s
The United Astrology Conference: UAC 2008 - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 25 of 25
    Όνομα:
    Βασίλης

Re: The United Astrology Conference: UAC 2008

Quote Originally Posted by pecora nera View Post
    Κι όποιος δεν γουστάρει να φτιάξει παρεούλες γιατί δεν του αρέσει να έχει υπηκόους να προσκηνάνε και δεν του αρέσει και καμία παρέα από όσες κυκλοφορούν αλλάζει χώρα αγαπητό μέλος. Είναι η μόνη λύση για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί πολύ σοβαρά με την Αστρολογία και κυρίως με την έρευνα της, να την εξελίξει, να τη διαδώσει ακόμα πιο πολύ, να μάθει στον κόσμο να την αγαπάει και να την πιστεύει αλλά και να τη σέβεται........και ας πεθάνει στον άσσο δεν τρέχει τίποτα
    Πολύ μαχητικές οι αντιδράσεις σας για ένα τόσο νέο μέλος, αγαπητό "Μαύρο Πρόβατο" :bigsmile:
    Καλώς μας ήλθατε...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Δε νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα όπως τα περιγράφετε. Ή τουλάχιστον δεν είναι μόνο έτσι. Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Ένας ερευνητής που κάνει κάποια δουλειά στην Ελλάδα θα ήθελε βεβαίως να τη βλέπει και να προβάλλεται. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε καρέκλες και παρέες. Έτσι, για να προβληθείς αναγκάζεσαι ή να μπεις σε μια παρέα ή να φτιάξεις τη δική σου. Και να θαυμάζεις τον αρχηγό και να λες πόσο τέλειος είναι. Αυτό είναι το πρόβλημα. Δε λειτουργούμε με δημοκρατικές δομές και forum ανταλλαγής ιδεών, αλλά με παρέες.
    Οπότε δηλαδή απλά διαιωνίζουμε το υπάρχον "σύστημα" γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς; Αναγκαστικά δηλαδή και μεις ψαχνόμαστε να μπούμε σε καμιά παρεϊτσα, σε καμιά ομαδούλα, αν μας κάτσει να φτιάξουμε και μεις καμιά δική μας και να έχουμε δικούς μας ακολούθους, απλά γιατί η άτιμη η ελληνική αστρολογική κοινωνία δεν αφήνει κανένα να προχωρησει; Πολύ "αμαρτησα για το παιδί μου" μου φαινεται αυτο... Η ματαιοδοξία φερνει πολλα και η απληστια ακομα περισσοτερα... Κανεις, πιστευω, δεν ειναι αμοιρος των ευθυνων του και της στασης του απεναντι σ'αυτο που υπαρχει. Εσεις αλλωστε και σε αλλο θρεντ που προσφατα ειχα διαβασει (σ' αυτο με τη Ντακου νομιζω) λεγατε οτι πρεπει να το παλευουμε κλπ κλπ...
    Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
    γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by altamira View Post
    Οπότε δηλαδή απλά διαιωνίζουμε το υπάρχον "σύστημα" γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς; Αναγκαστικά δηλαδή και μεις ψαχνόμαστε να μπούμε σε καμιά παρεϊτσα, σε καμιά ομαδούλα, αν μας κάτσει να φτιάξουμε και μεις καμιά δική μας και να έχουμε δικούς μας ακολούθους, απλά γιατί η άτιμη η ελληνική αστρολογική κοινωνία δεν αφήνει κανένα να προχωρησει; Πολύ "αμαρτησα για το παιδί μου" μου φαινεται αυτο... Η ματαιοδοξία φερνει πολλα και η απληστια ακομα περισσοτερα... Κανεις, πιστευω, δεν ειναι αμοιρος των ευθυνων του και της στασης του απεναντι σ'αυτο που υπαρχει. Εσεις αλλωστε και σε αλλο θρεντ που προσφατα ειχα διαβασει (σ' αυτο με τη Ντακου νομιζω) λεγατε οτι πρεπει να το παλευουμε κλπ κλπ...
    Έχετε δίκιο σ' αυτά που λέτε... Κι όπως βλέπετε εγώ προσωπικά ακόμα το παλεύω. Κι εδώ σε αυτό το site και σε άλλους χώρους. Απλά αισθάνομαι και μία κατανόηση για τη στάση κάποιων άλλων ανθρώπων. Τίποτα άλλο... Κατά τα λοιπά η δική σας στάση - η πιο μαχητική - είναι και πιο σωστή. Αρκεί να συμμετέχουν κι άλλοι και να δημιουργηθεί κάποιο ρεύμα...

Καλό πρωινό σας εύχομαι...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Πολύ μαχητικές οι αντιδράσεις σας για ένα τόσο νέο μέλος, αγαπητό "Μαύρο Πρόβατο" :bigsmile:
    Καλώς μας ήλθατε...
    Αγαπητό μέλος η μαχητικότητα είναι από τα πιο δυνατά (και πιο αγαπημένα) στοιχεία του χάρτη μου:bigsmile:
    Είναι δε ανεξάρτητο αυτό από το αν είμαι καινούρια σε μια παρέα ή όχι. Το θάρρος της γνώμης μου το έχω πάντα καθώς και το θάρρος να την υποστηρίζω.
    Μην ξεχνάς ότι για λίγες μέρες ακόμα έχουμε και ¶ρη στους Διδύμους.....

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, καλώς σας βρήκα

Δεν είναι μόνο εμείς τί λέμε και τι κανουμε. Γιατι στο κατω κατω εμεις μπορεί και να ασχολουμαστε απλα γιατι τη βρισκουμε ετσι, ειναι ενα χόμπυ. Αυτοι που ασχολουνται επαγγελματικά ομως ή οσοι εχουν τετοιες φιλοδοξιες φέρουν μεγαλυτερο μερος ευθυνης για το αν μπορουν να αλλαξουν καπως τα πραματα. Ειναι αμφιδρομο αυτο.
    Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
    γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)