- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 29
Thread: Oψεις Αρη κ Αφροδιτης
-
18-02-2008, 01:38 PM #1
Oψεις Αρη κ Αφροδιτης
Γεια σας!
Παρατηρω στον χαρτη μου πολλες οψεις πλανητων με τον Αρη και την Αφροδιτη.
Επειδη ειμαι νιουμπι στο χωρο, μπορει καποιος να μου πει αν αυτο ισχυει σε ολους η οχι, κ πως με επιρεαζουν αυτες οι οψεις?
Για την ακριβεια εχω Συνοδο Ηλιου - Αφρο (στον Αιγωκ., 12ος Οικος)
Συνοδο Αρη - ΜC (στον Σκορπιο, 9ος Οικος)
Συνοδο Ερμη - Αφρο (στον Αιγ.)
Τετραγωνο Αρη- Δια
Εξαγωνο Αφρο - ΜC
Εξαγωνα Αρη με Αφρο, Ηλιο κ Ερμη
Quintile Σεληνης - Αφρο
SesquiQuadrate Αρη - Σεληνης
SemiSextile Αρη - Ουρανου
SemiSquare Αρη - Ποσειδώνα
....ουφ!
Οποιος μπορει να βοηθησει...
[ ημ. γεννησης 16/01/86 08:05 Αθηνα]
Ευχαριστω!!!!
-
21-05-2008, 08:06 PM #2
-
21-05-2008, 08:32 PM #3
Re: Oψεις Αρη κ Αφροδιτης
οχι αυτο δεν συμβαινει σε ολους. ειναι ο δικος σου γενεθλιος χαρτης!
ολοι εχουμε και ευνοικες και δυσαρμονικες οψεις.
ξεκινα με τους οικους ή τις οψεις που σου φαινονται τονισμενοι/ες και διαβαζε αντιστοιχα οψεις, οικους, θεσεις πλανητων, κυβερνητες. δωσε εμφαση σε ωροσκοπο, μεσουρανημα και φιλικη συμβουλη εχε απο κοντα και τον χειρωνα!!!
καλο κουραγιο, εχεις πολυ διαβασμα!"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες."
-
21-05-2008, 08:47 PM #4
Συνοδο Ηλιου - Αφρο (στον Αιγωκ., 12ος Οικος)
Ηλιος και Αφροδιτη στον Αιγοκερο σου δινει πρακτικοτητα και μια δοση επιφυλακτικοτητας σε οτι εχει να κανει σχεσεις με αλλους.Μειωνει λιγο τον ενθουσιασμο σου και σου δινει την ικανοτητα να ελεγχεις τις καταστασεις.Η ματαιοδοξια σου ειναι μετριασμενη ... Ισως να εχεις την ικανοτητα να προσελκυεις ατομα τα οποια δειχνουν απομακρα ή να κανεις τουα ανθρωπους να σου ανοιγονται .. Σε διακαταχει μια ομορφη προσωπικοτητα η οποια ομως πιστευω οτι εχει αντικτυπο στους μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωπους.. Λογω της τοποθετησης στον 12ο οικο σου αρεσει να κρατας για τον εαυτο σου πολλα πραγματα.. Δεν εισαι απο τα ατομα που αρεσκονται να ανοιγονται στον καθε ενα .. Αλλα εχω μια αισθηση οτι εχεις περισσοτερο σουξε στα ατομα μεγαλυτερης ηλικιας απο εσενα ...
[U] Συνοδο Αρη - ΜC (στον Σκορπιο, 9ος Οικος)
Ας αρχισουμε με τον αρη .. Ο Αρης ειναι καλα τοποθετημενος στον χαρτη σου , ειναι στο ζωδιο του σκορπιου και στον 9ο οικο ..
Ο Αρης ειναι η ενεργεια και απο τον σκορπιο ( αν και υπογειο ζωδιο ) περνει την καλυτερη εκφραση του, ειναι ενας αρης μαχητικος , με εξαιρετικη θεληση τοσο για ζωη οσο και για θανατο... και μερικες φορες εκφραζουυν τα παθη τους μεσα απο αισθηματα κτητικοτητας , ερωτισμου κτλ...
Μεσα απο τον 9ο οικο σου δινει εναν εξαιρετικα ενεργητικο μυαλο , και μεγαλη θεληση για σπουδες ανωτερου επιπεδου, οι οποιες θα μπορουσαν να ειναι η ψυχολογια και οτιδηποτε θα εχει να κανει με την ψυχη το μυστηριο τον θανατο... Ο αρης εδω σου δινει εντονο λογο σε οτι αφορα τις φιλοσοφικες αναζητησεις (και συζητησεις) και επειδη εχει να κανει και με τα σπορ αυτος ο οικος , ισως η σεξουαλικη σου ζωη να ειναι εξαιρετικα αυξημενη ... Βασικα αυτη η θεση σε σχεση με το ζωδιο και τον πλανητη ειναι θεση αναζητησης , παντα ψαχνεις κατι ..
Η συνοδος του με το ΜC σου δινει εξαιρετικη ενεργεια και θεληση να πετυχεις σε καθε τι επαγγελματικο ( ιδανικη θεση για χειρουργους και στρατιωτικους) , δινει και ταση για ψυχαναγκαστικες καταστασεις μιας και θελεις να εχεις τον ελεγχο σε σχεση με το κοινο.. και ειδικοτερα μαθε να χανεις ....
τα υπολοιπα μετα .....
-
21-05-2008, 08:52 PM #5
Γιατρε μου!! Τα σεβη μου!:bigsmile:
-
21-05-2008, 10:30 PM #6
Για να αναλυσουμε τωρα το τετραγωνο Αρη – Δια.
Και οι δυο βρισκονται σε ζωδια του νερου αρα εδώ ισως να εχουμε να κανουμε με καποια συναισθηματικη προκληση που αντιμετωπιζεις εσυ (1ος) σε σχεση με τους αλλους (10ος) .
Αφου εισαι γεννημενη το 86 (επειδη δεν θυμαμαι τωρα τον χαρτη σου) ο Διας πρεπει να ηταν στους Ιχθυες (μια θεση εξαρσης). Ο Διας εδώ υπηρετει , είναι κοινωνικος προσφορος και θεωρει ότι εχει ευθυνη για τους ανθρωπους γυρω του. Στον 1ο οικο , επεκτεινει τον τροπο με τον οποιο σε βλεπουν οι αλλοι , ετσι ειτε θα εχεις παραπανησια κιλα , ειτε η προσωπικοτητα σου θα είναι τοσο large οπου δεν θα μπορουν να σε μαζεψουν … Αρα συγκεντρωτικα οι αλλοι μπορει να σε «θεωρουν» ατομο το οποιο αρεσκεται στην εξυπηρετηση των αλλων και στο να μοιραζει φροντιδα από εδώ και από εκει….
Ο φιλος μας ο Αρης από την άλλη πλευρα , πλανητης της ενεργειας σε θεση κυριαρχιας στον σκορπιο βρισκεται σε θεση μαχης . Να μου επιτρεψεις να απορριψω ότι ανηκει στον 9ο μιας και κανει συνοδο με το Μεσουρανημα σου , τον θεωρω σαν να είναι στον 10ο. εκει αυτός ο πολεμοχαρης αρης θελει να προστατεψει και να πατησει πανω σε αυτά που του ανηκουν ..Σε αυτή την θεση θα επιβληθει για την εξουσια…
Εδώ για εμενα ερχεται το ερωτημα … Αραγε θα μου αρεσε να με θεωρουν ατομο το οποιο τρεχει για να μαζεψει κάθε πονεμενη ψυχη ( και ετσι να με θεωρουν λιγο βλημα … ) ή θα μου αρεσε να επιβληθω πανω στους ανθρωπους, διεκδικοντας…???? (κατι που ισως κανω … και μου καταστρεφει το image….) καπως ετσι πιστευω ότι λειτουργει αυτή η οψη στο ωροσκοπιο σου. …
Αλλα χρειαζεται και μια επιφυλακτικοτητα παντα … αμα χρησιμοποιησεις σωστα αυτή την οψη προβλεπω μαλλον καριερα στον αθλητισμο …
-
22-05-2008, 11:24 AM #7
"Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες."
-
22-05-2008, 06:17 PM #8
-
22-05-2008, 10:24 PM #9
γιατι το λες αυτο ρε ? ο Διας εχει να κανει και με τον αθλητισμο και με την αναγνωριση .... τοποθετημενος στον 1ο της δινει αυτη την αναγνωρησιμοτητα , με το τετραγωνο της δινει την ικανοτητα να παει ενα βημα παραπερα αμα το θελει ... και αφου συμμετεχει και ο Αρης στον σκορπιο και στον 10ο της δινει την ενεργεια και την θεληση να κανει αυτη την αναγνωρισιμοτητα / την καναλιωση της ενεργειας μετα απο τον αθλητισμο , επαγγελμα ..
-
23-05-2008, 05:02 AM #10
Ευχαριστώ πραγματικά παρα πολύ!!!!
Τα περισσοτερα πεφτουν απιστευτα πολύ μεσα, εκτος απο αυτο με τον Δια , αλλα είναι επειδή ο Διας μου ειναι στον Υδροχοο κ οχι στους Ιχθυες.
Και αυτο για τον αθλητισμο δεν ξερω αν ισχύει ,παντως μικρη ήμουν πολυ καλη στα διαφορα σπορ αλλα .... μας φαγαν τα σχολεια..
Το προβλημα μου είναι οτι για τον Δια στον 1ο εχω γενικά διαβάσει τις ερμηνεις που δίνεις, αλλα δεν ισχυει νομιζω καμια απο τις δυο για μενα. Αναριωτιόμουν μήπως φταιει καποια οψη του Δια [εξαγωνο με Ουρανο κ τετραγωνο με ΜC] και τα ακυρώνει αυτά ή αν απλά αυτή η οψη μπορει να ισχύσει στο μέλλον.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.