s
Εορταστική εμφάνιση
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 16 1 2 3 4 5 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 155
    Όνομα:
    Σωκράτης

Εορταστική εμφάνιση

Θέλω να σας ρωτήσω σχετικά με την αλλαγή της εμφάνισης του site εν όψει των εορτών των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων.
    Θα θέλατε προς το τέλος του Νοεμβρίου να προσαρμοστεί το site από τις αποχρώσεις του μπλε σιέλ σε αποχρώσεις του εορταστικού Χριστουγεννιάτικου κόκκινου για να είμαστε μέσα στο κλίμα;

Παράλληλα θα υπάρχει και η εμφάνιση που βλέπουμε τώρα για να μπορεί όποιος επιθυμεί να επιλέγει μια από τις δυο.

Επειδή και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα σας παρακαλώ μη μου ζητήσετε άλλες αποχρώσεις γιατί δεν έχω το χρόνο.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Κωστής

Re: Εορταστική εμφάνιση

Ψηφίζω δαγκωτό Κόκκινο λαμπερό της φωτιάς, του πάθους και των γιορτών για ένα δυο μήνες να πάρουμε γεύση. Αφού θα υπάρχει και επιλογή για να βλέπουν όσοι θέλουν το γαλάζιο μας θα είναι perfect! Ξέρεις εσύ τις αποχρώσεις να τις πετύχεις. Δώσεεεεεε
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Φωτεινή

....και σωσε!Ναι,συμφωνω στο κοκκινο και ψηφιζω επιπλεον,δεντρακια, γκυ και αη-βασιληδες για να μπουμε στο εορταστικο κλιμα για τα καλα!! Γινεται;
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ιουλία

Ψηφίζω και εγώ με τη σειρά μου κόκκινο χρώμα!!!
    Εάν μας αρέσει καλύτερα η κόκκινη απόχρωση υπάρχει περίπτωση να παραμείνει ή γίνεται μόνο λόγω των ημερών??

Όνομα:
    Σωκράτης

Μέχρι στις 27 που θα κλίσει η ψηφοφορία θα γνωρίζουμε αν τελικά αποφασίσατε να "ντυθούμε" εορταστικά. Κατόπιν -ίσως και λίγες πριν τις 27- να αρχίσω να φτιάχνω την κόκκινη εμφάνιση την οποία και θα ορίσουμε σαν προεπιλεγμένη μορφή με εναλλακτική την γαλάζια μας.
    Αν τελικά η κόκκινη αρέσει μετά τις γιορτές μπορούμε πλέον να την κρατήσουμε σαν εναλλακτική επιλογή για όποιον την επιθυμεί και θα επαναφέρουμε σαν προεπιλεγμένη την γαλάζια.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Πιστεύω και εγώ οτι η αλλαγή των χρωμάτων σε κόκκινο είναι πολύ καλή ιδέα !!!!!

Όνομα:
    Φυλλένια

Φωτάκια θα έχουμε ? Γίνεται να αναβοσβήνουν?
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Κόκκινο με τρέλα!Είναι και το χρώμα μου!Ευγε για την ιδέα και εδώ που τα λέμε(λέμε τώρα..)δεν θα ήταν κακό να άλλαζε το χρώμα κατα καιρούς πέρα από εορταστικές περιόδους.Ετσι για αλλαγή.:emb

Μα είναι ερώτηση τώρα αυτή...?
    Αφού θα υπάρχει κ η δυνατότητα επιλογής εμφάνισης...(για αυτούς που δεν αρέσκονται στις αλλαγές)
    Κόκκινο ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!!
    Έλα κ γιορτάζουμεεεε!!!!!!

Όνομα:
    Λίλιαν

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου περίοδος και αγαπώ τον στολισμό με σχέδια ή χρώματα έντονα, χρώματα χαράς! Θα ήθελα να γίνουμε κι εμείς πιο γιορτινοί

Page 1 of 16 1 2 3 4 5 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)