s
Οψεις ..ελευθεριας - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 18 of 18

Re: Οψεις ..ελευθεριας

Δηλαδή και εγώ έχω τάσεις φυγής! Έχω Ουρανό αντίθεση με τον Ήλιο, Ποσειδώνα αντίθεση με τον Ήλιο, Σελήνη στον 3ο οίκο αλλά και Κρόνο αντίθεση με τον Ήλιο!:bigsmile:

Όνομα:
    Βασίλης

Ίσως και να έχεις, αν εσύ έτσι το αισθάνεται. Οι όψεις δίνουν hints για να τα επεξεργαστούμε. Μπορεί π.χ. εσύ να μην ταυτίζεσαι με αυτό που λέει η όψη Ουρανός Αντίθεση Ήλιος. Να ταυτίζεσαι με την όψη Κρόνος Αντίθεση Ήλιος και να απωθείς τον Ουρανό κάπου μέσα σου ή να τον προβάλλεις προς τα έξω σε ανθρώπους με τους οποίους σχετίζεσαι. Η αστρολογία δεν είναι γραμμική. Έχει πολλά μπορεί.

Αν πάλι έχεις αποδεχτεί την επίδραση του Ουρανού και όχι του Κρόνου μπορεί να θέλεις να φύγεις, αλλά να μη σ' αφήνουν ή να μη θεωρείς ότι είναι σωστό.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Βαθιά μέσα μου θα ήθελα να ζω πιο ελεύθερα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν μου αρέσει να ακολουθώ το πλήθος, μου αρέσει να είμαι μόνη μου και να κάνω ή να προσφέρω κάτι μοναδικό και πρωτότυπο. (Ουρανός, Ποσειδώνας, Κρόνος, Πλούτωνας είναι όλοι ανάδρομοι στο χάρτη μου). Αλλά πάντα μέχρι τώρα στη ζωή μου ακολουθώ τα πρέπει απ'ότι τα θέλω και μερικές φορές θα ήθελα να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Όνομα:
    Σέβη

Τα θέλω μας όμως πρέπει να ταυτίζονται με τα πρέπει μας:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Με Σελήνη και Ουρανό στο Ζυγό και στον 7ο, Ερμή και Αφροδίτη στον Τοξότη και στον 9ο και Ποσειδώνα στον Τοξότη και στον 8ο, τι λέτε, μαζεύομαι εύκολα;

Όνομα:
    Βασίλης

Μάλλον εσείς πρέπει να το απαντήσετε αυτό Από τον τρόπο που θέτετε το ερώτημα υποψιάζομαι άλλωστε ότι το ξέρετε ήδη...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Μάλλον εσείς πρέπει να το απαντήσετε αυτό Από τον τρόπο που θέτετε το ερώτημα υποψιάζομαι άλλωστε ότι το ξέρετε ήδη...
    Δεν έχετε άδικο.
    Θεωρώ ότι μαζεύομαι πολύ εύκολα αρκεί αυτό να αποτελεί επιλογή μου και όχι επιβολή από κάποιον άλλο. Είμαι της άποψης ότι όλοι μας πρέπει να έχουμε άπλετη ελευθερία και να κρινόμαστε από το πως τη διαχειριζόμαστε. Και να επιλέγουμε τους συντρόφους μας, τους φίλους μας με κριτήριο τον σεβασμό τους προς το ελεύθερον της φύσης μας και της βούλησης σας, επιδεικνύοντας τον ίδιο σεβασμό και προς αυτούς.

Καλησπέρα! Εγώ έχω ήλιο και ερμή σε σύνοδο με Ποσειδώνα. Μου αρέσει να ''φεύγω'' με τη φαντασία. Πολλές φορές ''ζω'' καταστάσεις με μυαλό μου. Ο ήλιος και ο ερμής στον αιγόκερω συμβάλλουν ώστε να αντιλαμβάνομαι την ουτοπία και τις ψευδαισθήσεις. Πλάθω ιστορίες μεν, έχω όμως συναίσθηση ότι είναι αποκυήματα της φαντασίας μου

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)