s
Xτυπημενος ηλιος?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Xτυπημενος ηλιος?

Γεια σας!

Εχω ακουσει οτι φετος για εμας τους αιγοκερους θα ειναι η χρονια μας κτλ κτλ κτλ, εκτος και αν -λεει - εχουμε χτυπημενο ηλιο.
    Και ρωτω, πως μπορει ενας σχετικα ασχετος με αστρολοογια να καταλαβει οτι εχει χτυπημενο ωροσκοπιο?
    Αν εχει πολλα τετραγωνα στον γεννεθ.χαρτη του ή ειναι ασχετο αυτο???
    Γιατι ενω εχω 1 μολις τετραγωνο στο χαρτη μου, απο την αρχη της χρονιας νιωθω μια μελανχολια κ δεν εχω ορεξη να κανω απολυτως τιποτα, αρα που ειναι η αλλαγη?
    Και μπορω να πω οτι πριν μπει ο Διας στο ζωδιο μου - πριν μεσα Δεκεμβρη - περνουσα πολυ καλα και πολυ εντονα κυριως.
    Οποιος εχει καποια απαντηση, ευπροσδεκτη!

Όνομα:
    Βασίλης

Re: Xτυπημενος ηλιος?

Αγαπητή bianca1993 είναι πολύ γενικό αυτό που λες και δύσκολα μπορεί να σου δώσει κάποιος ένα γενικό κανόνα για αυτό που ονομάζεις χτυπημένο ωροσκόπιο.

Η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει από πολλούς Αιγόκερους το ίδιο πράγμα φέτος. Πού είναι αυτός ο Δίας που υποτίθεται θα βοηθούσε να είναι φέτος η χρονιά μας; Δυστυχώς εδώ φαίνεται πόσο κακό μπορεί να κάνουν οι λεγόμενες τηλεοπτικές προβλέψεις που δημιουργούν προσδοκίες και κάνουν τον κόσμο μετά να απογοητεύεται.

Σαν Αιγόκερως που είσαι (και με την επιφύλαξη του να δει κανείς το χάρτη σου) πιστεύω ότι ο δικός σου δρόμος ανάπτυξης θα είναι πάντα συνετός, συγρατημένος και με κάποιο κόπο. Αν μάλιστα ο Δίας ρίξει ευκαιρίες μπροστά σου αυτό το χρόνο, μπορεί και να τις αποφύγεις λέγοντας "τώρα αυτός γιατί με βοηθάει; Θέλει κάτι από μένα;".

Συνεπώς μην περιμένεις να αλλάξει ξαφνικά το σύμπαν επειδή για μια χρονιά ο Δίας θα είναι στο ζώδιο σου. Απλά θα φωτίσει κάποιες πλευρές στο χάρτη σου, που για να τις δεις, πρέπει να διαβάσεις λίγο πιο αναλυτικά ή να συμβουλευτείς κάποιον για σένα συγκεκριμένα...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Απορια για χτυπημενο ωροσκοπιο

Καλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω κατι, Τι εννοουμε οταν λεμε οτι ενα ωροσκοπιο ειναι "χτυπημενο" ή οταν καποιος πλανητης ειναι χτυπημενος;
    ps (bianca, ετσι λεγανε και οταν ηταν ο διας στο σκορπιο το 6...)

Όνομα:
    Βασίλης

Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Τι εννοεί κανείς...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

όταν ένας ήλιος είναι σε σύνοδο ή αντίθεση με τους βαρείς πλανήτες (Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα) αυτό δεν θεωρείται ως ένδειξη ότι ο ήλιος είναι χτυπημένος?

Όνομα:
    Βασίλης

Δε θα το έλεγα έτσι γενικά. Θα προτιμούσα να ξεκαθαρίσω πρώτα αυτό που υπονοοείται πίσω από τη λέξη χτυπημένος. Έχω την αίσθηση ότι εννοείται κάτι αρνητικό και κάτι μοιραίο ταυτόχρονα. Νομίζω ότι καταρχήν θα πρέπει να αναλύσουν αυτή την "προκατάληψη" και να τη διαλύσουμε πριν μπούμε σε ανάλυση όψεων επί της ουσίας.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by bianca1993 View Post
    Γεια σας!

Εχω ακουσει οτι φετος για εμας τους αιγοκερους θα ειναι η χρονια μας κτλ κτλ κτλ, εκτος και αν -λεει - εχουμε χτυπημενο ηλιο.

Αν το καταλαβαίνω σωστά εννοούν αν ο ήλιος σου σχηματίζει αρνητικές όψεις με άλλους πλανητες στον γενέθλιο χάρτη σου. Κι αυτό γιατί κάποια στιγμή ο διελαύνων Δίας θα κάνει σύνοδο με τον γενεθλιο Ήλιο κι ετσι θα ενεργοποιηθούν οι όποιες γενέθλιες όψεις του.

Τωρα σχετικά με την σχετικά πεσμένη ψυχολογία σου, ίσως να οφείλεται στον Πλούτωνα ο οποίος μπήκε στον Αιγόκερο.:bigsmile:

Υγ Παντως όπως και έχει... ένας Δίας απο μόνος του...δεν φέρνει την ανοιξη
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Αν το καταλαβαίνω σωστά εννοούν αν ο ήλιος σου σχηματίζει αρνητικές όψεις με άλλους πλανητες στον γενέθλιο χάρτη σου. Κι αυτό γιατί κάποια στιγμή ο διελαύνων Δίας θα κάνει σύνοδο με τον γενεθλιο Ήλιο κι ετσι θα ενεργοποιηθούν οι όποιες γενέθλιες όψεις του.

Τωρα σχετικά με την σχετικά πεσμένη ψυχολογία σου, ίσως να οφείλεται στον Πλούτωνα ο οποίος μπήκε στον Αιγόκερο.:bigsmile:

Υγ Παντως όπως και έχει... ένας Δίας απο μόνος του...δεν φέρνει την ανοιξη
    Aυτο ξαναπες το!

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by katerina2 View Post
    όταν ένας ήλιος είναι σε σύνοδο ή αντίθεση με τους βαρείς πλανήτες (Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα) αυτό δεν θεωρείται ως ένδειξη ότι ο ήλιος είναι χτυπημένος?
    Να συμπληρώσω για τις όψεις που παραθέσατε ότι κατά τη γνώμη μου το αποτέλεσμα της συνόδου ή της αντίθεσης προς τον Ήλιο εξαρτάται από τη στάση που κρατάει το ίδιο το άτομο. Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στην Αμερική Μπάρακ Ομπάκα έχει σύνοδο Ήλιου - Ουρανού (αν βρήκαμε σωστά την ημ/νία του).

Αστρολόγος που κάνει καθημερινά προβλέψεις στην ελληνική τηλεόραση έχει επίσης σύνοδο Ήλιου - Πλούτωνα. Δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς να πει ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν στη ζωή τους τύχη (κάτι που πιστεύω ότι υπάρχει σαν άποψη όταν κανείς χρησιμοποιεί τη λέξη χτυπημένος).

Το σίγουρο είναι ότι με τέτοιες όψεις το άτομο πολύ νωρίς αναγκάζεται να εγκαταλείψει την προσπάθεια να ελέγξει τις εξελίξεις στη ζωή του. Αν ο Ήλιος είναι στον Αιγόκερω (και όχι μόνο, το ίδιο ισχύει και για άλλες θέσεις), έχω την αίσθηση ότι θα προβάλλει πολύ μεγάλη αντίσταση για να το δεχτεί αυτό. Να δεχτεί να αφήνεται στη ζωή όπως έρχεται. Εκεί είναι το μυστικό της αίσθησης του "χτυπημένου". Γι' αυτό και επέμεινα και τόσο πολύ σε αυτή την ανάλυση και ζητώ συγγνώμη αν το κούρασα για να σας απαντήσω...

Ο Δίας τώρα, όπως αναφέρει - σωστά νομίζω - πιο πάνω η roadrunner θα φέρει στην επιφάνεια πιο έντονα αυτές τις καταστάσεις. Π.χ. θα εμφανίσει ευκαιρίες που ενδεχομένως λόγω άλλων παραγόντων να μην ευοδώσουν. Έτσι θα αρχίσει πάλι ένα εσωτερικό παράπονο του γιατί. Ενώ χωρίς την παρουσία του Δία, ίσως να είχε πάρει κανείς απόφαση κάποια πράγματα, τώρα μπορεί να ξαναρχίσει να προβληματίζεται. Μπορεί ίσως και να ευχηθεί κάποια στιγμή καλύτερα να μην είχαν έρθει αυτές οι ευκαιρίες...

''Χτυπημένος'' κατά την άποψή μου είναι ο ήλιος που δεν μπορεί να εκφράσει την ενέργειά του, επειδή επισκιάζεται από την ενέργεια κάποιου άλλου πλανήτη (Ουρανού, Ποσειδώνα, Πλούτωνα) .

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)