- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 19
Thread: Οίκοι στην συναστρία
-
21-02-2008, 11:24 PM #1
Οίκοι στην συναστρία
Έχω διαβάσει αρκετά άρθρα και απόψεις για τo πώς λειτουργούν οι οίκοι σε σχέση με τους πλανήτες των συντρόφων μας, αλλά οι απόψεις διίστανται και έχω μπερδευτεί.
Ποιο έχει μεγαλύτερη επιρροή σε ποιό, ο πλανήτης στον οίκο ή το αντίστροφο;
[πχ εάν ο Ήλιος μου είναι στον 10ο οίκο του συντρόφου μου]
Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή:unsure:
-
21-02-2008, 11:47 PM #2
-
21-02-2008, 11:58 PM #3
-
22-02-2008, 05:40 PM #4
Re: Οίκοι στην συναστρία
Νομίζω είναι λίγο σχηματικές αυτές οι ερμηνείες... Πρέπει να εμβαθύνετε λίγο τι σημαίνει ο Ήλιος και τι φέρνει στον οίκο του άλλου προσώπου. Φωτίζει (αναδεικνύει) ζητήματα εκείνου του οίκου...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
27-02-2008, 09:59 PM #5
Πρέπει να εμβαθύνετε λίγο τι σημαίνει ο Ήλιος και τι φέρνει στον οίκο του άλλου προσώπου. Φωτίζει (αναδεικνύει) ζητήματα εκείνου του οίκου...
-
27-02-2008, 11:58 PM #6
Αγαπητή Marlene
Αυτό σημαίνει πως ο άνθρωπος που έχει το΄Ήλιο φωτίζει στοιχεία του τομέα που πέφτει στο ωροσκόπιο του συντρόφου του (πχ στον 3ο, τον τομέα της επικοινωνίας, της γνώσης...) και αν στον τομέα αυτό έχει ο σύντροφος θετικά στοιχεία, τότε το άτομο με τον Ήλιο τον ικανοποιεί. Διαφορετικά, αν φωτίζει ένα σημείο που δεν αρέσει, μπορεί να μην γίνει συμπαθής με αυτή την προσέγγιση. Όλα εξαρτώνται και από τα σημεία του χάρτη που αγγίζουν οι πλανήτες του συντρόφου.
Αλλά η συναστρία δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται αποσπασματικά, γιατί θα βγει συμπέρασμα από το σύνολο.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
28-02-2008, 12:57 PM #7
Γειά σας!
Δηλαδή ενοείται πως όταν ο Ήλιος κάποιου πέφτει στον 1ο οίκο του άλλλου φωτίζει αυτό που «ΕΙΝΑΙ»? Τον βοηθάει να είναι περισσότερο ο εαυτός του και να νιώθει αυτοπεποίθηση ή και να προβάλλει καλύτερα το Εγώ του?
Επίσης ενοείται, πως αν στον συγκεκριμένο οίκο υπάρχουν εσωστεφείς πλανήτες (πχ... ο πλούτωνας... ) το άλλο άτομο με τον ήλιο θα υποχρεώσει σε εξωστρέφεια και προβολή κάποιον που από τη φυση του δεν τον εκφράζει κάτι τέτοιο?
Πώς βλέπει αυτός που έχει τον οίκο αυτόν που έχει τον Ηλιο?
-
29-02-2008, 03:02 AM #8
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
29-02-2008, 02:28 PM #9
Πολύ καλή θέση επίσης θεωρώ και ο ήλιος του ενός να πέφτει στον 5ο οικο του άλλου...Δημιουργεί το υπόβαθρο για να υπαρξει ερωτική έλξη, κάνει τη σχέση ευχάριστη όπως επίσης αυξάνει τη δημιουργικότητα του ατόμου στον οίκο του οποίου πέφτει ο ήλιος του άλλου
-
29-02-2008, 03:28 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.