- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 25
-
25-02-2008, 05:30 PM #11
Re: The United Astrology Conference: UAC 2008
Πόσο αντιφατικό ωστόσο... βλέπουν πώς είναι η κατάσταση εδώ και αντί να κάνουν κάτι ουσιαστικό στον τόπο τους, "δε θέλουν να έχουν σχέση με την Ελλάδα", λες και ο τόπος τους αποτρέπει για να αναπτύξουν αυτό τελος παντων που ασκουν. Γιατι μη μου πει κανεις ότι δεν την "ασκουν την τεχνη τους" (από 090 μέχρι προσωπικά ραντεβού) όσοι κατα τα αλλα δαιμονοποιούν την Ελλάδα ή για να ειμαι συγκεκριμένη τα αστρολογικά πραγματα στην Ελλαδα. Εγώ ξερω ότι αν ασχολείσαι με κατι συγκεκριμενο και το χεις ερευνησει το πραμα, δεν υπάρχει καποιος αντικειμενικός λογος που να σταθει εμποδιο στο να συμμετέχεις σε ενα συνεδριο. Τί σημαινει δηλαδή "δε δημοσιευω γιατί ειναι ετσι η κατάσταση στην Ελλάδα"; Ε, αλλαξε το!
Πραγματικά δηλαδη θυμωνω πολύ όταν ακουω αστρολογους, που κοινως την εχουν βολευτεί, να κλαψουρίζουν για την κατασταση στην Ελλαδα, αλλα να μην κανουν τίποτα γι' αυτό. Και γιατί δηλαδή η Τουρκία ή η Σερβία να μην έχει εκπροσώπους; Τί τους λείπει; Εδώ κέρδισαν στη Γιουροβίζιον... (για να ευθυμήσουμε λιγάκι :toung::toung: )Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)
-
25-02-2008, 06:27 PM #12
Νομίζω ότι έχουν κάποιο δίκιο για να είμαι ειλικρινής. Αλλά το θέμα θέλει μεγάλη κουβέντα για να βρει κανείς την άκρη. Δεν ξέρω αν θα τη βρούμε εδώ.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
25-02-2008, 08:45 PM #13
-
25-02-2008, 09:07 PM #14
Αναφέρομαι στην ίδια τη δυνατοτητα να δηλώσεις συμμετοχη για ανακοινωση σε συνεδριο. Εκτός και αν και σ' αυτή την περίπτωση, υποσκάπτεται η ερευνητική αστρολογική παρουσία της Ελλάδας από έξωθεν παράγοντες και προωθούνται άλλες χώρες και μπλοκ...
Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
-
25-02-2008, 09:28 PM #15
Με λίγα λόγια δηλαδή, πιστεύω ότι είναι άτοπο από τη μία να λες ότι δεν μπορείς να λειτουργήσεις ως "ερευνητής" αστρολόγος στην Ελλάδα και ότι τα έχεις δει όλα με αυτά που γίνονται στο εξωτερικό και το ανεβασμένο επίπεδο που ομολογουμένως υπάρχει και από την άλλη στην πράξη να βολεύεσαι στην Ελλαδίτσα με υπηρεσίες τηλε-ηχο-πληροφόρησης και ραντεβού, άντε και καμιά αντιγραφή από κανένα ξένο βιβλίο ή σάιτ, έτσι για να λέμε ότι γράφουμε και κανά αρθράκι...
Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
-
26-02-2008, 08:09 AM #16
Κοίτα να δεις που αυτή την περίπτωση δεν την είχα σκεφτεί :nuts: Φαντάσου να βγούνε τα εγχώρια τζιμάνια και να πούνε ότι υπάρχει ...δάχτυλος καταχθόνιος (εβραίοι, μασόνοι, πολυεθνικές η/και οι νεφελίμ οι ίδιοι) που να απαγορεύει το ξεδίπλωμα της αστρολογικής έρευνας και πρωτοπορίας στην Ελλάδα χα!
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
26-02-2008, 10:39 AM #17
Δε νομίζω ότι είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα όπως τα περιγράφετε. Ή τουλάχιστον δεν είναι μόνο έτσι. Υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Ένας ερευνητής που κάνει κάποια δουλειά στην Ελλάδα θα ήθελε βεβαίως να τη βλέπει και να προβάλλεται. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε καρέκλες και παρέες. Έτσι, για να προβληθείς αναγκάζεσαι ή να μπεις σε μια παρέα ή να φτιάξεις τη δική σου. Και να θαυμάζεις τον αρχηγό και να λες πόσο τέλειος είναι. Αυτό είναι το πρόβλημα. Δε λειτουργούμε με δημοκρατικές δομές και forum ανταλλαγής ιδεών, αλλά με παρέες.
Στο εξωτερικό αντίθετα είναι ευπρόσδεκτη κάθε νέα άποψη και κανένας δεν αισθάνεται να απειλείται το κοινό του ή η "αγορά" του, μόλις εμφανίζεται κάτι καινούριο. Οι δομές καλωσορίζουν την καινοτομία και η πρωτοτυπία επιβραβεύεται. Οι άνθρωποι έχουν μάθει ότι πρέπει να εξελίσσονται διαρκώς και να μη μένουν στάσιμοι. Ότι θα κερδίσουν το ψωμί τους μόνο αν είναι πάντα ένα βήμα μπροστά κι όχι με το να κρατήσουν μία καρέκλα. Επιπλέον ξέρουν να λειτουργούν συλλογικά και γνωρίζουν ότι αν συμμετέχουν σε κάποια διαδικασία θα πάρουν κι οι ίδιοι ιδέες για τη δική τους δουλειά. Έτσι μαθαίνουν να σέβονται τη διαδικασία και κάθε άποψη που κατατίθεται και να σέβονται τους συναδέλφους ακόμη κι αν δεν τους αρέσουν οι απόψεις τους. Η εκπαίδευση αυτή ξεκινάει ακόμα από το σχολείο και τη διδακτική διαδικασία, ενώ εδώ στην Ελλάδα κυριαρχεί η αυθεντία κι οι συμπάθειες.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
26-02-2008, 03:32 PM #18
Μήπως ... λέω μήπως δεν υπάρχει κανένας απολύτως "αστρολόγος" στην Ελλάδα που να είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε μια τέτοια συνάντηση;
(Λέγοντας "ανταποκριθεί" εννοώ σε επίπεδο καταρχήν σωστού επαγγελματία, σε επίπεδο γνώσεων αλλά και σαν προσωπικότητα.)
Μήπως κι αν υπάρχει κανένας τέτοιος Έλληνας έχει προ πολλού ρίξει μαύρη πέτρα (και πάρα πολύ καλά έχει κάνει) και βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό;
-
26-02-2008, 03:37 PM #19
Τα είπες όλα εσύ......... άσε και τίποτα κρυφό να έχουνε δουλίτσα οι άνθρωποι
Ποτέ δεν θα πάει μπροστά η Αστρολογία στην Ελλάδα (τουλάχιστον εμείς δεν θα προλάβουμε να το δούμε) γιατί πολύ απλά κανείς δε θέλει να μας "ξυπνήσει" (αυτό ισχύει σε κάθετι σ' αυτή τη χώρα αλλά δεν είναι του παρόντος site) και κυρίως οι "αστρολόγοι"
-
26-02-2008, 03:43 PM #20
[QUOTE=Βασίλης Παπαδολιάς;48896] Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε καρέκλες και παρέες. Έτσι, για να προβληθείς αναγκάζεσαι ή να μπεις σε μια παρέα ή να φτιάξεις τη δική σου. Και να θαυμάζεις τον αρχηγό και να λες πόσο τέλειος είναι. Αυτό είναι το πρόβλημα. Δε λειτουργούμε με δημοκρατικές δομές και forum ανταλλαγής ιδεών, αλλά με παρέες.
Κι όποιος δεν γουστάρει να φτιάξει παρεούλες γιατί δεν του αρέσει να έχει υπηκόους να προσκηνάνε και δεν του αρέσει και καμία παρέα από όσες κυκλοφορούν αλλάζει χώρα αγαπητό μέλος. Είναι η μόνη λύση για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί πολύ σοβαρά με την Αστρολογία και κυρίως με την έρευνα της, να την εξελίξει, να τη διαδώσει ακόμα πιο πολύ, να μάθει στον κόσμο να την αγαπάει και να την πιστεύει αλλά και να τη σέβεται........και ας πεθάνει στον άσσο δεν τρέχει τίποτα
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.