respect:Το VERTEX μου εκεί μπορεί να σημαίνει οτι όταν ενεργοποιήται θα προκαλεί προκλήσεις τέτοιας φύσεως;Η 29η είναι καρμική μοίρα;Και αν ναι τι σημαίνει σε σχέση με το vertex;Ισχυροποιήται;Συγνώμη αν σας ζαλίζω είναι που εχω Ερμή στον Σκορπιό!Ο ντεντέκτιβ βλέπετε...

Όνομα:
    Λίλιαν

Το Βέρτεξ στη συγκεκριμένη μοίρα μπορεί να φέρει άτομα που θα στηρίξουν επαγγελματικές επιδιώξεις, αλλά σε προσωπικό επίπεδο θα φέρνουν ρήξεις κάποιες φορές. Φυσικά δεν είναι μόνο ένα σημείο στον χάρτη που καθορίζει την σφαιρική μας εικόνα.
    Σημαντικές συναντήσεις στη ζωή σας είναι αυτές που θα κεντρίζουν τον εσωτερικό σας κόσμο, είτε με τη μορφή πάθους, είτε με τη μορφή μίας εμπειρίας πόνου, είτε θα διεγείρουν την φαντασία και την διερεύνηση του μυστηρίου της ζωής. Μπορεί να μοιραστείτε μαζί μία δημιουργική ενασχόληση, ένα χόμπι που θα βασίζεται σε ένα κοινό πάθος ή σε μία κοινή έρευνα.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Ράνια

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την αναλυτική και κατατοπιστική απάντηση!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)