s
Απορία για τον Δία - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17
    Όνομα:
    Κορίνα

Re: Απορία για τον Δία

Quote Originally Posted by silia View Post
    δλδ,ο διας στονλεοντα,στον 5ο οικο με τετραγωνο με ηλιο και τετραγωνο με ποσειδωνα ,η καντεμια μου ολη???!!!απο τυχη τιποτε???!!
    :blink::blink::blink:
    Βρε παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.... Δεν εξεταζουμε ποτέ μια όψη.... Όλα είναι συνδυαστικά....

Quote Originally Posted by kritikia View Post
    Ευτυχώς εμένα (Δίας στον Κριό- ωροσκόπο μου) μου έδωσε ύψος!.. και καλό μεταβολισμό!!:toung:
    Δηλαδη εμένα που βρίσκεται στους Διδύμους πρέπει να με κανει διπλασια???

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Δηλαδη εμένα που βρίσκεται στους Διδύμους πρέπει να με κανει διπλασια???
    Έχει καμία σχέση με τη γνωστή διαφήμιση του χρόνου ομιλίας αυτό;

Αστρολογικά είναι αλήθεια πάντως ότι ο Δίας ή σύμβολα σχετιζόμενα με το Δία (π.χ. Τοξότης) συνδέονται με "καμπύλες" ή ύψος. Ενώ ο Κρόνος ή ο Αιγόκερως με αδύνατο σώμα. Όπως όλα τα πράγματα όμως στην αστρολογία δεν μπορεί κανείς να βάλει την υπογραφή του.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Αντωνία

Μεγάλη σημασία θα πέζει πάντα η σελήνη και ο ωροσκόπος για την άπλα ή το μάζεμα...
    σελήνη στον καρκίνο, λέοντα, τοξότη, προιδεάζει για ... φαρδύ κύταρο.
    Αντίθετα στον αιγόκερο, παρθένο, το αντίθετο.
    Ωροσκόπος σε τοξότη καρκίνο λέοντα πάλι, έχει το φάρδος του.
    Αν υπάρχει και συνδιασμός κιόλα αυτών, ... τα πάχη μου τα κάλη μου.
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by sagimoon View Post
    Μεγάλη σημασία θα πέζει πάντα η σελήνη και ο ωροσκόπος για την άπλα ή το μάζεμα...
    σελήνη στον καρκίνο, λέοντα, τοξότη, προιδεάζει για ... φαρδύ κύταρο.
    Αντίθετα στον αιγόκερο, παρθένο, το αντίθετο.
    Ωροσκόπος σε τοξότη καρκίνο λέοντα πάλι, έχει το φάρδος του.
    Αν υπάρχει και συνδιασμός κιόλα αυτών, ... τα πάχη μου τα κάλη μου.
    Με βάση αυτά,δηλαδή αν έχουμε ωροσκόπο αιγόκερω σε σύνοδο με Δία στον Αιγόκερω αλλάζει η ερμηνεία του πλανήτη σε σχέση με έναν ωροσκόπο τοξότη σε σύνοδο με Δία στον τοξότη;;Ξέρω ότι παίζει ρόλο και ο χάρτης,αλλά το φέρνω ως παράδειγμα αυτό που λέω!:embarrest:blink:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Με βάση αυτά,δηλαδή αν έχουμε ωροσκόπο αιγόκερω σε σύνοδο με Δία στον Αιγόκερω αλλάζει η ερμηνεία του πλανήτη σε σχέση με έναν ωροσκόπο τοξότη σε σύνοδο με Δία στον τοξότη;;Ξέρω ότι παίζει ρόλο και ο χάρτης,αλλά το φέρνω ως παράδειγμα αυτό που λέω!:embarrest:blink:
    Ζετα μου, ειναι δεδομενο οτι αλλαζει η ερμηνεια, αφου ο Διας στο συγκεκριμενο παραδειγμα καλειται να λειτουργησει σε διαφορετικο εδαφος. Μην ξεχνας ακομη οτι ο Τοξοτης ειναι το "σπιτι" του -οχι με την εννοια του οικου βεβαιως!- ή αν θελεις το βασιλειο του, ενω ο Αιγοκερως ειναι κατα καποιο τροπο αρνητικο εδαφος.
    [Στην ερημο δεν φυτευεις ποτιστικα ... ]
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Ζετα μου, ειναι δεδομενο οτι αλλαζει η ερμηνεια, αφου ο Διας στο συγκεκριμενο παραδειγμα καλειται να λειτουργησει σε διαφορετικο εδαφος. Μην ξεχνας ακομη οτι ο Τοξοτης ειναι το "σπιτι" του -οχι με την εννοια του οικου βεβαιως!- ή αν θελεις το βασιλειο του, ενω ο Αιγοκερως ειναι κατα καποιο τροπο αρνητικο εδαφος.
    [Στην ερημο δεν φυτευεις ποτιστικα ... ]
    Έχεις δίκιο!!Σε ευχαριστώ!!!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)