- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 25 of 25
-
26-02-2008, 05:08 PM #21
Re: The United Astrology Conference: UAC 2008
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
26-02-2008, 10:38 PM #22
Οπότε δηλαδή απλά διαιωνίζουμε το υπάρχον "σύστημα" γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς; Αναγκαστικά δηλαδή και μεις ψαχνόμαστε να μπούμε σε καμιά παρεϊτσα, σε καμιά ομαδούλα, αν μας κάτσει να φτιάξουμε και μεις καμιά δική μας και να έχουμε δικούς μας ακολούθους, απλά γιατί η άτιμη η ελληνική αστρολογική κοινωνία δεν αφήνει κανένα να προχωρησει; Πολύ "αμαρτησα για το παιδί μου" μου φαινεται αυτο... Η ματαιοδοξία φερνει πολλα και η απληστια ακομα περισσοτερα... Κανεις, πιστευω, δεν ειναι αμοιρος των ευθυνων του και της στασης του απεναντι σ'αυτο που υπαρχει. Εσεις αλλωστε και σε αλλο θρεντ που προσφατα ειχα διαβασει (σ' αυτο με τη Ντακου νομιζω) λεγατε οτι πρεπει να το παλευουμε κλπ κλπ...
Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)
-
27-02-2008, 10:02 AM #23
Έχετε δίκιο σ' αυτά που λέτε... Κι όπως βλέπετε εγώ προσωπικά ακόμα το παλεύω. Κι εδώ σε αυτό το site και σε άλλους χώρους. Απλά αισθάνομαι και μία κατανόηση για τη στάση κάποιων άλλων ανθρώπων. Τίποτα άλλο... Κατά τα λοιπά η δική σας στάση - η πιο μαχητική - είναι και πιο σωστή. Αρκεί να συμμετέχουν κι άλλοι και να δημιουργηθεί κάποιο ρεύμα...
Καλό πρωινό σας εύχομαι...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
27-02-2008, 11:53 AM #24
Αγαπητό μέλος η μαχητικότητα είναι από τα πιο δυνατά (και πιο αγαπημένα) στοιχεία του χάρτη μου:bigsmile:
Είναι δε ανεξάρτητο αυτό από το αν είμαι καινούρια σε μια παρέα ή όχι. Το θάρρος της γνώμης μου το έχω πάντα καθώς και το θάρρος να την υποστηρίζω.
Μην ξεχνάς ότι για λίγες μέρες ακόμα έχουμε και ¶ρη στους Διδύμους.....
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, καλώς σας βρήκα
-
27-02-2008, 05:45 PM #25
Δεν είναι μόνο εμείς τί λέμε και τι κανουμε. Γιατι στο κατω κατω εμεις μπορεί και να ασχολουμαστε απλα γιατι τη βρισκουμε ετσι, ειναι ενα χόμπυ. Αυτοι που ασχολουνται επαγγελματικά ομως ή οσοι εχουν τετοιες φιλοδοξιες φέρουν μεγαλυτερο μερος ευθυνης για το αν μπορουν να αλλαξουν καπως τα πραματα. Ειναι αμφιδρομο αυτο.
Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.