- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: Equal Ascendance
-
17-02-2008, 09:00 PM #1
Equal Ascendance
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχω ή πως μπορώ να βρω τον Equal Ascendance μου και δεν υπάρχει στον αστρολογικό χάρτη... και τι σημαίνει σαν σήμείο ή εκεί όπου βρίσκεται...έχω γεννηθεί 23 /09/1985 07¨15... ευχαριστω εκ των προτερων!
-
18-02-2008, 11:22 AM #2
Re: Equal Ascendance
Αγαπητή xrin2309
Αν είστε γεννημένη στην Αθήνα και ώρα πρωινή (είναι ελλιπή τα στοιχεία σας) το Ανατολικό Σημείο είναι στις 29 Παρθένου σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο σας. Αφορά την βαθύτερη πλευρά σας και έχει σχέση με τις πνευματικές σας αναζητήσεις. Δεν είναι εξωτερικό σε ερεθίσματα και θα λέγαμε πως είναι εύκολο για σας να βρεθείτε σε επαφή με τα πνευματικά πεδία, αν το επιδιώξετε.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
18-02-2008, 12:10 PM #3
Συγγνώμη για την παράλειψη...Η ώρα είναι ¨πρωινή και η τοποθεσία Θεσσαλονίκη!Όταν λέτε πνευματικά πεδία εννοείτε και ψυχικές δυνάμεις? ή εμπειρίες όπως τα αστρικά ταξίδια?επίσης απότι είχα διαβάσει κάπου ο Equal Ascendant ισοδυναμεί με καττάρευση ολόκληρου οίκου και των πλανητών του οίκου στον οποίον βρίσκεται η απλά αλλοιώνει τις επιρροές τους?
Ευχαριστώ και πάλι!
-
18-02-2008, 03:18 PM #4
Αγαπητή xrin2309
Τοι Ανατολικό Σημείο είναι ένα σημείο επαφής μας με τα πνευματικά πεδία και συνδέεται με αστρικά ταξίδια, πνευματική εξέλιξη, λειτουργεί όμως μόνο αν ασχολούμαστε με την εσωτερική έρευνα. Δεν σημειοδοτεί αρνητικά στοιχεία.
Αυτό που εννοείτε με αρνητική επίδραση αφορά μόνο τη μελέτη της αστρολογίας με το σύστημα της Ουράνιαν αστρολογίας της γερμανικής σχολής. Εκεί η φιλοσοφία είναι διαφορετική. Καλύτερα μην τα μπερδεύετε.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.