s
ωροσκόπος κατα προσεγγιση
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

ωροσκόπος κατα προσεγγιση

ωροσκόπος κατα προσεγγιση - Σήμερα, 16:37

--------------------------------------------------------------------------------

καλησπέρα
    επειδή δεν εχω πάει στο ληξηαρχείο για να μου δώσουν ακριβή ώρα γέννησης ήθελα να ρωτήσω κάτι που ίσως με ξεμπερδέψει προς το παρόν.
    βάση ωρα γεννησης την μητέρας μου μεταξύ εξι με εφτά βγαίνει ωροσκόπος υδροχόος, απο την αλλή ο πατερας μου λέει οτι γεννηθηκα γυρω στις οχτω που αυτο δίνει ωροσκόπο στους ιχθυς.
    γενικά είμαι άτομο που αυθυποβάλλεται έντονα απο καταστάσεις και είμαι πολύ φοβιτσιάρα.
    είμαι λέων στο ζωδιο.
    έχω την αίσθηση οτι κάποιες φορές απο κεκτημένη ταχύτητα να ζήσω τα γεγονότα γίνομαι αυτοκαταστροφική.
    αυτά είναι δειγματα οτι εχω ωροσκόπο ιχθυς ή υδροχόο;
    πάντως μόνο λιοντάρι που δεν είμαι.
    η σελήνη μου είναι στο ζυγό και γενικά δεν παρουσιαζω την δυναμικότητα του λέοντα.
    κάποιοι ανθρωποι που με ξέρουν καλά πιστευουν πως ο υδροχος μου ταιριάζει πιο πολύ επειδή ειμαι αρκετά κοινωνική αλλά εγω έχω αμφιβολία γιατι απο τοτε που περασα τα τριάντα μου θυμίζω πολύ ιχθυ

Όνομα:
    Φωτεινή

Re: ωροσκόπος κατα προσεγγιση

Καλημερα σας αγαπητη milvas!
    Αυτα τα οποια μας λετε,με οδηγουν στο συμπερασμα οτι ο ωροσκοπος που σας ταιριαζει καλυτερα ειναι ο Ιχθυς.
    Η ευαισθησια σας,αλλα και αυτο που περιγραφετε σαν αυτοκαταστροφικες τασεις,ειναι χαρακτηριστικα του Ιχθυ και του κυβερνητη του ,που ειναι ο Ποσειδώνας.
    Η κοινωνικοτητα πιθανοτατα οφειλεται στην Σεληνη σας που ειναι στο επικοινωνιακο ζωδιο του Ζυγου!

Συμπληρωματικα,πολλες φορες οταν εχουμε πληθωρα πλανητων σε ενα ζωδιο,τοτε η προσωπικοτητα μας χρωματιζεται περισσοτερο απο αυτο,ισως και απο τον ωροσκοπο.Αυτο θα φανει απο την αναλυση του γενεθλιου χαρτη σας και φυσικα απο την διορθωση του ωροσκοπιου σας,οπως ειπε και η κα.Σιμου.

Παντως ειναι πολυ ωραιος συνδυασμος που σας χαριζει μεσα στα αλλα,διαισθηση,που πολλοι απο εμας θα ζηλευαμε!!
    Πατηστε αν θελετε :
    Σχεση Ηλιου ωροσκοπου
    που πιστευω θα σας δωσει επιπλεον στοιχεια!

Φιλικα,
    Φωτεινή
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)