- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 37
Thread: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
-
17-02-2008, 02:00 PM #11
Re: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Αγαπητά μέλη
¨Οπως πολύ σωστά απάντηση η friary η επιτυχία προκύπτει από αγωνιστικές όψεις, άρα δύσκολες. Το τρίγωνο θα δώσει ευχέρεια, ποτέ όμως από μόνο του διάκριση. Οι άνθρωποι που έγιναν σημαντικοί στον χώρο τους είχαν δύσκολες όψεις κι αυτές έγιναν αιτία διάκρισης. Ο επαγγελματικός χώρος είναι ανταγωνιστικός, επομένως δεν μιλάμε για εύκολες όψεις.
Πολλά είναι τα στοιχεία διάκρισης, εξαρτάται όμως τι εννοεί ο καθένας μας ως διάκριση. Πλανήτες όπως ο Πλούτωνας και ο Ουρανός φέρνει διασημότητα, ο Κρόνος διάρκεια και κύρος. Υπάρχουν ζωδιακές μοίρες για κάθε επάγγελμα, συνδυασμοί για ταλέντα και ικανότητες, επομένως το ζήτημα της επιτυχίας σε ένα επαγγελματικό τομέα, είναι μία πλήρης μελέτη και δεν εξηγείται με δύο-τρεις όψεις. Αφορά πλήρη εστίαση στον χάρτη και σε πολλά σημεία που σχετίζονται με δεξιότητες και επαγγελματικά.
Σχετικά με την αποτυχία, δεν θα έλεγα πως μπορεί κάποιος να αποτύχει, αν γνωρίζει πού φθάνει, αν το παλεύει κι αν κινείται τις κατάλληλες εποχές. Με πλήρη συνειδητοποίηση, αν θέλουμε, πάμε μπροστά. Η συμβουλευτική πλευρά της αστρολογίας αυτό προσπαθεί να προωθήσει ως ιδέα. Δεν είμαστε άβουλα όντα στην μοίρα ενός ωροσκοπίου με δυσκολίες.
Καλή πρόοδο σε αυτά που επιθυμείτε
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
17-02-2008, 02:48 PM #12
Γεια σας κυρια Σιμου,
Μη πως θα μπορουσατε να μας συστησετε καποιο βιβλιο για τις μοιρες καθε επαγγελματος?
Ευχαριστω πολυ!
-
17-02-2008, 02:53 PM #13
Εγώ έχω πάρει το "360 μοίρες του ζωδιακού" εκδόσεις ηλίανθος αλλά θέλω να διαβάσω και άλλο. Υπάρχει κάτι?
-
17-02-2008, 02:59 PM #14
ποτε δειχνει ενα ωροσκοπιο οτι δεν θα πετυχεις επαγγελματικα η θα εχεις κατι μετριο σαν καριερα απο τι στιγμη που και τα τετραγωνα και τα τριγωνα βοηθανε?
-
17-02-2008, 03:05 PM #15
Όταν το θέλεις εσύ πραγματικά είτε το λέει το ωροσκόπιο ή όχι εσύ θα πετύχεις. Ο χάρτης με το τετράγωνο θα σου δείξει ότι θα μοχθήσεις και θα πετύχεις, ο χάρτης με το τρίγωνο και για εμένα περισσότερο εξάγωνο, ότι θα σου έρχονται δουλειές χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου και πάλι θα πετύχεις. Αν πάλι δε σε ένοιαζε η επαγγελματική επιτυχία θα ενεργοποιούνταν η όψη κάπου αλλού ή ποτέ
-
17-02-2008, 04:26 PM #16
-
17-02-2008, 05:54 PM #17
Αγαπητά μέλη
Σχετικά με τις μοίρες δεν υπάρχει μεγάλη βιβλιογραφία στα ελληνικά. Επιπλέον μπορείτε να βρείτε κάποια στοιχεία στο βιβλίο του Κάρτερ "Ψυχολογική αστρολογία", αλλά δεν είναι πολύ εμφανή σε άπειρους μαθητές.
Το βιβλίο της κας Ντάκου "360 μοίρες του ζωδιακού", περιέχει επίσης κάποια δεδομένα. Ξένη βιβλιογραφία εμπλουτίζει τις γνώσεις από πολλούς συγγραφείς που έκαναν μελέτη σε μοίρες, αλλά και πάλι μία μοίρα δεν υποχρεώνει σε επιτυχία ή αποτυχία επαγγελματική. Δίνει τις κλίσεις, όμως πρέπει το άτομο να κινείται σύμφωνα με τα καλύτερα δεδομένα όλου του χάρτη, κι εκεί η μελέτη της επαγγελματικής αστρολογίας (δηλαδή του επαγγελματικού προσανατολισμού) μας δίνει την ευκαιρία να εξάγουμε συμπεράσματα.
Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι απλό να πούμε με μία ή δύο όψεις κάτι, χωρίς την μελέτη όλου του χάρτη για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
Όπως είπε και το μέλος colibri αρκεί να θέλουμε και θα τα καταφέρουμε. Πάνω απ' όλα είναι ζήτημα αποφασιστικότητας. Η γνώση για τις σωστές κινήσεις ακολουθεί φυσικά.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
22-02-2008, 04:48 AM #18
ο ποσειδωνας στο μεσουρανημα τι δηλωνει?
-
05-03-2008, 01:16 AM #19
-
05-03-2008, 12:34 PM #20
Γεια σας κα. Σίμου,
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέτε και σας θαυμάζω πάρα πολύ για τη δουλειά σας!Η πρόοδος στη ζωή μας έρχεται όταν πρώτα το θέλουμε πραγματικά και δεύτερον όταν προσπαθούμε αρκετά ανεξαρτήτως αν έχουμε δύσκολες όψεις ή όχι. Πρέπει να έχουμε την απολυτη ευθύνη για τον εαυτό μας και να προχωράμε σκέφτοντας πάντα θετικά και με αισιοδοξία.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο βιβλίο για αρχάριους είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά (και αν είναι πολύ ακριβό). Επειδή είμαι αρχάρια και θέλω να μάθω περισσότερα για τον εαυτό μου και τους άλλους. Δηλαδή κάτι σαν βοήθημα για την ανάλυση ενός ωροσκοπίου.
:bigsmile:
Σας ευχαριστώ!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 39 users browsing this thread. (0 members and 39 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.